![]() |
w następnym upie będzie możliwość jazdy konnej (takie lepsze bohy xD) i kolej podziemna z kazordoon do thais tak jak jest to w wowie między stolicą a miastem krasnoludów :P można jeszcze dodać latające gryfy i inne śmieszne środki transportu :)
a ten nowy NJUS mi się nawet podoba, bo przecież sam exp to za mało :P down: nie masz zbytnio wyszukanego talentu do pisania ironią no ale x) |
Jeju jest !!! w końcu wykąpie się w tibijskim morzu !!! jeszcze nigdy naprawde sie nie kapałem w morzu ale za to wykompie siem w tibii yeah !! i te czepki mhhhmmm cudne normalnie zakochałem się UPDATE PLAX błagam cipy zróbcie jeszcze łóżka dla 2 osób zeby mozna było baraszkować i robić dzieci !! i jeszcze zwierzaczki chce ! bo chce wychodzić z pieskiem na spacer i kotkiem i rybki nakarmic ! i dodajcie lodówki bo przeciez w czym mam przechowywać jedzenie ?! A TAK wogule to jak ja sikam ! niech dodadzą kibelki !!!!! Kocham cie czipsoft daj jeszcze plix coś ekstra super mega orshabala dla 10 lvla zeby mozna bylo robic z 10 na 100 plix !!
tak dla uzupełnienia. Post pisany z ironią |
UWAGA!
Nowa część niepowtarzalnego symulatora the sims! Aby zagrać zarejestruj się na tibia.com a następnie pobierz klienta z tej samej strony. Cipsoft Team. AHAHHAhAHAHAHAHHAHAHHA |
Żałosne... Czas skonczyć z tą grą, przy której tylko marnuje się czas... Już żałuję zmarnowanego czasu na to gówno.
|
:o Omg. Fajny OTS sie zapowiada ps. moze w nastepnej zapowiedzi bedzie latanieB)
|
Massakra :/
Ehh
Jak zaczęłam czytać to na stronie myślałam że spadne z krzesła :| ZAL! No dobra niech się Tibia rozwija ale nie w taki beznadziejny sposob :/Jeszcze troche a będziesz mógł pracować i zarabiać jak w simsach :/ |
Omg... ludzie jak to czytam co wy piszecie to po prostu śmiech na sali.
Realia Tibii to starożytność, a w tym okresie wojownicy wskakiwali do wody po bitwach i itp (chociaż te czepki to głupi pomysł) Zdobywanie XP razem jest bardzo fajnym pomysłem, bo wreszcie każdy będzie na huncie mógł poexpić a nie tylko shooterzy. To co w Tibii jest najlepszym pomysłem to właśnie domki, w żadnej grze nie ma takiego pomysłu, i właśnie nowe łóżka i bajery do domków to fajny pomysł. Jeśli chcecie zdobywać tylko exp i itemy to idźcie sobie grać w WoW'a, Lineage albo w inne gówno. |
Cytuj:
|
Przykre jest to co oni robia z Tibia... a moze w Tibi 8.3 bedzie mozna oglondac Tv albo trzeba bedzie chodzic do szkoly? Wedlug mnie ten up jest bezsensu... Cipsoft by Popracowala nad programami anty-hackerskimi a nie caly czas up i upy ...ok jeszcze jakby to bylo cos fajnego ale takie juz wymyslaja moze na letnim upie bedzie 3D?
|
Miałem kilka spritów tych łóżek. Kiedy Update?
|
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA Pływanie w wodzie jak w POKEMON na GameBoya. :D :D :D Jak dobrze, że w to nie gram już. |
O boze jak czytam te komentarze tych osob ktore nic tylko potrafia narzekac...to normalnie az krew zalewa...
Wiem ze kazdy ma Swoje zdanie i w ogole ale co wam kur...a(za przeproszeniem) przeszkadza ze bedzie np kilka kolorow lozek do wyboru? to, ze gra sie rozwija to wam zle? a wam ku...a co tylko triple exp i double loot drop wlaczyc do szczescia? i klapki na oczy i pojechal? lole jedne nic tylko narzekacie i narzekacie....a tak by ktory z was wzial np jakis program graficzny i zrobil leprze spraity i sie pochwail...co za trudno? albo niech w jezyku programowania napisze wlasna gre i zobaczy jak to ku.wa jest latwo i prosto jak ktos z was narzekajacych to zrobi to respect dla was... nastepnym razem sie ku..wa zastanowcie zanim cos napiszecie a nie odwrotnie....X(X(X(X(X( @TOPIC Co do Upa to ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony i bardzo sie chwali, ze gra sie rozwija w taki sposob dajac nam coraz wieksze wybory:) dla mnie UP jest pozytywny i Cip'y odwally kawal dobrej roboty. Exp Share jest genialnym pomyslem ktorego zawsze brakowalo:) |
Jak zobaczyłem że bedzie można pływać to uznałem że cipy nie mają nic do roboty.No niedługo bedzie to sie nazywać Sim Tibia
niedługo bedzie potrzeba jedzenia,srania,snu i higieny |
Mi się podoba update, a nooby tylko narzekają
|
Teraz pływalnie, potem będą kryte pływalnie a w nastepnym upie bedzie może lodowisko albo skatepark...... a w najgorszym razie stadiony piłkarskie:cup: i burdy na trybunach.:evul:
|
a w tibii 8.2 będzie można skakać i latać!!!
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ciekawe co będzie dalej xDDDD pływanie - lol żal.pl (na co to komu?) |
narzekacie tylko nooby jebane które nigdy niemialy 30+ polowa z was pierdoli nie gram syf,ots a sie pierwsi zalogujecie po upie nc dla was mogli byu wyjebac czip bota tylko reszta ok
|
Matekk~@
Uspokój się. Wdech-wydech, wdech-wydech. Pomogło? |
2up:
Tak mi przykro ale nie wszyscy widzą w pływaniu fajna rzecz. :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |