![]() |
Cytuj:
posiedzcie troche dluzej w Tibii i dopiero sie udzielajcie.. macie wiele do nadrobienia :) @Skula zgadzam sie, tez to zauwazylem ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
taa spiry więcej ważą ,droższa amunicja ... może mniejszy zasięg.Lecz dalej pall będzie potęgą i mimo tego będzie robił te zasrane bez 300k/h większego waste.Jest głośno o tym dalszym wyrównaniu profesji lecz zapewne ulepszą lekko profesje magiczne , i lekko pogorszą (czyt. wyżej) pallków i najtów ( chodź nie wiem co mogą najtom im zjebać)
p0zdr0. _/ Ness Signed. |
A moze zostawia pallkow i knightow tak jak jest teraz a ulepsza tylko sorcow. Bo ta balansacja to mi sie wydaje ze chodzi w tym o to ze po update'dzie kiedy ulepszyli sorcow wiecej osob zaczelo nimi grac i wiekszosc z nich zostala przy nich wbijajas spore lvle, teraz ulepszyli pallkow i taka sama strategia. Powinni sie jeszcze wziasc za knightow (nie wiem, moze zzeby skille szybciej rosly xP ) i za druidow ( tu to juz nie mam pojecia co mozna lepiej zrobic o ile sie cos da)
@ Filmik obejze jak zbiore te przeklete miodki X(;( juz 3 h je zbieram i mam 10 ;( |
Cytuj:
W Cyclo probowali go zabic ue wraz z Ignekiem ;) Radze jednak zobaczyc jeszcze raz film :* I nie wracaj do Tibi bo po co nam ta cy Idioci Jak ty:) |
Cytuj:
A patrz jaka ma "szybka reke" - automatyczne zwijanie lota, jednoczesne exori con z pboltem i manasowaniem sie - coz za synchronizacja :baby:... "Zdolny" jest herg... oj "zdolny"... |
Cytuj:
edit a dodam ze jeszcze nie dawno bo przed ub taki 103 sorc solowal knig 100 bez problemu teraz już tak nie ma jest bardziej wyrównana walka |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Rafayen Zgadzam sie nie potrzebujemy więcej debili mamy ich nawet za wiele. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |