![]() |
Tibia nawiązuje do wielu rzeczy. Ferumbras był jakimś hobbitem w świecie Tolkiena. Excalibug to tibijska wersją Excalibura. Według mnie nawet szkoda czasu tego wszystkiego tutaj spisywać, na pewno przeczytasz to w jakichś innych tematach, jednak najciekawszą rzeczą według mnie jest restauracja Mc Noodles :p
Łasóh tehaiks za linka |
Skoro mogą być też filmy- w Death Proofie jest sporo nawiązań do innych obrazów Tarantino. Jedna z bohaterek ma ustawiony w komórce dzwonek z muzyczką z Kill Billa, szeryf pojawiał się w Kill Billu vol. 2 (oraz Planet Terror i Od zmierzchu do świtu, ale to akurat filmy Rodrigeza ;p), w jednej scenie ktoś wspomina o Big Kahuna Burger czyli "tasty burgerach" z Pulp Fiction.
|
jak ostatnio gralem w san andreas to zapamietalem pare ee-kow
jeden to ucieczka na motorze przed scigajacym cie tirem (z terminatora) a drugi to wielki bilboard reklamujacy sklep z ciuchami sportowymi, haslo Train hard (reklama nike?) |
@Warcraft 3, Starcraft i chyba Warcraft 2
Jeśli klikniesz kilka razy na tą samą jednostkę, to zaczyna sypać zabawnymi tekstami. W samym Starcrafcie, jeśli wpiszesz odpowiedni cheat, Overlord zaczyna śpiewać. W Warcraft 3 Frozen throne, można znaleść "Drugą, jedyną noge Wirta" |
@starcraft : Jeżeli klikamy ciągle na zwierzątko, po pewnym czasie wybuchnie jak bomba nuklearna.
|
Dungeon Siege: Po zdobyciu dwóch itamzów w single playerze, oraz kamieni miast i księgi w mapie multiplayerowej, uzyskujemy możliwość przejścia specjalnego questa, polegającego na zabijaniu kurczaków o imionach twórców gry. Po przejściu dostajemy tzw. kurze działo, najlepszą broń dystansową w grze strzelającą kurczakami ;x.
|
Nie czytałem czy ktoś już pisał więc sry.
W GTA VC jest wielkie wielkanocne jajo w pokoju który widac z jednego z budynków. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |