Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Silvera się nie podda :D! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153972)

doskonaly11 13-11-2007 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1740477)
AMAJGAD!!!111

Niezłe te dedanie!!
Aż mi stanął....

Ok opadł.
Żal mi ciebie...
(btw. gl z ujebaniem tego 120~lvlka HUEuehueHUHUEhuEH)

zeby nie bylo ze ja zaczolem, on pierwszy zaczol jechac,wiec nie placzcie teraz ze ja tu spam robie, bo po hu* komentujecie bezsensu burasy

Mendolina 13-11-2007 08:19

@doskonały
Trzeba było nie zaczynac na hunted.pl

doskonaly11 13-11-2007 08:27

sprostowalem to co pisali bo to nie gildia walczaca jest jak pisali, tylko normalna jak kazda inna,to mogl pisac na hunted a nie jak mowicie zasmiecac forum tutaj o.O

Wizek 13-11-2007 10:33

na huj sie kurwa kłucicie to nie na temat wogule
jak sie macie kłucic to wezcie se gg i piszcie a nie na postach bo na huj sie robi te posty? aż mi was zal gorti i pan nie kłućcie sie!

Hurin 13-11-2007 10:35

Przecież to prawda co Doskonaly mówi w tą gildie założył Destroyer jeśli się nie mylę, a pamiętam że on mi groził za zabicie jakiegoś brazyla i nawet prubował ubic w sternum ale ucieklem....

Hell'Lorakos 13-11-2007 11:30

Wy myslicie ze jak ubijecie jakiegos 40 druta to jestescie super mega Pkerzy? :D A po za tym to co to zmieni :D Ubijajac takich naabow gowno zmienicie loool :D

poreda 13-11-2007 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pomidor123 (Post 1743859)
skomentuje twoja wypowiedz //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// brudasie z krzywym rudym ryjem z przedzialem na mordzie i wasem rudym jak miedz

Słuchając i widząc twoje teksty i Doskonałego czuje się jak pod szkołą podstawową : )

Boromir_Silvera 13-11-2007 18:56

Nie ma co chlopaki...

Hail Doskonaly11 Hail Best Pker on Silvera Aheuahueaheuah

@Lord hurin

Wy ubiliscie kogos na tych screenach, czy to jest tylko minuta przed ssem? Jak wychodzicie z dp i x2 walicie? :confused:

@Niedoskonaly
Ty chciales zebym poszedl pkowac razem z toba? :baby::baby:
Ubiliscie 42ms afkujacego w 5 osob i wasz loot to 5 pustych bp i wyniszczenie Br.

@ Wszyscy przeciwko doskonalemu
Zgadzam sie z waszymi postami...

doskonaly11 13-11-2007 19:11

pipo kiedy to bylo lol na afku i hu* wam w dupe pedaly umiecie lizac dupe br czy to nie zal, hunca was zabijaja a wy czekacie jak pizdy''pewnie o nas zapomna i pogramy sobie za miecha albo kiedys'' jak to slysze do mnie szczyka hahaha nooby, boromir tylko nie placz ze haka miales XD a taki kozak ubiles mnie na 37 a jak na 50lvl cie z kumplem to s*******ales,haha masz sie za Mr pk bo 30 lvl ubijasz.

ja przynajmniej ubijam i mam satysfakcje a wy pierdolicie ze jestescie super pekerami aboicie sie kurwa byle kogo ubic bo ftp ohhh bedzie nas scigac NOOBY

aha tej boromir nie wiem kiedy z takim noobem bym szedl hah 5bp? pustych nie ten sen XD

doskonaly11 13-11-2007 19:24

aha wizek bylo na temat all tylko ovner czy jak mu tam dojebal sie bo go ryj swedzi i szuka zaczepki chce pokazac ze hu* wie kim jest i zoczlem go jechac to te ****e go bronia chodz nie maja racji

Mendolina 13-11-2007 19:32

@doskonały
Prawdzie pytanie brzmi: Czemu ty nie chciałeś nikogo ubic jak jeszcze grałeś :>?

Irons 13-11-2007 19:32

W dyskusję z takimi dziecmi jak wy, nie bede sie mieszal. Doskonale widać, jak grono moderatorskie, za przeproszeniem sra na nas.

Mendolina 13-11-2007 20:06

@pomidor
Na rl też taki mocny czy tylko na forum?;d Pewie w domu i po za domem wielki mamisynek i wszyscy po nim jadą to teraz się wyżywa na wszystkich ;p.

nairdan1994 13-11-2007 20:18

co lalusie koledzy znów się z was śmiali?i musicie się wyżyć na forum bo tu nikt wam w ryj nie strzeli?ten doskonaly i pomidor to by już mieli deda w rl za takie teksty!!!

doskonaly11 13-11-2007 20:54

deda omg ale teksty rzucasz, 16 lat masz i kozak hahaha troche za malo jak dla nas

poreda 13-11-2007 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pomidor123 (Post 1744296)
jaki lol omg smiec w huj zal mi goscia.nie ma co gowniarz 12 lat wiem ze nie mam ci niepozwala klnac ale czasem zamiast urzywac filozoficznych ytekstow i udawania doroslego poprostu pojedz na kogos jak ja teraz.{twoj stary huj twoja stara kurwa cala twoja rodzina w*******a gowna }pozdro emek znowu jakis gowniarz prawi moraly tylko go wysmiac hihihihihiihihihihiihihiihihihiihihiih:):):):):):) :):):):):):):):):):):)

Boże człowieku, śmieszny jesteś, ale nie to co mówisz tylko twoja osoba : )

jerrry 14-11-2007 00:29

mam nadzieje ze Ci goście nie grają już na silverze bo może za to br nas pk tam ;) ... trochę mi wstyd że muszę czuć się polakiem i patrzeć na taki poziom intelektualny..., jak to mówią " do nas należy przyszłość"... pozdro

P.S dajcie sobie luz

jerrry...

jerrry 14-11-2007 08:45

@up to mnie dopisz w czym problem? (i jerRry przez 3 r)

btw on bierze swoje emo teksty z bluzgatora ;)

oVvN3eR 14-11-2007 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pomidor123 (Post 1744557)
poreda ****u ty mi do huja niedosiegasz wiec milcz a tu z innej beczki jebac bydgoszcz lodz warszawe !!!!!!!!!!!!!!!i shaka i omo homo erektusa i jeszcze tego z tym ryjem czerwonym ovenr czuy jak mu tam ten co mu ryj na czerwono p[omalowali ssijcie mi huja

Buahahah ty naprawde posrany jakis w dupe jestes .
Po 1 : widac jak cie starzy wychowali na typowego ****a ..
Po 2 nie mam czerwonego ryja tylko moj napierdolony kolega ( jak bys mial kolegow w rl to bys sie dowiedzial ze po takiej dawce alkoholu czlowiek sie robi czerwony )
Po 3 idz wypierdol swoja babcie w dupe bo naprawde posrany jestes

@Reszta forum
EJ! GÓMPLE !111oneone
JIDZJEMY DEDAC BRY ?!?!?!?!?!?!?!? BENDZJEMY TACY JAK PAN DOSKONALY I JEGO PACZKA!!!!!!!!!!!!!

Wizek 14-11-2007 15:57

pomidor widac ze jestes pojebany my z hurinem to zrobilismy zeby pomoc pl a wy qrwa byescie tylko po sobie bluzgali zal mi was dzieci.... kto tu jest dzieckiem widac jak sie zachowujesz naprawde ze mi cie pomiodr

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:51.