![]() |
Zadziwie was ale... Logo jest w .jpg :p Malo widac ale jakosc popsuta. Ogolnie podoba mi sie najbardziej MAPKA a tak to nie za bardzo bo znowu wielka wojna...
|
Cytuj:
Mapka jest zrobiona w banalny sposób...jedyne co ja robiłem to napisy, a reszta to kilka kliknięć :D Wojna - hmm...nie będzie głównie o wojnie...o wojnie będzie głównie o jednym wojowniku (no nie o jednym, ale on będzie najczęściej pokazywany). btw - nie no...prolog i już 3 strony komentarzy, tego się nie spodziewałem. (ale jak znam życie to po pierwszym parcie będzie gorzej <tak jak zawsze :D>) @2xdown: Taa...30 screenów prologu, kolejne party po ~90 screenów... @down: Buta? Ale za co? XD @Pacz_Knight: Spokojnie...wystąpisz w pierwszej części...na razie zrobiłem 7 screenów z kolejnego parta (a tylko wilka zabili...no, może trochę pogadali :D) @edit: Co do tego co Pacz_Najt powiedział "Super sie zaczyna" --- ta, jak każdy mój fake ;o? Na początku wszystko jest piękne...a później robi się gorzej xD |
Hah, minotaury ; )
Tym niemniej, za samą obecność prologu łapiesz buta na ryj, potem jest już na szczęście dużo lepiej. Czekam na mojego najemnika. ; P |
Ale dużo tekstu :D Aż zniechęca :P Podziel takie coś na kilka części następnym razem.
|
Lol, to znaczy, że Lolny teraz z dwóch kont będzie pisał?
@edit A, bana zaś złapał. Kusi mnie, żeby go zareportować ;F |
Bosheee! Ale ten fake jest nuuudny. Nie no joke oczywiscie xD
Super sie zaczyna, sklejka git, ten grubas wymiata myslalem ze puszcze rotfla i wogule... Dawaj next part! ;) Daje tera ocene bo bardzo mi sie podoba: 9/10 zecz jasna :D Dawaj Exoriss'a xD |
Kiedy ja wystąpie:]?
|
Kiedy next part??? I będę w next partcie?
|
Ey, ludzie spokojnie xD
@Diablczek: No 2 part...może pierwszy...aha i dałem Cię jako sprzedawcę, outfit ten co chciałeś :> @Gargoin: Chyba nie...raczej drugi... |
kurde gościu dlaczego jest tak pusto w Sandzie?? ;(;(
Rób next parta or hunted ;) |
Zajebioza 10/10
bardzo mi sie podoba duzo zdjec dobra sklejka itp |
10/10
za grafe za out:p i za grubasa oczywiście :cup: |
Pytanko: Kiedy next part?
|
powinien być dzisiaj
|
Omg ile mozna czekac!? :D Dawaj szybko ten next part albo dowiem sie gdzie mieszkasz i bedziesz mial ostrego Hunta! :D
Btw. Z ktorej dzielnicy jestes z Łodzi? ^^ |
HA, Zajebiste zwlaszcza, ze ja jestem :D
+Grafa +Fabula +Wszystko -Nic 10/10 |
Mnie nie było ;p Znów ;p
A fake... Cóż, ZAJEBIASZCZY! 9/10 |
Cytuj:
Zauważyłem BŁĄD! JEDEN, JEDYNY BŁĄD w tym fake'u! A mianowicie to to, że gdy po raz pierwszy pojawia się Aidan (15) ma pod ręką kawałek różowego tła! Ale to tylko taki mały szczegół :p i tak 10/10 |
Piekny fake!!! Malo takich w dzisiejszych czasach. Mam nadzieje, że bede w next partcie ^^ 10/10 of course ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |