Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ah ten potworek :D Ważne ze zyje (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=154876)

Peplik 23-11-2007 15:44

Ja nie mam takiego szczęścia jak niektórzy. Przy kicku na potworze poprostu padam. Raz padłem na kicku na Demon Skeletonie a raz na Cyclopie. Poprostu kick i log w świątyni. Więcej takich akcji nie pamiętam

Johanes19 23-11-2007 16:23

ja zawsze padalem jak mielem kicka :P

raz jasz se poszedlem na mummy na faccu tam gdzie jest qest chcialem uzyc gfb co mi zostalo i tak bije je z gfb otoczyly mnie i nagle patrze 2hp 0 many i trucizna szybko gfb walnolem i dobrze ze padly na hita bo bym mial tp do thais :P szybko 3 mf i juz ok xD

Damiano316 23-11-2007 16:43

Ja kiedys sobie ide na te amazonki nad carlinem wszystkie rozwalilem wchodze na sama gore no i jest witch wpisuje se utamke no i sie podpalilem full many zjechalem jej do reda ale ona i valkirye mi tez schodze utamka wziela cala mane wkoncu a ja bylem podpalony biewrze mi 4-10 hp bo mana zdazala wzrastac no i zostalo mi 7 hp schodze na dół patrze a tam 27 sorcer wali z fire fieldow no i zaczol mnie walic kiedy wrocielm do miasta mialem 2 hp bo po drodze raz exura gran :cup: walnolem mielem wiecej takich akcji ale za duzo pisania :D:D:D

Atheling 24-11-2007 07:29

Ja to kurcze nie wiem jak wygracie ze takie farty macie, ja to jak reda zlapie to i padam i nie ma ze od 1-50 hp zostaje padam na ryj az sie plakac chce, a juz najlepiej to jak masz red hp paraliz frost juz lypie na ciebie a zielony drag zza ekranu dobija a ty to widzisz w zwolnionym tempie i na*******asz kalwisz vity od 3 sekund jak dziki i na koncu i tak padasz. I 500k expa w kociol.

Monkeys 24-11-2007 09:09

Ja na druidze miałam raz hmmm a mianowicie na 59 lvl wybrałam sie na guardy (tam gdzie jest crys helmet) Weszłam do dziury all resp z guardami ropłam sie i mi sotało 43 hp

ooo na 60 na Edron biłam sobie dragi... kolega przysdzeł i chcial zabic 1 draga drag do niego doszedl zdązyl walnac 2 flam hury i gfb ucieklam
na 60hp a nastepnego dnia tak samo padlam ;...

Mapecik 27-11-2007 19:21

nom wy tom macie furta no bo to ja to czesto mum kicka i tak na 20 kickof dziennie nurmalnie pszerzywam tak mniej nie wiencej 5 raza.
A teraz opawiem historyje jak to ja zem leciol po dworwen bridge no i pacze a tu kurde dróga w prawo no to ja myslu i myslu i wymyslu "Wiam ja wielki master 24 Kniaght mlvl 8 skils 23 clubow idem w nieznanu"No i ja idu wpadu nagle w dziure ale nie takie baty i odrazu "TIBIA GG" odpalam Light huck i all widu.No i ide w gore paczu robaki w prawo to nie exp dla takiego h lvl to mowiu ide w gore no i idu nagle drabina no i ja byc pod drzewem.Zmeczony szybkim tokiem zdazun mowie lecim przez ten kanion tylko dziwnu slyszu "Hrum... Hrum.." Mowie "Pewno okres godowy troli z AB" no ti ja idi w gore paczu a tu DRAGON (1000 hpu/700 epu) No ale co ja byc Knight ja ubic.No i leju ale kurde ja miec YELOWWW hp a on Grun.no to mowie mam Hmm to ja atuk no i z hmm zlalem do yellow go i musialem Uhnac ale uh jak uh raz uha raz nie i jakos nie uhlo i Cumbo od draga pacze 10.5 hp i mowiu DED a tu Dzon Dziobak !71 MS candia Mort hor w druga i ja zyc Uhnnol mnie jeszcze tan mS i polecilame na abu.I to koniec :)

http://img148.imageshack.us/img148/4...pciakkkfk1.jpg

Amadii 30-11-2007 22:30

Ja jak raz bylem na warlockach to kumpel lurowal go w miejsce gdzie spokojnie moze sobie meczyc a ja sio wiec poszedlem w dol on luruje po 15 sek bez utamy ide sprawdzic czy stoi jak trzeba a tu wrl na mnie 35 hp left utani gran hur i w nogi, po drodze spotkalem 1 wrla ( bylem 1 kratke od niego kiedy walnal vis lux) ale fartm ucieklem i jak bylem w bezpiecznym miejscu dopiero sie skaplem ze jeszcze sie nie uleczylem wiec sio i czekalem az qmpel te 2 wrl ubije...

Xantro 30-11-2007 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mapecik (Post 1766607)
nom wy tom macie furta no bo to ja to czesto mum kicka i tak na 20 kickof dziennie nurmalnie pszerzywam tak mniej nie wiencej 5 raza.
A teraz opawiem historyje jak to ja zem leciol po dworwen bridge no i pacze a tu kurde dróga w prawo no to ja myslu i myslu i wymyslu "Wiam ja wielki master 24 Kniaght mlvl 8 skils 23 clubow idem w nieznanu"No i ja idu wpadu nagle w dziure ale nie takie baty i odrazu "TIBIA GG" odpalam Light huck i all widu.No i ide w gore paczu robaki w prawo to nie exp dla takiego h lvl to mowiu ide w gore no i idu nagle drabina no i ja byc pod drzewem.Zmeczony szybkim tokiem zdazun mowie lecim przez ten kanion tylko dziwnu slyszu "Hrum... Hrum.." Mowie "Pewno okres godowy troli z AB" no ti ja idi w gore paczu a tu DRAGON (1000 hpu/700 epu) No ale co ja byc Knight ja ubic.No i leju ale kurde ja miec YELOWWW hp a on Grun.no to mowie mam Hmm to ja atuk no i z hmm zlalem do yellow go i musialem Uhnac ale uh jak uh raz uha raz nie i jakos nie uhlo i Cumbo od draga pacze 10.5 hp i mowiu DED a tu Dzon Dziobak !71 MS candia Mort hor w druga i ja zyc Uhnnol mnie jeszcze tan mS i polecilame na abu.I to koniec :)

Człowieku jak to zobaczyłem to... Tego sie czytać nie da, i nie mów że jesteś dys~ bo to cie nie wymiguje (może w szkole, nie na forum) od choćby PRÓB pisania poprawnie. Bo tak to po prostu sodoma.

Smash-Shady 01-12-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 1770713)
Człowieku jak to zobaczyłem to... Tego sie czytać nie da, i nie mów że jesteś dys~ bo to cie nie wymiguje (może w szkole, nie na forum) od choćby PRÓB pisania poprawnie. Bo tak to po prostu sodoma.

0wn3d? nie widac ze napisal to dla zwaly? :| przeciez nawet najwiekszy neo-troll tak nie pisze... -,-

@topic...
7hp na 3 guardach... -,-

maki98 01-12-2007 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xantro (Post 1770713)

Aa my siebie rzal bo ty nie rozumiec rze se on jajca robi :P:P. Nawija się i tyle :P co w tym złego jak tego nie rozumiesz to nic nie pisz ;/.

Ja raz miałem taką historię Kupiłem pacca,akurat doszedł, Gram 1 dzień postanowiłem poexpić na tar tombie -2 akurat bije shamblera i scaraba z visa a tu co? Kick. Loguje się,Loguje się... logłem się już modliłem się aby spadła mi tylko tarcza (Crown akurat najmniej drogie jakie miałem :P), A tu co się okazuje? 60 ed nabijał soula (ofc BR) i mi pomógł kiedy mnie to biło powiedział że jak miałem 100hp~~ (miałem utamke a na niej 500 many do wyczerpania) to szybkie sio i nie padłem podziękowałem mu i dałem bp mf ;D.
Ps. Sodoma co to jest? ;]

DexteroO 01-12-2007 00:39

leje grzecznie 2 merkliny, no i ubilem, zostalo mi 320 hp, schodze na dol (niestety, ale rsa mam) i podbiega 100+ ms, puszcza ue, 5 hp left ;o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53.