Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Best Outfit - konkurs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153926)

Fyres 21-11-2007 16:07

chodzi oto że należy zrobić sobie Outfit, potworka i faka gdzie walczysz z tym potworem

Sir Speed 21-11-2007 22:34

DO NOT SPAM!
Chodzi o to, że ty jako członek konkursu robisz mały fake, w którym ty zabijasz przeciwnika. Używasz nowych outów, i to niema być normalne zabicie tylko jakiś kombos czy coś.

_Omega_ 21-11-2007 22:53

Mozna zglosic jedna prace czy dwie, jak wczesniej?

Drakon 24-11-2007 11:42

Uchyle wam troche kulisów tego pseudo konkursu:

Każdy kto umie obserwować i wyciągać wnioski szybko zauważy, że do następnej rundy wcale nie przeszły najlepsze prace...
Jedyną na prawde dobrą i wyróżniającą się pracą która przeszła dalej jest rycerz Kalasantego. Reszta to zwykłe pospólstwo, nie wspominając o em0 który dał kompletnego shita, na którego najchętniej bym sie zbełtał. Nie trzeba sie nawet przyglądać by zobaczyć że outfit od em0 nie osiąga minimalnej ilości wymaganych pozycji, taka praca powinna być automatycznie zdyskwalifikowana...
Z tego co ja wiem (a źródła mam dobre) to Speed na chama wpychał swoich kolegów i narzucał swoje zdanie reszcie jurorów, a sam Thor to nawet za bardzo sie nie wypowiadał (wybacz stary jestem tu by ujawnić prawde). Jedyną pracą która znalazła sie tam dlatego że jest dobra to rycerz by Kalasanty.
Poza tym słyszałem też że kolega Speed chciał przepchać Szufiego i Szlaje, jednag Sezu widząc że ich prace to zwykłe plagiaty jego Assasin Creeda zablokował ich kandydatury.

Moje pytanie brzmi:
Czy to konkurs na najlepszy outfit, czy na najlepszego kolege Sir Speeda?

Turok-.- 24-11-2007 11:47

Popieram Drakona że tamte outy były przeciętne 2 pozycje oo! lol ... co one sobą reprezentują ?

Ten Konkurs był sprzedany!

a wgł mnie tylko Drakon i Kalas~ tylko oni zasługują

Nie pokazałem to nie trudno -.-' dałem jedynego którego miąłem z pozycjami zresztą czy ja pisze :"JA JA KURWA JA powinienem przejsc nie Emo" nie ja pisze ze Drakon'a był lepsze niż innych

Koper of Drawno 24-11-2007 11:47

A ja się zgadzam z Drakonem bo On jest mądrzejszy od Was ! AHAHAHAHA !

Gargoin 24-11-2007 11:52

Nareszcie ktos znany napisal to na forum :cup: Ja sie balem to napisać, bo taki Emo, który się na mnie uwziął (;() by mnei wyzwał. Brawo Drakon.

W/g mnie powinni przejsc: KalasantyX, Drakon, Sage i Omega/Avenlight.

Sir Speed 24-11-2007 11:54

Ty dałeś zwykłą sklejkę...
Było by dużo więcej osób w 2 rundzie lecz niebyły spełnione warunki.
Razem z Sezem oglądaliśmy i ocenialiśmy wszystkie prace.
Przeszły te osoby, które spełniały warunki i były dobrze wykonane.
Mało osób, które naprawdę by miały szanse nie robiły outfitów, gdyż nie chciało im się robić wszystkich póz. To było dobre utrudnienie, gdyż trzeba było usiąść i zrobić te pozy.
Wiele osób miało wielkie szanse tylko nie chciało im się robić.
A ty Drakon po prostu dziwisz się czemu się nie dostałeś. Może dlatego, że się w ogóle nie postarałeś?

@ Gargoin
Sage by przeszedł gdyby włożył w to trochę serca a ten niedźwiedzio człowiek to tylko sklejka i kolorowanka. KalasantyX pokazał dużo u rycerza co wystarczyło by przejść.
@ Turok
Ty też nie pokazałeś swych umiejętności. Czyżbyście mieli za mało czasu? Patrząc na wasze umiejętności bez problemu mogliście zrobić coś lepszego.

Drakon 24-11-2007 12:13

Cytuj:

Kryteria:
1. Outfit musi zawierać 12 pozycji.
2. Dowolna tematyka.
3. Nie mogą być to wielkie lub maluteńkie Outfity.
To byly jedyne trzy warunki jakie podałeś, z tego co ja widze to sporo prac je spełniło i nie przeszły, a taki sobie emo nie zrobił 12 pozycji ale przeszedł dalej. A ty mi gadasz że przeszły tylko teo co spełniły warunki...
Cytuj:

Będziemy oceniać:
1. Estetyka
2. Pomysł
3. Wykonanie
4. Ogólne wrażenie
Nie było żadnej mowy o tym że praca nie może być sklejką, ale pomine to. Poza tym nie ma pracy która nie jest sklejką, bo nie ma pracy która by była od 0 robiona przez autora:
- Pierwsza praca pietrzuski, która jak mówił Sez spodobała ci sie tak bardzo, że sam ją wsadziłęś mimo jego protestów, jest w gruncie rzeczy zwykłym wizardem z kapurem huntera.
- Pierwsza praca omegi to summoner z dodanymi pędzlem kilkoma ladnymi kolorami, okropnioe wyglądającym mieczem i nieestetycznie powyginanymi kończynami.
Druga to zlepek 2 outów z dodanym addonem kapelusza (mimo to uważam ze jest łądny, ale nie o to chodzi)
- Praca emo to zlepek 2 outów z dorysowanymi w pantcie paroma gówienkami które tylko psują efekt.
- Praca Kalasantego to slepek peleryny CMa, przyciemnionego tułowia Warriora, przyciemnionego i lekko zmienionego hełmu knighta z kucem od barbariana. Jest to poprostu sklejka kilku outów tylko troche bardziej wypasiona.

A co do dziwienia sie:
Dziwie sie bo jest czemu, poza tym nie tylko ja sie dziwie, co jest sporym dowodem na to że coś tu sie dzieje nie tak.

Przyznaj sie szczerze że przepychasz poprostu swoich kumpli, bo nawet sam Sezu mi sie na to przyznał. Jak ktos nie wierzy to chętnie udostępnie mu moją rozmowe z Sezem przez gg.

Poprostu Pitbul 24-11-2007 12:20

Drakon@
Zgadzam się. Emo ma tak nieestetyczną pracę, że oczy bolą, a się dostał. Jak to możliwe? Kalasanty chociaż pozmieniał hełm, zbroję i inne rzeczy a reszta? Inne kolorki + broń, nawet bez chodzenia, i myślą że będą blisko wygranej. :/ A w dodatku, praca Pietruszki nie jest trudna do zrobienia. Tutaj outfity mają być ładne, a nie na szybko. U emo estetyka by się poprawiła gdyby dodałby trochę ciemnych kolorów na brzegach.

Sir Speed 24-11-2007 12:26

Skoro tak to powinienem przepchnąć wszystkich...
Turok to też mój kumpel, a się nie dostał. Gdyby było więcej prac było by więcej uczestników którzy przeszli. Jeżeli chodzi o kryteria to chodziło mi o to, że ci którzy zrobili ładny outfit <Avenlight, Koper na gg> nie zrobili wszystkich póz. Liczyłem na to, że więcej osób się zgłosi i że prace będą ładniejsze.
Proszę byśmy podjęli rozwiązanie.
Podajcie kogo byście chcieli ujżeć w rundzie 2, a Juri przemyśli wasze propozycje.
Runda 2 zostaje zawieszona na czas rozwiązania kłótni co do tych, którzy przeszli.

@ edit
Już mi się plącze.
@ Drakon
Tamte sklejki mnie zadziwiły. A co do twojej to sądziłem na coś lepszego. Lepszy Fake'er lepszy Outfit.
Czekam na wasze rozwiązanie.

Szufi 24-11-2007 12:41

@Drakon
Masz rację, że wiele outów nie spełnia wymogów. Nie będę wymieniał źle i dobrze zrobionych outów (KalasantyX rox xD).
Nie zgadzam się tylko z jednym. Mój out to nie plagiat... Przynajmniej tak ja uważam, bo wszystko robiłem sam (nie kopiowałem cudzych outów), ale wiem, że mój najemnik (bo nim miał być :p) przypomina Out Seza.
Moja propozycja to przedłużyć 1 rundę.

Szlaja 24-11-2007 13:39

A ja jestem za tym zeby usunąć ten temat i zrobić nową runde 1.
To chyba było by najlepsze. I żeby nie przechodzili jak Drakon wspomniał taki emo -.- bo respect ma poprostu... Ten elf emo jest taki... Oczojebny... Mój też jest oczojebny ale przynajmniej spełniam warunki -,-

Matixek007 24-11-2007 13:47

@up
Emo nie zrobil tylko elfa ale tez shinigami jak by kto patrzyl
@Ktos tam
Ktos tam wpomnial, ze emo dal tylko 2 pozy, lool wystarczy umiec przrekrecic -.-
@Topic
Wedlug mnie konkurs nie sprzedany bo, Oceniali w trojke to jakis by sie sprzeciwil temu, ze by oceniac po respekcie. No ale to tylko moja wypowiedz.

em0_-.- 24-11-2007 13:51

Screw you! Elf był robiony tak o i myślę, że przeszedłem z tym drugim...btw. nie dziwcie się, że was nie chcą jak ruchu nie dajecie...lub byle sklejki w stylu krupama.

_Omega_ 24-11-2007 13:58

To moze po prostu zrobimy outy od zera.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Speed
(...)Lepszy Fake'er lepszy Outfit.(...)

Czyli jak zaloze nowe konto zrobie dupnego fejka i dam fajny out to przechodze?

Poprostu Pitbul 24-11-2007 13:59

Emo/Zeberek@
Obydwie prace są oczojebne. Takie ostre końcówki, że hej. Zobacz sobie np. skórę człowieka w Tibii. Tam jest estetycznie zakończone.

Ciurek 24-11-2007 15:44

Jestem ze Szlają
[Usunąć temat i zrobić odnowa 1 runde (Ja tez sie zalapje :) )]

Bylo by fajnie...

Drakon 24-11-2007 15:56

Najlepiej zrobić konkurs od nowa, na nowych zasadach i większym Juri...
Albo niech wogule ludzie głosują w ankiecie...

Gargoin 24-11-2007 16:27

Zrobić nowy temat. Zupelnei od nowa. Juri moze byc takie same, ale żeby dodać kogoś jeszcze (tylko nei znajomych), kogos typu lubieorce1 czy precelfan, albo ja :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21.