![]() |
Cytuj:
co za ćwok:D nawet nie wie jak sie odtwrza tibicamtv a kozaczy:D |
Cytuj:
Taaak! taaakakakak! Filmik fajny :) @down Strzałkami :) |
fajny film ale jestem w 10 miucie xd da sie jakos przyspieszac w tibiacam tv? bo to nudne troche jednak ;/
|
Powie mi ktos wreszcie jak sie otwiera filmiki przez to tibicam TV? bo mi cos nie dziala-.-
|
a mnie ciekawi dlaczego bloker nie uzywal Sova /Avengera :o
|
@2 up
Ściągnij program z tamtej stronki, zainstaluj, ściagnij filmik i zapisz go w pliku z tibicamtv. Potem otwórz plik o nazwie play a tam wybierz filmik i tibie przez która będziesz odtwarzał. Filmik sam powninie się otworzyc :) Pozdro :> |
żalosne skile , m lvl , niema nawet sova ;] widac ze noob z non pvp :) pewnie zostane za to zbesztany ale jestescie zalosni ;] dzieci to pewnie leja w majty bo ich idol poszedl na demony owowow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nov 10 2007, 20:30:00 CET Died at Level 213 by a frost dragon @down może spadnąc... wbij 10mlv knightem i dednij zobaczymy czy spadnie... |
@up
od keidy [po dedzie spada 87% m lvla? ;d zal |
Cytuj:
|
RooOX ??
http://i75.photobucket.com/albums/i2...nimag10kp4.jpg Name: Kaninen Castor Sex: male Profession: Elite Knight Level: 161 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mam takie pytanko jak obsługiwac tibia cam tv szukałem poradnika ale nieznalazłem. :(
Z góry Thx PoZdRo Edit: Nieno robie tak jak kolega wcześniej napisał i mi niechodzi :l help plax :p |
Lo maj gat !!!!!!oeneneneoeneoineoe1111111!!!!!!!!!111111111
Dostauem orgazma lucie emdewu wracaaaaaa o maja gada fakaaaaaaa ide se szczepac |
Hmm, a czemu nie nosi eMPeA?? BO może mu się tak podoba? Może wg niego(jak i mnie) demona arm i reszta jest ładniejsza?
|
Nie moglem z tego , jak Ted chcial walnac grana bez broni :D
|
Jezeli poszedl go poleczyć - spoko, jeżeli wraca do gry bo druta ulepszają... żal ;FF
Teraz updaty rządzą grą ludzi :| |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |