Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Nowości po update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155153)

Kojotes 04-12-2007 15:01

@ UP

1. NIE
2. NIE
3. TAK
4. Ice rapier będzie zadawał dodatkowe lodowe obrażenia, więc możliwe że fire axe/sword też.
5. Nie wiem.
6. TAK

DDoS 04-12-2007 15:04

Na naginata quest są oba rodzaje Hachlingów.

Kojotes 04-12-2007 15:34

Mały update- fire sword i fire axe mają niekończący się żywioł ognia ;]

Część nowych czarów druida będzie też dla facc, ale np. w Venore ich sie nie kupi.

Dwimenor 04-12-2007 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DJ_MATI (Post 1776663)
Jeszcze parę pytań technicznych.
- Wyrównanie profesji ? Dlaczego zmuszają knighta do większego wydatku i słabszego leczenia ?
- Czy dziecko smok będzie na terenie FACC ? np: koło venore ?

1. Bo paladyn zarabia za dużo pieniędzy, a rycerz może siedzieć na expowisku przez kilkanaście godzin bez zawijania po zapasy
2. Oba rodzaje hachlingów są koło Venore, na Okolnir będzie frost dragon hachling

Slythia 04-12-2007 20:21

Dobrze panowie i panie.

Otoz slyszalam, iz sa juz podana lista itemkow, co i za ile kupuje ten nowy npc. Podobno jest to na stronie www.tibianews.com. Tylko ja za chiny ludowe nie moge tego znalezc, a misji nie zrobilam... Moze ktos pomoc?

DDoS 04-12-2007 21:09

Nadala nie wiemy jakie itemy kupuje. Domysły mogą być co najwyżej. Sądzimy (Tutorzy, ST, Gm) , że quest robi się przez cały tydzień 1 misja na dzień.

Marfu 04-12-2007 21:20

A jaka jest druga misja? :-)

Slythia 04-12-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marfu (Post 1777398)
A jaka jest druga misja? :-)

Tajna / DDoS :D

DDos, mi sie tez tak zdawalo... To kto puszcza plotki, ze skupuje dsm za 25k i rh??

Jak już wlazłem w twój post, to jaki sens by było sell mu rh ma jak można u Djina obecnie :)

Ja tam nie wiem... I tak nie mam zadnego djina zrobionego.

Xetav 05-12-2007 14:39

hmm.... wszyscy pytaja o to kiedy update i plotki wala ze update dzis (5 grudnia) bo sa poprawki techniczne ..." jezeli ktos potrafi czytac to sie doczyta na tibia.pl ze to niema nic wspolnego z update ..." mowia za nie moga se tak wylonczyc serverow na 6 godzin .. "to musi byc update" !! .... sa bledy na tibi i poprostu je likwiduja ..... a kiedy bedzie update ?......niewiadomo :|

Slythia 05-12-2007 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xetav (Post 1778266)
hmm.... wszyscy pytaja o to kiedy update i plotki wala ze update dzis (5 grudnia) bo sa poprawki techniczne ..." jezeli ktos potrafi czytac to sie doczyta na tibia.pl ze to niema nic wspolnego z update ..." mowia za nie moga se tak wylonczyc serverow na 6 godzin .. "to musi byc update" !! .... sa bledy na tibi i poprostu je likwiduja ..... a kiedy bedzie update ?......niewiadomo :|

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=248

:).

Marfu 06-12-2007 09:36

a wiadomo cos o trzeciej misji dla wedrujacego sprzedawcy?

Rybzor 06-12-2007 10:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marfu (Post 1779548)
a wiadomo cos o trzeciej misji dla wedrujacego sprzedawcy?

Wiadomo (jakie pytanie taka odpowiedź). (c) by Gremlin.

@down
Nie będę marnował wysiłku tych ludków którzy nad tym pracują : P.

Marfu 06-12-2007 11:18

A skoro wiadomo, to może jakis konkret byś podrzucil? Np. na czym ona polega?

Matiz1995 06-12-2007 19:29

Zobaczymy jak będzie po updacie xP

Triffek 07-12-2007 14:29

mysle ze uatrakcyjnieniem wspolnego expienia byłaby tez opcja ktora pozwalałaby (bedac w pary) widziec co (np knight) wklada do worka. Zwylky napis taki jak np obrazenia... uniemozliwiloby to w ten sosob bezkarne kradzieze loota... :):)

Nguyen 07-12-2007 17:51

@ up: niezly pomysl, ale watpie, zeby Cie ktos posluchal

@ topic: a co teraz bedzie ze spearami? skoro beda mialy tylko 3-4 kratki ataku to powinny byc tansze i ogolniej dostepniejsze. co o tym myslicie?

Rybzor 07-12-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nguyen (Post 1781438)
@ topic: a co teraz bedzie ze spearami? skoro beda mialy tylko 3-4 kratki ataku to powinny byc tansze i ogolniej dostepniejsze. co o tym myslicie?

Właśnie po to został skrócony zasięg aby zbalansować ich możliwości w stosunku do innych broni. Tak samo zwiększono ilość niektórych ładunków run nie zmieniając ich ceny ;;.

Cytuj:

mysle ze uatrakcyjnieniem wspolnego expienia byłaby tez opcja ktora pozwalałaby (bedac w pary) widziec co (np knight) wklada do worka. Zwylky napis taki jak np obrazenia... uniemozliwiloby to w ten sosob bezkarne kradzieze loota...
Takie coś jest w wielu MMORPG i wg mnie to fajny pomysł : p.

Piotrek Marycha 08-12-2007 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nguyen (Post 1781438)
@ topic: a co teraz bedzie ze spearami? skoro beda mialy tylko 3-4 kratki ataku to powinny byc tansze

tansze? to moze powinni je dawac za darmo?

KomorTrial 08-12-2007 02:48

Triffek: www.tibia.com -> community boards -> proposals. Napisz propozycje, moze uwzglednia. Pamietam np. ze proposal z dziecmi smokow kiedys napisal jakis gracz, wiec oni to czytaja..

ABCpiwosza 10-12-2007 16:18

dla druida fajnie

W sumie fajnie bo ja gram druidem i wydaje mi sie ze pare czarow takich ja exevo tera hur moga zdecydowanie ulatwic druidowi gre na FACC a juz nie mowiac o PACC. Tylko szkoda ze uhy nie beda przydatne bo to byl duzy % moich dochodow ale z 2 strony to bede mogl na luzie wbijac na dragi a nie tak jak do tej pory na guardy albo tomby...
Ogolnie mi sie podoba ale jest tez kilka minusow ale zdecydowanie mniej niz plusow.
:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03.