Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   130k/1h 109 EK (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153511)

paluch89 07-11-2007 22:00

Stary
Jak dajesz filmik to licz się z tym, że nie każdemu sie będzie podobał. Jeden sie przyczepi do waste, drugi do skili. Jeśli nie umiesz tego zrozumieć znaczy, że jesteś jeszcze nie dojrzały psychicznie = jesteś dzieckiem. Z twoich wypowiedzi można właśnie tak wywnioskować, ponieważ tego co krytykuje ten film wyzywasz od idiotów itp.
Tyle na twój temat.

btw. szczerze mówiąc licze sie z tym, że możesz mnie zbluzgać.

Ok'rzes 07-11-2007 22:11

@UP
tylko za Avek może Cie zbluzgać xDD... A co do filmu ? .. Hmm przemilcze ... ale jest to coś nowego i pozytywnego.... więc film na 5/6 ;) pozdr. Nie zwracaj uwagi na innych ;).

Lukasaldo 07-11-2007 22:19

Kolegi siochera jakiegoś nie masz?

Koszyk 07-11-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW (Post 1734264)
Up

OMG gz wypowiedzi nie zalezy narazie na loocie mialem kase na waste to poszedlem zwascic bo chce fast expic a na behe jest 40k 1h?na of nie schodzi mi zaden mf ale tam jest sux exp for me :P
Jak nie znasz sie na frostach to nie pisz tego bo jak bys chcial wiedziec frost ma combo za 1.1k hp ( nigdy mi tyle nie walnol ale ma!) do tego 3 frosty to nawet bym nie poscil e granki bo bym musial sie uhac co chwile bo co ture red...Zreszta teraz na frostach mam w sumie nie taki zly exp ale musze bić pojedynczo , na 200 lvlu da sie zrobić tam nawet 500k/1h bo lurujesz se 5 frostow i siema

Dobra rozumiem, tez lubie sie pobawic... jest waste jest zabawa ale zeby na marne 140k/h exp taki waste to lekka przesada... na frostach bez wysilku robie 130k/h i zawsze sie zwraca ( niekiedy maly waste 1-3 bp mf) i rowniez mam 'hardcore' jak biore 2 frosty na klate ( bo i tak sie zdarza). Co do 200 lvla i 500k/h to smieszny jestes znajdz mi taki resp gdzie wkolko bedziesz mial po 5 frostow, dluzej bedziesz biegal po respach niz wybijal tych frostow. Co do 1,1k hp combo frosta to ostatnio pisalem o tym w innym temacie jest on mozliwy bo sam taki wylapalem. Na jakiej podstawie rowniez stwierdzasz ze nie znam sie na frostach? Bo mam 28 sorca w podpisie? nie koniecznie musi to byc moj main char, moj main char ma ponad 140+ lvl wiec o frostach wiem troche duzo jak i o innych expach typu bb land gdzie bez waste mozna cisnac 110+k/h ( przynajmniej RP). Uwazam iz te 140k/h co bys mogl wbic na bb land z takim waste wbilbys na frostach moze mniej expa ale moglbys poexpic 2x dluzej.

No to koniec mojej wypowiedzi ( huh :o rozpisalem sie)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paluch89
Stary
Jak dajesz filmik to licz się z tym, że nie każdemu sie będzie podobał. Jeden sie przyczepi do waste, drugi do skili.

true true...

@Down

mozliwe... ale przy takiej ilosci osob to sie nie dziwie... szybkie respy... ale chcialbym tez zauwazyc ze jeden blad i te frosty moga Cie sprzatnac... wiec zamiast 500k/h moze byc -3kk/1 min
btw. trzeba jeszcze umiec wbic te 500k...

Frapper 07-11-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1734936)
. Co do 200 lvla i 500k/h to smieszny jestes

Karimmar Chael przez zrookowaniem sie na 207 lvlu wbiijal na frostach 500k/h, zaraz ci link do filmu dam. server honera, 950 ludzi online.

Pieczka-Saphira 07-11-2007 22:48

Witam wszystkich , film jak film moze koles nie chcial isc na frosty , bo wtedy byscie go jechali bo przecierz ile to filmow jest ek z frostow prawda ? koles mial ochote isc tam , powastowac sobie spoko jego sprawa i nie przy*******ac sie do niego jaja bo ja mam 140ek i na frostach bez waste expie itp itd , PS jakie ma skille to juz jego sprawa i tyle. Po to dal ten film zeby komentowac czy sie podoba czy nie - podoba Ci sie napisz podoba mi sie , nie podoba Ci sie napisz ze Ci sie nie podoba i spoko. Pzdr

Riten_lum 07-11-2007 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 1734979)
Karimmar Chael przez zrookowaniem sie na 207 lvlu wbiijal na frostach 500k/h, zaraz ci link do filmu dam. server honera, 950 ludzi online.

I gdzie ten film? Chętnie bym to zobaczył.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
o do 200 lvla i 500k/h to smieszny jestes znajdz mi taki resp gdzie wkolko bedziesz mial po 5 frostow

Może nie frosty, ale behe na cyclo z sio. Można bez problemu 400+k/h wyciągnąć bijąc z exori gran (były nawet filmy demonstrujące taki sposób expienia).

eloelopjencdwozero 07-11-2007 23:43

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=nvxl9uawnh42nrv7

Prawie 500k/h by Karimmar Chael ( Frosty )

Enjoy !

Koszyk 07-11-2007 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelopjencdwozero (Post 1735101)
Prawie 500k/h by Karimmar Chael ( Frosty )

Enjoy !

470k/h to nie 500k/h :D ale blisko, no coz... ale rowniez waste :P a co do zakonczenia filmu kicka mial czy poprostu wylaczyl?

@2xup

To ze na behe z siocherem mozna 400k/h expic to juz udowodniono daaawno daawno jak jeszcze nie bylo exori gran...

Upierz 07-11-2007 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW (Post 1734577)
2xUP

A co sie interesuja moje skile? jak masz pisać takie glupie komentarze to wyjdz -.-

Luminera style.

sliver 08-11-2007 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eloelopjencdwozero (Post 1734842)
żal żal żal

Co Was obchodzą jego skille ?? oh my gosh , jak mówi ; jego skille ,jego sprawa.A miejcie sobie skille po 200 ... ,ale co Wam do skill innych ? żal mi takich dzieci.

jeszcze stękanie , że waste . jak to mówią :jest waste , jest zabawa.
Wy ciśniecie gówniany exp na żółwiach i jesteście pro bo nie macie żadnych strat taa rozumiem ??

@silver
"a softy po co masz? zeby sie patrzyly na nas?"

A po co Ty masz mózg skoro go nie używasz ? ;<

@Lucas
takiego filmiku nie było jeszcze na forum ( że ktoś na bb biega najtem) GZ! mi się filmik podobał (; sraj na innych , najpierw stękają , że nikt nic nie daje a jak ktoś coś da to już sranie...

p0zdr0 3m sie

btw. więcej blax!

nie dyskutuje z osobami, ktore nie umieja nawet przeczytac mojego nicku ;<

Even 08-11-2007 13:47

@up
haha dopiero kapnalem sie ze twoj nick to "Sliver" xdddd

demodo 08-11-2007 14:55

kolega sie chyba zasmucil ze wszyscy po nim jada ale nie dziwie mu sie.... czlowieku trzeba byc twardym a ci odrazu psycha siadai wybuchasz mi tu jakismys glupimi postami

KaMiLSpAwW 08-11-2007 19:03

Thx za komenty xD mowie ze na bb island poszedlem tylko po to zeby pokazać exp tam ,wiem jak jest na frostach ;]

thx za linka tego Karimmar Chael bo teraz osoby ktore mowily o tym ze sie nei da takiego expa zrobic maja dowód;p

yyy , a ma ktoś filmik jak zrobic 400k/1h na behe? bardzo bym prosil :)

@down
heh zwascil1.2kmf nicewaste:Pale widzisz to jest 170lvl ;p

eloelopjencdwozero 08-11-2007 19:17

Się Robi ;] !

behe hunt 400k exp h

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30520

p.s. wonderfull exp , but very big waste.

p0zdr0

@Lucas

no wiem wiem wkoncu jest to "troszke" hp wiecej ;pp

moze spróbuj na Gs isle , gdzies byl filmik ; zaraz poszukam ;p p0zdr0

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30913

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29919

z doświadczenia wiem , że nie ma tak elo elo 1kkkk expa/h ale zawsze jest + ;] (ofkorz expiac normalnie bez , e grana )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52.