![]() |
Cytuj:
|
z checia sam bym sobie zrobil tam chara i sie tak pobawil z wami :)
|
niezle na takim świecie nie trzeba przynajmniej nob charami expic zeby np robić runki wystarczy zabić bota i po sprawie tylko szkoda ze polowa expa poszla na marne bo sumony je wziely ale jak wbijecie lvl na fe bedzie to wtedy beda lpsze hity szly;]
|
mogliscie zablokowac potami i z wandow walic :) z 2 h by zeszlo ale lvl 40 bylby
|
Cytuj:
Psychopatka - Mogło się komuś nie podobać? - mogło! To, że ktoś uważa twój film za słaby, to nie znaczy, że jest trollem. Przecież o gustach się nie dyskutuje. @Topic: Film taki sobie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ile razy mam powtarzać że ci kolesie mają takie boty że jeśli zaatakujemy ich z wanda to będzie alarm typu atack player? Dzisiaj rubot już miał bota na lov health i jeszcze 60ek + 104ek(na poty na ekranie). Potem wpadł po nas 161 ms (obrońca tej BOTTER gildi) i tak się na dziś skończyła zabawa. Nie chodzi mi nawet o to czy sie podoba czy nie, nie mam nic przeciwko temu, ale denerwują mnie osoby co sie wypowiadają nie mając o czymś pojęcia. Najwięcej expa jednak zabrały im potwory co biły ich wcześniej 15h. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@TOPIC Bylem zawiedzony ze tak malo expa zlapaliscie ;\ |
Te boty to zmora tibii...
|
A mi sie filmik podoba... Ten ich elf bot robi sie zbyt doskonaly i ciezko ich ubic... Elf bot zostal stworzony przez jednego z czlonkow del chaos (tej guildi) i wiekszosc go uzywa...
Ten pierwszy botter... On NIGDY nie gral swoja postacia, zawsze na bocie. Ma ms (flow del chaos?), ktorym gra. Dobra robota ;). Oby tak czesciej... Co z tego, ze dlugo, ale innego wyjscia nie ma :D. I nadal masz moje chary na vipie, nastepym razem ukryj liste :D. |
Cytuj:
ty Jebany s*****szonie nikomentuj jeżeli niewiesz o co chodzi pierdolisz że niemają zgrania ,a co mieli kurwa robić łamago pierdolona? NIEKAPUJESZ ŻE GDYBY DALI MU ATAK TO BY ICH ZACZĄŁ DOJEŻDŻAĆ ?! :baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Twoj poziom jest marny, widac to po twoich wypowiedziach oraz profilu ("skad: wyrucham"-zalosne) Nic ci niewchodzi w ten pusty leb co chwila wypowiadasz sie tekstami typu "lol,noob".Rozumiem, ze masz swoje zdanie i mozesz jewypowiadac ale niebadz zadufany w sobie.Zal mi Ciebie bo myslisz, ze jestes we wszystkim lepszy od innych, widac rodzice nie okazywali Ci duzo milosci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |