![]() |
Cytuj:
Jak ***** można grać w Tibię/Diablo/Simsy/Warcrafta/Pasjansa? Jak ***** można słuchać metalu/rocka/klasyki/popu/techno/jazzu? Jak ***** można zadawać takie pytania? @ 'Zapowiedź" Muzyka mi się nie podoba. Oprawa wizualna też kiepska. Nic ciekawego czy nowego. 90% pokazu to SSy od Cip. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down: To, kurwa, puść ballady Metallici/Iron Maiden ludziom, a puść im syntezator, ciekawe, kiedy będą spierdalać. |
Cytuj:
|
Nie no, fajnie ze sie starasz, ale musze skrytykowac bo filmik beznadzieja oraz dodales czar z otsa ;s
|
01:10
Też tam jestem! Nie wiedziałem, że mój fake z otsa pod 7.92 przyniesie mi popularność - Dostałem spama od kilkunastu graczy (br i swe też) o ten mój "exeta mort hur". xD. JESTEM SŁAAAWNYY SŁAAAWNYY!!! MWAHAHAHAHAHA!!! @down Wszystko ma swoją cenę ;) |
Cytuj:
|
Nic nowego! Mysle, ze bardziej chciales sie popisac, ze potrafisz zrobic takowy filmik niz pokazac cos ciekawego. Na dodatek ta muza... Ryje banie i nic wiecej. Kanikuly tez Ci sie pewnie podobaja.
PeOZetDeeRO! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Trochę nudne ale zawsze jakaś tam zapowiedź;) |
Cytuj:
A co do tego filmiku... to moze byc (fajna nuta).:p |
film: krotki, nudny, i nieciekawie zmontowany...
co do tej muzyki...no cuz, n/c kazdy moze sluchac muzyki jaka mu sie podoba. ale co sadze o techno? gatunek muzyki dla ludzi ktorzy nie potrafia pojac innej muzyki niz to mozgojebstwo (podobnie, ale nie az tak sadze o metalu) ale jak juz wspomnialem to tylko moje zdanie, i mam prawo je wyrazic... a tak, zebyscie mnie mogli pobluzgac, to powiem, ze slucham wylacznie hip-hopu |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:03. |