![]() |
az mnie skrecilo w boku
podpowiem: mapa miasta sklep magiczny |
Cytuj:
PO PIERWSZE: Wejdz na Tibia.pl PO DRUGIE: Wejdz na mapki miast PO TRZECIE: Wejdz na mapke Thais PO CZWARTE: POszukaj na opisie gildii sorcererów PO PIĄTE: Udaj się we wskazane miejsce PO SZÓSTE: Ty:Hi NPC:HEllo hello! Ty:Wand of vortex NPC:Here you are first sorcerer wand! It's present for you! Ty:Bye. NPC:Bye bye. Ty::cup::] |
ale nie wiem gdzie plan miasta
|
co oni gadają???
|
na przykład tam gdzie kupujesz runki/blanki/manasy w thais. Łatwo tam dotrzeć, jeśli masz problemy zapytaj osób przechodnich. Powinni pomóc choć są różne przypadki.
|
juz znam zamknac
|
KURWA,
rozumiem kazdy byl newbie, ale ja pierdole nie takim. NO DO KURWY NIC MU SIE NIE CHCE, GZ ze przebrnels przez proces rejestracji!!:cup: Ja jak zaczynalem to dwie takie swiete strony mialem w ulubionych, tiiba wiki i tibia.pl tam jest KURWA WSZSYTKO , JA PIERDOLE JAK MOZNA BYC TAKIM ZJEBEM, ALE TO KURWA POLSKA WIEC SIE NIE DZIWIE:baby::baby::baby: |
Po 1 wes sowie wejdz na strone WWW.TIBIA.PL wejdz sobe w mape i tam wszystko pisze gdzie gildia sorcuw itp a jak tam nieznajdzie to napisz w google Mapa thais i bedzie miall ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |