![]() |
Do kasacji,nie w ten przycisk wcisnęłem:(
|
Cytuj:
TOPIC: Bardzo Ci tak dobrze, że jakieś gówno było dodane do bota. Mam nadzieje, że dostaniesz nauczkę. By nie offtopować to powiem byś sobie ściągnął CCleaner wywalił tibie przez panel sterowania, przeczyścił rejestr CCleaner'em i GRAŁ BEZ BOTÓW!!! |
Cytuj:
btw. pomiedzy brakiem umiejetnosci edytowania lub odczytywania podpisu jako postu a robieniem bledow ortograficznych lub gramatycznych jest w miare gleboka przepasc (bodajze glebsza niz glupota pana ktory zalozyl ten temat) @edit @up nie ryj mu zbyt mocno bo sie zamknie w sobie ;s przeciez on nawet edytowac nie potrafi a co dopiero wyczyscic rejestr ;s |
Weź i sformatuj dysk ;) to pomaga na wszystko. Tylko minus, że wszystko i musisz instalować od nowa :D ale za to nie masz już problemu B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chłopak zbłądził a ty tylko offtop umiesz zrobić... Kurwa żal mi takich ludzi co tylko zaczną gadać, nic nie zrobią i pójdą. @temat Spróbuj wykasować wszystko co związane z botem, oraz cała tibie, jeśli to nie pomoże zrób format dysku. Ewentualnie zobacz bo może coś w grafice pozmieniałeś. ludzie jak nie macie nic do powiedzenia to nic nie piszcie Pozdro |
a ma ktoś link do pick editora?
|
Gratuluję wszystkim, którzy dali się wciągnąć w ten flamewar. Rzeczywiście, posunęliście się daleko do przodu w temacie, dyskutując o inteligencji użytkownika/ów.
@topic Nie chce ci się dawać screenów? To dlaczego mi ma się chcieć zgadywać, co jest u ciebie nie tak? Spróbuj odinstalować klienta Tibii i bota, a potem zrób użytek z poradnika zamieszczonego w moim podpisie (szczególnie punkty 1 i 4). |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |