![]() |
Cytuj:
Great healing potion: 195gp Leczy ~600hp Więc gdzie te 3x drożej, hę? Wersja najsłabsza: 55gp, leczy ~100hp Edit: Mój błąd, chodziło o mana fluidy |
Prosimy o więcej.... :)
Pytanko ile kosztują te napoje?:baby: Up@ thx za odp.. , za wolny bylem :P |
Nikt nie kupuje uhow w sklepie :P
Ale ogolnie to fajnie bedzie, bo duzo osob napewno zrezygnuje z knightow i bedzie jakas rownowaga miedzy shooteram(ktorych powinno byc wiecej) a blokerami. P.S. Dwimenor Fajny masz podpis |
@Icenix
masz up napisane xD |
Cytuj:
|
@dark_solti, 2gi screen
Wow, wygląda jak nuke ;D. Nowe grafiki rox (tak, UE też) |
No nie moge! Ale wyjebongo. Dawac wiecej jesli mozna. Ten 1 screen to co to jest? Takie chmury z piorunem? Troche wczesnie te test servy czyzby to znaczylo ze up date bedzie nie dlugo? Oby jeszcze w listopadzie. ;)
|
Cytuj:
|
Aha.....
Gram knightem od zawsze i pomimo tego że update udupia knightów i tak bede grał knightem czekam na więcej info. POZDOWIENIA
|
@Pacz_Knight
Te chmury to chyba UE xD |
ile many ta exeta mort hur? ;d
|
mages overpowered
Co do ceny fluidow to mowie co slyszalem :"p |
http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=229256
ss nie moje jak cos :) @edit Użytkowników czytających ten temat: 159 (zarejestrowanych: 64, gości: 95) LOL |
0:26 Sandra: Do you want to buy 20 great health potions for 8700 gold?
195 gp.. tak? |
nie czaje
nie moje nie wiem ocb ale ten kina nawet nie ma tyle hp bo 67 lv ma ale macie fote http://img413.imageshack.us/img413/2900/uo0372es9.jpg |
Jezeli fluidy hp beda naprawde tyle kosztowac to faktycznie "poprawia ekonomie"
Sorc bedzie expil szybciej od knighta i pewnie jeszcze mniejszym kosztem.... |
Jeśli chodzi o grafiki nowych zaklęć to porażka przynajmniej niektóre ... albo exeta mort hur .. sie nie wysilili z tym ;[
|
NORMALNIE SUPER to wygląda :D:D:D:D:D:D:D
|
Widze, że cipy się postarali :)
Aż miło popatrzeć :) More ss plax :D Tibia nie schodzi na psy :P |
Cytuj:
Eeee, mój błąd ^.^ manasy to są. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |