![]() |
@up
Nie czekamy. Po prostu chcemy wyjaśnić sprawę dlaczego nie otrzymaliśmy WSZYSTKICH nagród. Co do koszulki "Będę bronił Tibii krzesłem". Ja żałuję, że nie mam transparentu i nie mogę z nim wyjść na miasto <chlip> xD @down Spojrzałem i co? Coś nie tak? |
Cytuj:
Cytuj:
A wlasnie tak juz jak sobie przypomnialem o konkursie - wiadomo moze cos wiecej na temat koszulek/kubkow? |
... 3 kropeczki na przymomninie
|
... To już 6 kropeczek na przypomnienie o nas
|
... 9 kropeczek na przypomnienie
|
.... 13 szczęśliwych kropeczek ._.
@down Ty pierwszy w kolejności, za podpis (20+kb) :P:P |
.. 15 kropek kurwa, chce koszulke
Niedlugo zamiast koszulek dostaniemy bana.. xDDD |
i na TRZY CZTERY--- MY CHCEMY NAGRODY, i jeszcze raz wszyscy razem--- MY CHCEMY NAGRODY!!
|
Cytuj:
MY CHEMY NAGRODYYYYY ;D KOSZULKE Z NAPISEM "supporter tibia.pl" albo "bede bronil tibii krzeslem"! ;> |
Bosal ja wiem, że może nie masz większego wpływu na ten sklep, ale w końcu organizowałeś konkurs, zapewniałeś nagrody, więc proponuję w jakiś sposób zareagować :)
|
Cytuj:
|
pytanie : pisaliście do bosala?
ja pisałem i nie dostałem od niego żadnej odpowiedzi, nawet coś w stylu "odpierd olcie sie i dajcie mi święty spokój guzik dostaniecie" było by to lepsze niż milczenie |
@up
Było by, ale nie jest, bo nikt nie dostał nic. Gaw też pisał... Bosal, skoro nie możesz wysłać nam kubków i koszulek (na które czekamy już tyle czasu, że jest to po prostu żałosne) powinieneś nas chociaż poinformować jak się mają sprawy. Pisałeś, że gadałeś z firmami, miałeś rozwiązywać umowy i... Cisza... |
Dostałem odpowiedz od MR. Bosala
a oto ona : @Jest problem, bo kubeczki sie potlukly i suzkamy nowej firmy, ktora nowe wyprodukuje. Niestety potrwa to dosc dlugo, ale nagrody dotra. |
Bump. ;)
What's up? Nadal nikt nic nie wie? ;) Ilez czasu mozna robic pieprzone kubki/koszulki? A co z ludzmi, ktorzy kupuja gadzety Tibia.pl w sklepie? Tez czekaja pol roku? xD |
Jedynym wyjsciem jest spamowanie Bosala na skrzynke. Pomijajac to, trzeba byc naprawde bardzo zdolna osoba, zeby nie potrafic zalatwic kilkunastu kubkow, czyli zglosic reklamacji w jakimkolwiek sklepie.
|
Ja szczerze mam dość czekania. W zamian za czekanie, jako rekompensatę żądam PACCa na 3 miesiące. Przyda mi się o wiele bardziej niż kolejny kubek, których nie mam już gdzie trzymać... -.-" Zwłaszcza, jeśli mam na niego czekać kolejne pół roku.
|
Cytuj:
tylko, że to w sumie nie fer jest skoro kubek był' powiedziany', że dostaniemy.. Ale paccem bym nie pogardził.. I bosal, nie chcemy już słuchać, że kubki sie produkują, że niedługo będziesz je wysyłał i że dostaniemy rekompensate. CHCEMY FAKTÓW. Kiedy wyślesz - date, co wyślesz, jak to będzie wyglądać i (nie jestem meterialista ale chyba przeieta pala) co bedzie na rekompensate? Nie kolejne mp3.. ! |
Musicie sie wstrzymac, szukam firmy ktora zrobi od nowa te kubki, w masakra.com sie potlukly, co mi sie wydaje smiesznym tlumaczeniem z ich strony, ale takie rzeczy sie zdarzaja. Poza tym my w nie nic nie inwestowalismy. Teraz musze znalezc firme, zrobimy jakies gadzety typu smycze, kubki i costam, wszystcy wygrani dostana po takim kompleciku.
PACC nie dostaniecie. Jest to zdecydowanie za drogi bajer. Nie jestem w stanie powiedziec kiedy. Do konca przyszlego tygodnia znajde firme i zloze zamowienie, ew. zamowie sample. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:59. |