![]() |
Male:
Samuel L. jackson Al Pacino Eddy Murphy Robert deNiro Andrzej Grabowski Mirosław Baka Female: Sandra Bullock Agnieszka Dygant Natasza Urbańska |
Cytuj:
|
Al Pacino
Robert De Niro Bruce Willis Clint Eastwood Paris Hilton xD! MIlla Jovich (czy jakos tak :p) I moze jakies tam inne... |
|
Jack Nicholson, Adrien Brody, Benicio del Toro, Brad Pitt. Nie mam ulubionej aktorki.
|
Vin Diesel, Shia LaBeouf, Wesley Snipes.
|
Aktor
- Pierce Brosnan - Leslie Nielsen - Roger Moore - Chavy Chase - Bruce Willis - Charlie Sheen Aktorka - Agnieszka Włodarczyk - Anna Przybylska - Joanna Brodzik - Magda Mazur - Salma Hayek - Sofia Vergara - Penelope Cruz - Cameron Diaz I wiele, wiele innych,.. |
Aktor to Ben Stiller ( filmy z nim mnie rozbrajają )
Aktorki raczej nie mam żadnej ulubionej |
Cytuj:
Zapomniałem wymienić Mariusza Jakusa, wybacz Mistrzu! :P |
Aktoreczki
1.Marta Żmuda-Trzebiatowska <- Moja nowa miłość =P 2.Sophia Bush 2.Bethany Joy Lenz-Galeotti 2.Elisha Cuthbert 3.Anna Mucha |
Andrzej Grabowski, Orlando Bloom :P
|
Ed Harris
Bruce Willis Anthony Hopkins Jet Li Salma Hayek Megan Fox Scarlett Johanson Sharon Stone |
Mischa Barton, Liv Tyler, Mila Jovovich Elisha Cuthbert...
Tom Hanks Ethan Hawk ...// |
Tom Hanks, All Pachino, J Deap albo Deep nigdy niepamietam [;
aktorki: w sumie nie mam one sie tak szybko zmieniaja wiec ciezko mi nadazyc, alba sa fajne z wygladu ale graja slabo, albo graja dobrze wygladaja cienko i ich wogole nie ma. PRzyjmimy wiec ze Goździkowa przebija wszystkie |
Eddy Murphy i najlepsze aktorki = Briana Banks i Angela Dark 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Steve Buscemi
|
ziomki z monty python
|
Tom Hanks, Tom Cruise, Nicolas Cage
~~ Angelina Jolie |