Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Odnosnie konkursu filmowego z dnia:29-09-2007 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155322)

Kshaq 13-01-2008 00:17

@up
Nie czekamy. Po prostu chcemy wyjaśnić sprawę dlaczego nie otrzymaliśmy WSZYSTKICH nagród.
Co do koszulki "Będę bronił Tibii krzesłem". Ja żałuję, że nie mam transparentu i nie mogę z nim wyjść na miasto <chlip> xD

@down
Spojrzałem i co? Coś nie tak?

Kajulec 13-01-2008 09:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis
Widząc posty tych ludzi co chcieli ten kubek to spadam z krzesła za każdym razem
Aż tak bardzo chcecie ten kubek tak szybko?

To sa ponad 4 miesiace, nie wydaje mi sie, zeby to bylo 'szybko'.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis
A koszulki nigdy bym nie włożył (będe bronił tibii krzesłem)

Twoje zdanie, ja na przyklad bardzo chetnie bym sobie w takiej koszulce pochodzil.

A wlasnie tak juz jak sobie przypomnialem o konkursie - wiadomo moze cos wiecej na temat koszulek/kubkow?

Washabi 15-01-2008 22:40

... 3 kropeczki na przymomninie

Kshaq 01-02-2008 16:15

... To już 6 kropeczek na przypomnienie o nas

Gawus 01-02-2008 16:18

... 9 kropeczek na przypomnienie

Rybzor 01-02-2008 18:08

.... 13 szczęśliwych kropeczek ._.

@down
Ty pierwszy w kolejności, za podpis (20+kb) :P:P

Kajulec 01-02-2008 18:56

.. 15 kropek kurwa, chce koszulke

Niedlugo zamiast koszulek dostaniemy bana.. xDDD

Washabi 01-02-2008 19:30

i na TRZY CZTERY--- MY CHCEMY NAGRODY, i jeszcze raz wszyscy razem--- MY CHCEMY NAGRODY!!

Gawus 03-02-2008 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec (Post 1874945)
.. 15 kropek kurwa, chce koszulke

Niedlugo zamiast koszulek dostaniemy bana.. xDDD

podpis/ nie przesadzaja ;*

MY CHEMY NAGRODYYYYY ;D KOSZULKE Z NAPISEM "supporter tibia.pl" albo "bede bronil tibii krzeslem"! ;>

Kshaq 03-02-2008 12:31

Bosal ja wiem, że może nie masz większego wpływu na ten sklep, ale w końcu organizowałeś konkurs, zapewniałeś nagrody, więc proponuję w jakiś sposób zareagować :)

Gawus 03-02-2008 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1878474)
Bosal ja wiem, że może nie masz większego wpływu na ten sklep, ale w końcu organizowałeś konkurs, zapewniałeś nagrody, więc proponuję w jakiś sposób zareagować :)

zważając na to, że konkurs skończył się praktycznie prawie pół roku temu...

Washabi 04-02-2008 22:55

pytanie : pisaliście do bosala?

ja pisałem i nie dostałem od niego żadnej odpowiedzi, nawet coś w stylu "odpierd olcie sie i dajcie mi święty spokój guzik dostaniecie" było by to lepsze niż milczenie

Kshaq 05-02-2008 17:00

@up
Było by, ale nie jest, bo nikt nie dostał nic. Gaw też pisał...

Bosal, skoro nie możesz wysłać nam kubków i koszulek (na które czekamy już tyle czasu, że jest to po prostu żałosne) powinieneś nas chociaż poinformować jak się mają sprawy.
Pisałeś, że gadałeś z firmami, miałeś rozwiązywać umowy i... Cisza...

Washabi 08-02-2008 19:03

Dostałem odpowiedz od MR. Bosala
a oto ona :
@Jest problem, bo kubeczki sie potlukly i suzkamy nowej firmy, ktora nowe wyprodukuje. Niestety potrwa to dosc dlugo, ale nagrody dotra.

Kajulec 13-02-2008 15:36

Bump. ;)
What's up? Nadal nikt nic nie wie? ;) Ilez czasu mozna robic pieprzone kubki/koszulki? A co z ludzmi, ktorzy kupuja gadzety Tibia.pl w sklepie? Tez czekaja pol roku? xD

Ashlon 13-02-2008 16:02

Jedynym wyjsciem jest spamowanie Bosala na skrzynke. Pomijajac to, trzeba byc naprawde bardzo zdolna osoba, zeby nie potrafic zalatwic kilkunastu kubkow, czyli zglosic reklamacji w jakimkolwiek sklepie.

Kshaq 27-02-2008 15:29

Ja szczerze mam dość czekania. W zamian za czekanie, jako rekompensatę żądam PACCa na 3 miesiące. Przyda mi się o wiele bardziej niż kolejny kubek, których nie mam już gdzie trzymać... -.-" Zwłaszcza, jeśli mam na niego czekać kolejne pół roku.

Gawus 27-02-2008 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1926421)
Ja szczerze mam dość czekania. W zamian za czekanie, jako rekompensatę żądam PACCa na 3 miesiące. Przyda mi się o wiele bardziej niż kolejny kubek, których nie mam już gdzie trzymać... -.-" Zwłaszcza, jeśli mam na niego czekać kolejne pół roku.

ja też

tylko, że to w sumie nie fer jest skoro kubek był' powiedziany', że dostaniemy..

Ale paccem bym nie pogardził..

I bosal, nie chcemy już słuchać, że kubki sie produkują, że niedługo będziesz je wysyłał i że dostaniemy rekompensate. CHCEMY FAKTÓW. Kiedy wyślesz - date, co wyślesz, jak to będzie wyglądać i (nie jestem meterialista ale chyba przeieta pala) co bedzie na rekompensate? Nie kolejne mp3.. !

bosal 27-02-2008 22:50

Musicie sie wstrzymac, szukam firmy ktora zrobi od nowa te kubki, w masakra.com sie potlukly, co mi sie wydaje smiesznym tlumaczeniem z ich strony, ale takie rzeczy sie zdarzaja. Poza tym my w nie nic nie inwestowalismy. Teraz musze znalezc firme, zrobimy jakies gadzety typu smycze, kubki i costam, wszystcy wygrani dostana po takim kompleciku.

PACC nie dostaniecie. Jest to zdecydowanie za drogi bajer. Nie jestem w stanie powiedziec kiedy. Do konca przyszlego tygodnia znajde firme i zloze zamowienie, ew. zamowie sample.

Kshaq 11-03-2008 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal (Post 1927714)
Do konca przyszlego tygodnia znajde firme i zloze zamowienie, ew. zamowie sample.

Mamy rozumieć, że firma została znaleziona, zamówienie zostało złożone, a nagrody dostaniemy max. w ciągu 2 tygodni licząc od poniedziałku 8 marca?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59.