![]() |
Cytuj:
PSy: normalne imię to Gerard. @down: mmm... jest dużo zajebiaściastych nazw. Na pierwszą linię rzuciłbym ci bochateruw z 300 Orcow, ale tematu już nie ma. Do tego były też 'równie zajebiste' postacie bardzo, bardzo poboczne, których autorzy nie chcieli, bo to był zwykły spam. I jest BARDZO dużo zwyczajnych imion, które zwyczajny naukowiec mógłby mieć. Od Amarka do Ztanisława. |
Najwidoczniej Misza wszystko wyszlo mi przez przypadek a jak mialem go nazwac? Zygmunt?...
@Down Pierwsze lepsze imie wymyslilem ;p |
Cytuj:
|
hehe dzieki za odp ale mam jeszcze jedno pytanie :P natomiast nie widzialem w zadnego poradnika w ktorym omówione by było jak robic outfity... chodzi mi o takie cos jak na barbarzynca z plecakiem citizena :P pomogl by mi ktos na PW? bo pisalem do Sir Speed ale chyba nie bardzo mu sie chcialo odpisywac newbie ;p
k thx bye |
OK dawno mnie nie było a teraz wróciłem (chyba nikt mnie nie pamięta) ale teraz jestem chyba 1 ahahaha
@topic calkiem calkiem fajny wybuch XD |
Efekty ładne, ale JOTPEGIE!!!!!!!!!!!!!!!!!
7/10 |
JPG zeby sie szybciej ladowalo :) :P
|
LMFAO!
Fajnie, że wiadomo o co chodzi (morze mało jarzę xD). Jotpegie! Wybuch jest nawet dobry, ale widać ślady Gimpowego pędzla. Ale ogień? LMFAO! Czemu on ma najwięcej czarnego? >.< Przecież ogień daje światło.. -.- Btw. Helikopter - zła perspektywa. 5/10 za 2 part, 9/10 za 1 part. @up PNG waży mniej. A jakość lepsza. |
Cytuj:
Cytuj:
@Topic: + Wykonanie + Fabuła + Nareszcie normalny fake story + Prolog jest prologiem ~ Efekty - Zbyt ciemna sceneria - W prologu światło od ognia jest za bardzo wysuniete na północ > 8/10 |
Mam pytanie... czy zrozumieliście o co chodzi w 1 częśći? (nie w Prologue), bo to jest ważne :P.
|
Jak to co ?;p
Jebło go w prze(/y)szłość :evul: |
Cytuj:
|
Leciał Geralt drogą polną.Leciał, leciał aż w słup pierdol***.
|
Świetne!! Ciekawe czy długo myślałeś nad fabułą... Tak czy siak poprawia humor;)
|
fajna była konćówka ten dym i domek i lasek itd.... spoko fake nie ma w nim chyba błędów 10/10 za fabułe i wykonanie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |