Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Dzielenie konta (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156877)

FredHed 09-12-2007 13:44

No według mnie napisałem post zrozumiale co zreszta widać, wystarczy posiadać umiejętność czytania ze zrozumieniem. Po drugie mówisz że wolisz grać na pół z kimś i tracić 2/3 h niż 8. Jeśli gra nie sprawia ci przyjemności i masz tracić czas to wogóle nie graj.
Szkoda że faktycznie chyba jest to prawie że nie możliwe do udowodnienia :( wydaje mi się iż każdy powinien mieć takie same szanse, a zasady zostały stworzone po to aby ich przestrzegac
Pozdrawiam

>>>Mazix<<< 09-12-2007 17:06

@topik
Wiesz, zawsze znajda się dzieci neo co chca być lepsi od innych przez Tibia Auto/shar/BotNG. Ale tego nikt nie zatrzyma, wiesz, są ludzie i są taborety pfff....
@off
Mam 1 pytanko, mianowicie jak chce udowodnic, że jakiś koleś botuje, sam expi, to jak to uchwycic na screenie? Zapewne ma alarm na GM, także kontrola nie pojdzie -.- .

Dark Horseman 10-12-2007 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<< (Post 1784535)
@topik
Wiesz, zawsze znajda się dzieci neo co chca być lepsi od innych przez Tibia Auto/shar/BotNG. Ale tego nikt nie zatrzyma, wiesz, są ludzie i są taborety pfff....
@off
Mam 1 pytanko, mianowicie jak chce udowodnic, że jakiś koleś botuje, sam expi, to jak to uchwycic na screenie? Zapewne ma alarm na GM, także kontrola nie pojdzie -.- .

I chuj w Ciebie taborecie :).
Wole rl life niz siedzenie 8h przed kompem, ale wysoki lvl w Tibii tez mi sprawia przyjemnosc, wiec botuje :)

Zal mi takich ludzi.
Powies sie ;].

FredHed 10-12-2007 17:01

Czyli jesteś oszustem, i do tego jeszcze z tego dumnym... i tutaj wychodzi słynne polskie "cwaniactwo". Mi większą radość sprawią to że się męcze w nabijaniu lvla, że gram sam i cała postać jest zasługą mojej ciężkiej pracy. Ale jasne, kto jest uczciwy ten frajer..... żal

Dark Horseman 10-12-2007 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FredHed (Post 1785720)
Czyli jesteś oszustem, i do tego jeszcze z tego dumnym... i tutaj wychodzi słynne polskie "cwaniactwo". Mi większą radość sprawią to że się męcze w nabijaniu lvla, że gram sam i cała postać jest zasługą mojej ciężkiej pracy. Ale jasne, kto jest uczciwy ten frajer..... żal

Wiec zaczynamy:
Tak, w swietle praw Tibii jestem oszustem, ale jest to tylko zwykla gra komputerowa. God-mode w innej grze to tez oszustwo, prawda?

Dumny? Raczej nie. Po prostu przyznaje sie do tego.

Skoro tobie sprawia wieksza radosc samodzielne wbijanie lvla, to ok. Ja nie mam nic do tego, kazdy gra jak lubi. Dlaczego wszystkim przeszkadza, ze ja gram w inny sposob?

Nie powiedzialem, ze jestes frajerem. Kazdy gra jak lubi. Ja pozwalam tobie wbijac mozolnie, manualnie lvl, a Ty nie czepiaj sie tego, ze botuje. To tylko gra.

=o

Segalczuk 10-12-2007 19:33

Phi , nierozumiem autora tematu , moze to nieuczciwe ale zobacz jest stamina ;o ...
Ja sie przyznam bez bicia 'sharuje' z 2 ziomkami z Szwecji , nie botujemy nie uszukujemy , poprostu dobrze sie bawimy :) , stamina nam nie pozwala expic 24/7 a pozatym to epvp world...

p.s. sharowanie bardzo trudno udowodnic , "nas" juz z 50 razy oskarzali oto i co gucio , wystarczy miec 2x ip changer zalaczony naraz ;) , pozdrawiam wszystkich ktorzy wiedza o co chodzi z ip xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11.