![]() |
Cytuj:
śmiał się będę zawsze z idiotów, którzy na to zasługują. koniec tematu |
Ancient Hunted
Fitam frzyzdkih!11onerazjeden1!
Przykro mi bardzo że mamie sie nie chcialo... No to tak. 5 lvl - 20 mlvl 7 lvl - okolo 60 mlv 8 lvl - 70~ ml no i dalej chyba wiecie. @Ancient900 slabo troche... Ja na swoim 4 sorcu mialem 280 mlvl i chodzilem na demce i walilem je z lmm i mi taka (uwaga błędy celowe) waina szedż bpoledziaua i zje ćerzyuem s mojim funflem Ancientem. cheche kórfa ale mam z fas rotfla (koniec błędów). szczególnie z autora ;o Pionek chłopcy ^^ :cup: Hail Zacker? o0 _/ |
lol wy jestescie jacys inni...
zamiast normalnie dac odp. to wy tu nie wiadomo co wymyslacie :P moim jakrze skromnym zdaniem powinło sie miec mlvl o 5lvl wienkrzy od lvl, podam tu przyklad np: 20lvl-25mlvl 25lvl-30mlvl itd. :P rotfl :P |
bo ja nie siedze na ircu ... co to znaczy "_/" ?
|
Cytuj:
gadaj z dupą to cie osra, jak grochem o ściane.... @ap takie jakby 'hajl' _/ taka łapa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ech, może po prostu będę stał cały czas przed dp i kilkał exura to coś z tego wyjdzie, lol:p
I tak do 50 mlvl, a potem dodam jeszcze "gran" i tak do 100 mlvl A potem będę wpisaywał utevo lux, żeby było fajnie:p |
Mlvl trenuj przy expieniu, i przy robieniu runek(kiedy zabraknie kasy na mf) , dobry mlvl sam wleci ; ]
|
Cytuj:
|
Double post.
|
Ja mam taki jak w profilu i ciągle mi mało =D Teraz zajmuje się ciągłym expem, robienie runek to przeszłość xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:11. |