![]() |
CO OFERUJEMY -
- Powiekszenie swojego doświadczenia - BARDZO DUŻY ROZGŁOS - Pracę przy NAPRAWDE DUZYM PROJEKCJE - Reklamę na głównej stronie gry - Z biegiem czasu - pieniądze KONTAKT: GG:10203826 |
Taki szortkłiz, czyli będę wdzięczny za odp:
1. Czy macie już zarysy fabuły? 2. Czy macie opracowany system RPG? (umiejętności itp) 3. Czy macie jakieś KONKRETY?... Pod słowem KONKRETY mam na myśli głównych pomysłodawców i ich konkretne pomysły, budżet na start, w miarę ogarniętą listę TODO... |
Cytuj:
|
Tak mamy zarys fabuły,podzielone obowiązki natomiast brakuje nam jeszcze programistów,grafików 3D/Animatorów i Grafików 2D...mamy ich za mało...Mamy zamiar wykorzystać doskonały silnik graficzny Truevision 3D !! Gra ma być komercyjna
|
Cytuj:
|
Narazie 3 grafików 2D,4 grafików 3D,2 programistów,1 Animatora
Ale wciąż się dołączają... |
Tak więc chęni na GG:10203826
|
Cytuj:
Kazdy Cie pyta o jakies KONKRETY a ty nic ciagle to samo nic nowego.. i myslisz ze w taki sposob znajdziesz ludzi do pomocy? Lmao :( |
Jak dla mnie to banda dzieciakow bawi sie w robienie gry w jakims rpg maker. Powodzenia.
|
Widać po inteligencji pomyslodawcy projektu, że za przeproszeniem gówno z tego wyjdzie :/.
|
RPG Maker 2000? hhahahaha i wy chcecie za pomocą tego programu pieniądze zarabiać hah, co najwyżej waszą gierką zawojujecie 2 klase podstawówki szkoły specjalnej a nic więcej nie osiągniecie. Jeśli już chcecie gre zrobić to napiszcie chcoiarz własny edytor etc
|
Ja też potrzebuje chętnych. Ludzie potrzebni do zhakowania tych co chcą zrobić tą grę. Poszukiwani:
-hakerzy Musisz znać się na: -kupienie z allegro bota -wysłanie komuś keylogger`a Myśle, że to wystarczy, żeby ich obrobić. Muhuhauwawha. Wynagrodzenie: - Powiekszenie swojego doświadczenia -KASA - to zalezy od ich wynagrodzenia |
Cytuję:
-wysłanie komuś keylogger`a Myśle, że to wystarczy, żeby ich obrobić. Muhuhauwawha. -KASA - to zalezy od ich wynagrodzenia Cytuję:d Dla dwudziestu złotych nie wszczynałbym 3-ej wojny światowej xd @topic coś wydaje mi się że panowie zobaczyli nowego newsa na tibia.pl xd i postanowili osiągnąć podobny sukces do tego z Tibia Evul Team |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |