Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   96 elite knight and 94 elite knight own3d by me (Dolera pvp enforced) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156576)

Even 07-12-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez psyhopatka (Post 1780947)
Wiem. Jak zaczynałem grać na pvp-enforced podobnie jak oni myślałem.
Ps. O 8.30 dzisiaj znowu idziemy na łowy :D

jak juz gralem na pvp-enforced myslalem zupelnie inaczej i odnosilem o wiele wieksze sukcesy jesli chodzi o PKing, wiec nie mow ze sie nie znam

Rzeszow 07-12-2007 12:05

z checia sam bym sobie zrobil tam chara i sie tak pobawil z wami :)

Klikaczz 07-12-2007 12:30

niezle na takim świecie nie trzeba przynajmniej nob charami expic zeby np robić runki wystarczy zabić bota i po sprawie tylko szkoda ze polowa expa poszla na marne bo sumony je wziely ale jak wbijecie lvl na fe bedzie to wtedy beda lpsze hity szly;]

bulamen7 07-12-2007 12:36

mogliscie zablokowac potami i z wandow walic :) z 2 h by zeszlo ale lvl 40 bylby

Hugo 07-12-2007 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bulamen7 (Post 1781051)
mogliscie zablokowac potami i z wandow walic :) z 2 h by zeszlo ale lvl 40 bylby

Kolejny idiota - nie możesz przeczytać kilka postów, żeby poznać przyczyny takiego zachowania?
Psychopatka - Mogło się komuś nie podobać? - mogło!
To, że ktoś uważa twój film za słaby, to nie znaczy, że jest trollem.
Przecież o gustach się nie dyskutuje.

@Topic:

Film taki sobie.

sath_okh 07-12-2007 14:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1780327)
Jeszcze jedno. Na jakiej podstawie twierdzisz, że "moje posty nie są na poziomie?"

Odpowiedź:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1779698)
Lol owned a skad mam wiedziec, ze jakis ch*j, ktory gra na dolerze ma takiego bota a nie innego ? Szczerze to mam to w dupie ile wy macie na tym swiecie boterow i jakich botow oni uzywaja oraz jakie opcje maja powlaczane, a jakie nie. Pozatym te wasze teksty mnie zownowaly wiec nie bede wskazywal palcem kto sie zachowuje jak noob. Dla mnie nie mieliscie zgrania i koniec naucz sie przyjmowac wszystkie oceny a nie tylko te pozytywne. Nie ma to jak wyrywac sobie wlosy z glowy ze szczescia, gdy z goscia wypadnie kilka bp mf =)

Używanie wulgaryzmów, wyzywanie innych od noobów itd wg mnie stanowi o poziomie mówiącego. Pewnie zauważyłeś, że większość osób posługujących się takim językiem w tibi znajduje się na niskim poziomie zarówno społecznym jak i intelektualnym. Nie ma sensu ich naśladować i obrażać innych.

psyhopatka 07-12-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzeszow (Post 1781025)
z checia sam bym sobie zrobil tam chara i sie tak pobawil z wami :)

Tylko wbij z 25lvl. Nie zajmie ci to długo bo tu puste expowiska.

Ile razy mam powtarzać że ci kolesie mają takie boty że jeśli zaatakujemy ich z wanda to będzie alarm typu atack player?

Dzisiaj rubot już miał bota na lov health i jeszcze 60ek + 104ek(na poty na ekranie). Potem wpadł po nas 161 ms (obrońca tej BOTTER gildi) i tak się na dziś skończyła zabawa.

Nie chodzi mi nawet o to czy sie podoba czy nie, nie mam nic przeciwko temu, ale denerwują mnie osoby co sie wypowiadają nie mając o czymś pojęcia.
Najwięcej expa jednak zabrały im potwory co biły ich wcześniej 15h.

Even 07-12-2007 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sath_okh (Post 1781161)
Używanie wulgaryzmów, wyzywanie innych od noobów itd wg mnie stanowi o poziomie mówiącego. Pewnie zauważyłeś, że większość osób posługujących się takim językiem w tibi znajduje się na niskim poziomie zarówno społecznym jak i intelektualnym. Nie ma sensu ich naśladować i obrażać innych.

Lol ja nie widze w moim poscie tak strasznego obrazu, jaki ty widzisz. Koles mnie zirytowal, wiec mu odpowiedzialem, do tego ocenzurowalem mojego posta. Twoim zdaniem, jezeli ja nazwe kogos noobem (a nie napisalem doslownie kto nim jest, wiec nie wiem na jakiej podstawie smiesz tak twierdzic, rownie dobrze noobem moglem nazwac tych botterow, poniewaz zasluguja oni na to miano) to swiadczy o moim poziomie tak? No to gratulacje w takim razie

poreda 07-12-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez psyhopatka (Post 1781229)
Tylko wbij z 25lvl. Nie zajmie ci to długo bo tu puste expowiska.

Ile razy mam powtarzać że ci kolesie mają takie boty że jeśli zaatakujemy ich z wanda to będzie alarm typu atack player?

Dzisiaj rubot już miał bota na lov health i jeszcze 60ek + 104ek(na poty na ekranie). Potem wpadł po nas 161 ms (obrońca tej BOTTER gildi) i tak się na dziś skończyła zabawa.

Nie chodzi mi nawet o to czy sie podoba czy nie, nie mam nic przeciwko temu, ale denerwują mnie osoby co sie wypowiadają nie mając o czymś pojęcia.
Najwięcej expa jednak zabrały im potwory co biły ich wcześniej 15h.

Fajna bania, też pomyśle nad zrobieniem tam chara ;d

@TOPIC
Bylem zawiedzony ze tak malo expa zlapaliscie ;\

thoro 07-12-2007 17:26

Te boty to zmora tibii...

Slythia 11-12-2007 17:00

A mi sie filmik podoba... Ten ich elf bot robi sie zbyt doskonaly i ciezko ich ubic... Elf bot zostal stworzony przez jednego z czlonkow del chaos (tej guildi) i wiekszosc go uzywa...

Ten pierwszy botter... On NIGDY nie gral swoja postacia, zawsze na bocie. Ma ms (flow del chaos?), ktorym gra.

Dobra robota ;). Oby tak czesciej... Co z tego, ze dlugo, ale innego wyjscia nie ma :D.

I nadal masz moje chary na vipie, nastepym razem ukryj liste :D.

lucyferrr 12-12-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1779612)
lol film to kompletne dno.. nie mieliscie w ogole zgrania a na dodatek nie zabraliscie kilku sd. Ogladajac film myslalem ze zasne z nudow, z poczatku myslalem ze ten typek ktorego ubiliscie byl z wami lol, zsummonowaliscie po 2 fd i koniec pfff gdyby nie wasze niezgranie i gdybyscie zabrali wiecej zapasow dostalibyscie wiecej kasy z te "fragi" oraz duzo duzo wiecej expa.. jak dla mnie 3/10

08:51 Venoner [25]: zaden madafaka nie podskoczy do venoa i tigkiego
^ udalo mu sie ryma zaje*ac -.-

ty Jebany s*****szonie nikomentuj jeżeli niewiesz o co chodzi pierdolisz że niemają zgrania ,a co mieli kurwa robić łamago pierdolona? NIEKAPUJESZ ŻE GDYBY DALI MU ATAK TO BY ICH ZACZĄŁ DOJEŻDŻAĆ ?! :baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Eroy 13-12-2007 11:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lucyferrr (Post 1787462)
ty Jebany s*****szonie nikomentuj jeżeli niewiesz o co chodzi pierdolisz że niemają zgrania ,a co mieli kurwa robić łamago pierdolona? NIEKAPUJESZ ŻE GDYBY DALI MU ATAK TO BY ICH ZACZĄŁ DOJEŻDŻAĆ ?! :baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Oo dzieciak sie odezwal i zaczol wrzucac pewno tak sie podniecil ze z nogawy tryskalo8o8o:baby:

Voler 14-12-2007 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Even (Post 1781303)
Lol ja nie widze w moim poscie tak strasznego obrazu, jaki ty widzisz. Koles mnie zirytowal, wiec mu odpowiedzialem, do tego ocenzurowalem mojego posta. Twoim zdaniem, jezeli ja nazwe kogos noobem (a nie napisalem doslownie kto nim jest, wiec nie wiem na jakiej podstawie smiesz tak twierdzic, rownie dobrze noobem moglem nazwac tych botterow, poniewaz zasluguja oni na to miano) to swiadczy o moim poziomie tak? No to gratulacje w takim razie

Cóż dla mnie jestes zwykla dziecinka, ktora w kazdym poscie podkresla jaka to nie jest dobra, jakie to miala sukcesy ble ble.
Twoj poziom jest marny, widac to po twoich wypowiedziach oraz profilu ("skad: wyrucham"-zalosne) Nic ci niewchodzi w ten pusty leb co chwila wypowiadasz sie tekstami typu "lol,noob".Rozumiem, ze masz swoje zdanie i mozesz jewypowiadac ale niebadz zadufany w sobie.Zal mi Ciebie bo myslisz, ze jestes we wszystkim lepszy od innych, widac rodzice nie okazywali Ci duzo milosci.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51.