![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Jakoże aktualnie jestem FAcc to nie zakładam durnych topiców "tylko pacce X( !!1!!!!!1!one!!1" etc tylko wygodnie przeciągam sie przed monitorem wiedząc że to tylko gra, tak dzieciaczki, tylko gra. |
Wiem że to tylko gra.
A tych aluzji nie musicie (chociaż możecie:p) odbierać poważnie. Ja miałbym najlepiej bo największy wybór. Teraz mam trochę czasu. Chyba wybiorę skok :p |
jak juz jest wam naprawde zle, zrezygnujcie z jakis przyjemnosci - ot dostaje kiesezonkowe marne bo marne ze aż żal - 30 zl mies. ale nie narzekam - odloze je. Na ferie jesli dobrze pojdzie bede mial pacc. W czym problem?:(
A dam se ch*ja uciac ze wiecej kasy dostajecie tylko kupujecie cos co wam nie potrzebne |
@ Topic
Zalisz sie, ze ci to przeszkadza?! To kup im wszystkim PACC... Ten temat jest w stylu "narzekania": "narzekam bo tamci narzekaja" ... :baby::baby::baby: nudza cie takie tematy? wkurzaja? to po co czytasz... omijaj! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja widziałam tylko jeden... Podaj mi proszę linki do tych pozostałych, bo wątpię, że jest ich więcej... Może (niektórzy) gracze facc żalą się, ale nie poprzez zakładanie osobnych tematów, tylko wypowiadając się w postach pod innymi tematami. |
Free account players byli sa i beda...
Kazdy kto teraz ma pacca tez biegal kiedys z free acc Tak wiec nei wiem po co ten temat... Stac cie na pacc (niewazne czy za zl czy za GP) - masz nie stac cie i musisz biegac po facc area - nie masz i sie Wkurw... Proste logiczne ... Temat do kasacji ... Bezsensowny |
Bo jakaś osobą godna stanowiska moderatora prawdopodobnie je usunęła... ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
jak dla mnie to facc maja za dużo ,
facc powinny dostać jedno miasto ( carlin bo to noob city ) a przy nim expowiska na level 8-15 , 15-25 i 25+ więcej im sie nie powinno należeć , przynajmniej inne miasta by sie odnoobily , ale jak by tak było pacc powinien być tańszy do 50 zl za 3 miesiące , bo tereny pacc były by wogle puste , cip i tak by ładnie zarabial |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Chcecie facce miec wiecej? Kupcie pacca.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Albertus: Ty patrząc na mój 1 post w tym topicu, możesz hmmm... wypić truciznę :P
Więc według ciebie wszystkie facce to nooby i debile, a każdy pacc jest święty? Dziecko neo... |
@ Bloo
omijac nie bede bo sie ucze od ciebie czyli - narzekam na narzekajacego, ktory narzeka, ze inni narzekaja... :baby: NARZEKAJMY WSZYSCY bedzie fajnie... zrobmy wszyscy tematy typu "narzekam", "narzekam bo tamten narzeka", "narzekam z innymi", "narzekam bo tamci tez narzekaja"... masz pretensje, ze tamci zakladaja takie tematy a ty sam nie lepszy... :baby: zaraz powstanie nastepny temat tego typu etc etc... maslo maslane |
Widac ze wiecej osob jest na TAK ja rowniez jestem na TAk i woogle jestem przeciwny tym z facc bo tylko zatruwaja zycie swoimi ,,free itanz plx'' ,,play?'' ,,br?'' ,,pl?'' kazdy wie o co mi chodzi (ZLIWKIDOWAC FACC!!) :)
|
Cytuj:
to sa nooby... zlikwidowac FACC... hmmm a tobie zabrac PACCa... ops i wtedy co? bys nie istnial :( :baby: |
@Arlash: "A ty jesteś pan łysy jak dupa!" źródło: Kiepscy
A wszystkie pacce to debile, thiefy, uciekające z czyimś lootem na pacc area i szpanerzy. Czy to prawda? Nie! Ale część tak robi. Nie wierz stereotypom. Są facce które nie są noobami, są też pacce które nimi są. |
@Do autora tematu:
To jest wolny kraj i każdy może wyrazić swoją opinię. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |