Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   @private TS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154111)

Ptakuba 12-11-2007 21:28

Czyli bez tysiąca słowników d..a.
Pytania głównie o to jak powinieneś się zachować i jakie są zasady. Więc nie aż tak trudno.

Wolf 13-11-2007 01:02

3. Nie wbijesz sie na test juz za pozno ;]
Tutorzy ktorzy zdali test do 16.10 sa zaproszeni. Szkoda ze mnie nie posluchali i nie dali tylko inva Senior Tutorom... ;/

Aknee 13-11-2007 08:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolf (Post 1743344)
3. Nie wbijesz sie na test juz za pozno ;]
Tutorzy ktorzy zdali test do 16.10 sa zaproszeni. Szkoda ze mnie nie posluchali i nie dali tylko inva Senior Tutorom... ;/

A potrafisz powiedzieć dlaczego tylko zwykli tutorzy nie powinni zostać zaproszeni?

wrogonastawiony 13-11-2007 08:14

Bo wiekszosc z nich nie zdala samodzielnie testu, ba ! Wielu nawet nie wie kim jest tutor :) A test zdaja zeby w profilu widniał zajebiaszczy napis 'Tutor'. ;)

Evil Maul 13-11-2007 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oiolosse (Post 1743413)
A potrafisz powiedzieć dlaczego tylko zwykli tutorzy nie powinni zostać zaproszeni?

Aktualnie na Tutorboard jest poważna dyskusja na temat nowych tutorów gdyż w przeciągu roku przybyło aż 70% nowych tutorów często są tylko po to aby pisać na pomarańczowo na help-channel i mieć dostęp do Tutor testserver . A więc jest kilka propozycji na temat nowych "pozycji" gdyż pozycja między Senior tutorem a Gamemasterem jest bardzo daleka .

Co do private testservera myślę że test rozpocznie się w piątek .

Lasooch 13-11-2007 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerf.Secura (Post 1742059)
No, spytać "skand" naprawdę nie wypada , bo takiego słowa nie ma :<

Powiedział osobnik, który nie umie stawiać przecinków i zdarzyła mu się w tym zdaniu podwójna spacja :<.

edit:

O, znowu przecinki:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerf.Secura (Post 1742683)
ty lepiej nie zajmuj się innymi , tylko twoją ortografią , bo przeglądając twoje posty , nieco żal mi cIEBIE :<

Smerf, pogódź się z tym, żeś kretyn.

Sebo348 13-11-2007 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1743589)
Aktualnie na Tutorboard jest poważna dyskusja na temat nowych tutorów gdyż w przeciągu roku przybyło aż 70% nowych tutorów często są tylko po to aby pisać na pomarańczowo na help-channel i mieć dostęp do Tutor testserver . A więc jest kilka propozycji na temat nowych "pozycji" gdyż pozycja między Senior tutorem a Gamemasterem jest bardzo daleka .

Co do private testservera myślę że test rozpocznie się w piątek .

Nie wiem czy czytałaś ale Iscen już wielokrotnie stwierdził/a że nowa pozycja nie jest przez nich planowana. Zresztą nawet nie ma takiej potrzeby bo co właściwie byłoby dodatkowymi zadaniami dla takiego tutora?

Pozdrawiam,
Sebastian

Rekin Master 15-11-2007 20:17

prywatny test server jest ONLINE

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59.