![]() |
Wow no to będzie super.. dzięki za informacje B) Teraz nie będę się bał o strate expa jak ide na frost dragi :)
|
a przypadkiem nie jest tak ze nadal potwor moze walnac "combo" z melee + czar(jeden czar, a nie melee + czar + wave + CholeraWieCoJeszcze tak jak to bylo wczesniej)? bo w koncu atak melee nie robi exhausta...
|
brak combo jest dla mnie najwieksza glupota , zabiera to urok calej tibi, co to za frajda isc sobie na demona wiedzac ze i tak prawdopodobnie nie padniesz majac dobry net , tak samo z poi !! teraz to bedzie banalny quest , na tescie 2 osoby czyscily nikture pokoje ( to jest smieszne !! ) jedynym wyzwaniem teraz to beda jedynie bosy typu ferumbras itp , ktore i tak pojawiaja sie raz na jakis czas. ( przyklad arcania , ani razu nie bylo orszabala ;/ )
Licze ze pojda po rozum do glowy i zmienia to albo zrobia co co zastapi combo a sprawi ze expienie na silnych potworach nie bedzie takie proste. |
Niech wrócą combo do normalnego stanu jakie jest wtedy będzie mniej dzieci najtów i pallów co w letnim upie porobili postacie bo są łatwe. Lubie jak najtem trudniej się gra bo mam satysfakcje że nie idę na łatwizne.
|
Cytuj:
|
@up : wtedy trzeba by brać uherów na exp - byłoby git
brak comb - jeśli zsoluję demca z visa to chyba dam sobie luz z tibą ;) |
Podoba mi się to. Zaraz po upie lecę na dl'e xD.
|
No to dragi zostaną oblegane przez wszystkie profesje zajebiście będzie naprawdę -.-
|
autor tematu napisał że nie ma combo od potworków - i z tym sie zgodze, ale nie napisał że ataki tych potworów będą mocniejsze
np. drag bil z lapy srednio 80~ teraz bedzie srednio bił 100~ więc nie będzie tak łatwo jak się wydaje na pierwszy rzut oka :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://youtube.com/watch?v=JG-tKCwrWEM -edron d lair Przewiń do momentu kiedy bije 1x dl'a. Jest melee + wave |
Wedlug mnie nie potrzebnie usuneli kombo monsterom :P gra byla by ciekawsza o ten dreszczyk: "Padne czy nie??.." xD
nie mam jakiegos mega wypasionego lvl ale to jest moje zzdanko ^^ |
Wiec czekam na demodrasa... Ja knight+ kolega pal :D
|
Cytuj:
|
O ile mi dobrze wiadomo to z postu na private tutor board było, ze potwory nie moga zrobic combo ze swoich magicznych ataków. Czyli np jak frost poof exori, exori gfb i wave to zamiast tego tylko jedno:D tak dla sprostowania:) Z lapy beda chyba walic zawsze:)
|
@up
@UP
Tak masz racje, ale combo to seria z każdej umiejętności potwora. Double Hit w odczuciu graczy nie zagraża na tyle, żeby sie o nim rozpisywać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A już sie martwiłem że to będzie 2 sek(malle) 2 sek(malle) 2sek(gfb) 2 sek (wave) oki to czyli będzie fajnie
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |