![]() |
Vamp i Gargoyle z UE.
Nice ;p |
nic ciekawego koles sobie lata chwile po tombie i wali w dodatku slabo
pokazal by wam hity z frigo w dragi :D to by pol forum mialo podniete to zarzucaj moze nie bedziee tak zle:D |
Cytuj:
|
Ładnie to wygląda ale wydaje mi się że teraz ta gra będzie trochę za łatwa, już nawet nei trzeba celować z visów co uważam za znaczną przesadę...
|
Rehost
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 142 minutes) Rehost plx? |
Skoro to Sorcerer, to z jakiej paki ma FRIGO i TERA? Czyż to nie domena druidów? o.O
|
Soulmann co to za piosenka w filmiku ?:D
tytulek prosze ;] |
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL prawie 500gp za 1 potionka?!??!?!!??!?!?!!?!?!?!?!? 8o8o8o8o8o8o8o8o8o ZAL
|
Skad moge sciagnac wersje testowa najnowszej tibi? prosze od odpowiedz
|
Wescie rehostnijcie to xD
|
To co najwiekszy noob tibii (MDW) wraca do gry? HAHAHAHAHAAH
|
Noob nie wbije 342 poziomu.
|
@Hythe
A co cie to kurwa obchodzi? Jego sprawa nie twoja. I juz napewno przejmuje się tym że nazwałeś go noobem... Tak samo jak to forum tobą |
Hythe ja nie rozumiem , grasz na innym swiecie , nigdy mdw nie widziales na oczy , nigdy z nim nie rozmawiales a mowisz ze jest nobem ? po czym to stwierdzasz ? ... Czysta zazdrosc ;S
|
Cytuj:
Może za duże kropki wstawiasz? |
Rehost
Proszę: oto rehost.
Ukryty tekst:
UWAGA! Aby dać wam rehosta wykorzystuję transfer i miejsce na swoim płatnym hostingu więc proszę, uszanujcie moją dobrą wolę. |
Cytuj:
XDDdddDDDD Dobre :P |
Omg, kick ass hity;o
Fajne country leciało. @Drzamich Dzięks za rehosta, na rapidzie było 130 min. ;* |
Co to za piosenka? Dołączam się do prośby kogoś @up, proszę o tytuł xD A co do update'u to już CipSoft nas przyzwyczaił, co następny update to gorsza Tibia. Pozdro~
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |