![]() |
fake ładny, neiu mic do gadania, pdoba mi sie pomysl i nazwa, Medivany, wpada w ucho xD grafika ładna i w ogóle 8/10 wystarczy ;p
|
Kazał skomcić to komcę xD
Fajne ;o 7/10 |
Spoko...Ale tego "Przyszłeś" ci nie daruję.
Jest nieźle, cyferkami nie oceniam co się nie kalkuluje. Ci źli i mega-zły mają mieć jakieś konkretne cechy? Zawsze chciałem być mega-zły, ciężkopancerny i w masce, ale jakoś nikt nigdy mnie nie chciał ;<. |
@up
Ojj sorry X-zero juz zajal sobie Mysterious Zuyego ;d;d btw. Juz wszystkie miejsca sa zajete glownie przez X-zera ktory zjadl 3 :D Qubik 20:18:31 ale jak coś to mogę zwolnić ;p |
Cytuj:
Ale nie mega zuego |
Fajnie sie czyta ale przez chwile coś tak jaby super hiroł zaleciało 8/10
REKRUTACJA Nick: ThirdEye Out: http://img409.imageshack.us/img409/7593/1463267kf3.png Jak można to Super zuy a jak nie to trudno :) |
No fake ładny nie ma co.
Narazie ocenie ogólnie 8/10. Pozniej wytkne Ci bledy....przynajmniej sie postaram. |
Niezłe ;) Na pewno lepsze niż ostatnie wytwory innych użytkowników forum.
|
Matix kiedy next part!? Czyzby ci sie niechcialo? :D
Dawaj next parta ugibugi xd |
Fake wymiata 10/10 ale jest jeszcze rekrutacja wolna? jak jest to
nick: Veretox out:wes jakis sam ustaw bo ja jestem w gorach na laptopie gram i niemam wogole nic zadnych outow nic :p |
Supa Hirou SUpa Hirou!!! -.- mówimy Pa Pa ...
-Za dużo bleach'a -Za dużo supa hirou Sklejka jakaś tam jest zobaczę jak rozwiniesz fake |
+ ja1
-Dziura w mieczu mnie1 -Ja1 z tym wielkim_czymś na ręce ~Hje,hje, sprytnie zmieniłeś out ^^ ~Ten teren tak dziwnie wygląda... taki z równy... o ten wystający prostokąt mi chodzi :P +ja2 Ogólnie fajne, fajnie że jestem ja1 i ja2 ;> Oceny nie daję...po prostu zauważyłem że to nie ma sensu, bo zazwyczaj zawyżam... albo zaniżam ;o Czekam na next parta :) @edit: Teraz coś jeszcze zauważyłem: http://img145.imageshack.us/img145/6681/bezznawyob0.png Jak oni tam stoją? Przecież wpadli by w tą roślinę :D Chyba że się unoszą w powietrzu, ale wtedy przydałby się jakiś cień czy coś ;) |
Ładny fake;)
9/10 |
-Dziura w mieczu
-kulka na ręce -ślad znika (ale to chyba specjalnie tak jest) -Trochę monotonna roślinność, no i grzybki wszędzie po 3 rosną xD -To stanie na roślinie, na której nie da się stać +fabuła wciąga jak... +X-zero1 i X-zero2 xD [ironia] +Fajny domek Strasznie mnie wciągnęło, nie mogę się doczekać next parta :> Chcę tam być! XDD Ocena: 8++/ 10, bo jednak są minusy ;p |
Tych dobrych fake'ów robi się za dużo...
I bardzo dobrze! |
Dobre, mimo że ostro wali supah herah i Bleachem to podoba mi się.
8/10. |
fake jest super daje 9,9/10 i czekam na next parta ;)
|
spoko rob dalej fajny nawet ,8/10
|
10/10 czekam na next party
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |