Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nadchodzi update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157003)

Adik_- 10-12-2007 17:14

Według mnie troche wcześnie.
Mogli chociaż troche uprzedzić, bo chciałem sobie tak na 2 dni przed Pacca kupic, a teraz co xD?

Pomios 10-12-2007 17:22

zajebioza niemoge sie doczekać
kurde ciekawe czy czary tylko dla pacc będą;/
mam nadzieje ze coś dadzą facc'om ;P

Poprostu Pitbul 10-12-2007 17:27

ZAJEBISTE! CHCĘ TEN UPDATE!

Czekam, lognę się i popływam.

paluch89 10-12-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leondoris (Post 1785707)
Hmmm... kiedyś musiał przyjść. Dla mnie im później tym lepiej ale nie narzekam, kilka zmian jest koniecznych. Ale jeżeli w rl Tibii będzie tak jak na teście, że 54 ed bierze 4 dragi bez utamy na klatę to chyba znowu nie będzie to wyrównanie a jedynie zamiana stron.

I jeszcze tylko pozdro dla tych wszystkich "graczy", którzy zamienią swoich "letnich" palków i knightów na postacie magiczne bo "będzie łatwiej :baby:"

Dołączam się do pozdrowień!!

Helmen 10-12-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adik_- (Post 1785731)
Mogli chociaż troche uprzedzić, bo chciałem sobie tak na 2 dni przed Pacca kupic, a teraz co xD?

Można kupić i nieaktywować tylko czekać...

Zalgadis 10-12-2007 17:59

Update sux
tibia to nie to co kiedyś
teraz cipki lecą na "money money"
i za to ch** im w du**
:P

KaMiLSpAwW 10-12-2007 18:20

No tak teraz robicie se naabki sorkow i drutow bo knight udupiony nie? co to sie bedzie dziala 70ms bedzie lał bez utamy frosty , gz cipsoft -.-

_Ryzy_ 10-12-2007 18:24

Znowu update ._. za rok podobno będzie można w tej wodzie uprawiać sporty ekstramalne i skakac na spadochronie z swoich domków.

lvlanius 10-12-2007 18:25

kurcze mogli dzisiaj zrobic przynajmniej bym sie przez ten czas co bedzie robione update nie nudzil tylko uczyl do probnych

Krasnalek92 10-12-2007 18:48

tibia coraz gorsza co toza paladyn bedzie ... 3 kratki walic palek wali na dystans a nie na 3 kratki

Rybzor 10-12-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Ryzy_ (Post 1785769)
Znowu update ._.

Oj tak, zaskoczył nas na maksa ;o

#
Dobrze, że już sobie jest i że tak wcześnie, mogli zrobić jeszcze wcześniej : d. Ciekawe ile potrwa.

Andrew 10-12-2007 19:01

A więc se troche pokomentuje :p, chyba się nikt nie obrazi:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xagar (Post 1785662)
LoL... Znajac te updaty to na 100% nie wlacza o tej 18.00. Od tibii 7.4 (wtedy zaczelem grac) chyba nigdy nie skonczyli punktualnie up-datowac. Zapewne cos ~20.00 bedzie mozna pograc :/

Dają mu oczekiwany updete, a on jeszcze narzeka 8o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KrystianO (Post 1785687)
Woooo, nareszcie :D Tyle czasu czekałem, i nareszcie się doczekałem... a nawiasem mówiąc to raczej zobaczymy co nowego dopiero we środę, bo ludu będzie pewnie tyle że 500 typa kolejki :/

chyba się nie doczekamy :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adamosis (Post 1785712)
wiiii ,supcio ;D

Znajac cipy napewno nie bedzie o wyznaczonej godzinie. Jak do 20 sie wyrobią to bedzie dobrze. Pamietam jak kiedys sie kładłem spać to jeszcze serwery był wyłączone (chyba gdzies ok. 23 a nie po dobranocce :P )

Chociaż jak się zaraz po update (godz 23) wlezie w kolejkę to rano jak znalazł już można expić B)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adik_- (Post 1785731)

W sumie to za wcześnie, mówiłeś o tym Cipom? Na bank przesuną update o 2 dni :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis (Post 1785754)
Update sux
tibia to nie to co kiedyś
teraz cipki lecą na "money money"
i za to ch** im w du**
:P

W końcu ktoś mówi jak mężczyzna, taaa... Przynajmniej kolejki będą krutrze dla zaineresowanych:baby:.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW (Post 1785766)
No tak teraz robicie se naabki sorkow i drutow bo knight udupiony nie? co to sie bedzie dziala 70ms bedzie lał bez utamy frosty , gz cipsoft -.-

Przynajmniej miejscówy z trollami i rotami się zwolnią, trzeba myśleć pozytywnie B)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Ryzy_ (Post 1785769)
Znowu update ._. za rok podobno będzie można w tej wodzie uprawiać sporty ekstramalne i skakac na spadochronie z swoich domków.

To ciekawe jakie będą kolejki za rok :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lvlanius (Post 1785770)
kurcze mogli dzisiaj zrobic przynajmniej bym sie przez ten czas co bedzie robione update nie nudzil tylko uczyl do probnych

No to rzeczywiście problem, współczuję i ubolewam, nauka powinna być na pierwszym miejscu- masz rację, jutro nie da się uczyć...

A teraz (w końcu) coś ode mnie, update mi się w gruńcie rzeczy podoba, choć za dużo o nim nie wiem, ciesze się przynajmniej, że dowiem się niedługo, i tak chyba przed weekendem nie zajrzę w świat Tibii, dobrze z jednej strony, że zurzyłem prawie wszystkie UH, choć kilka bp jeszcze mi zostało... ee, nie o tym miałem.
Cieszmy się w końcu ten upragniony update, budzący wiele kontrowersji, intrygujący wielu ludzi. Jak zwykle wszystko wyjdzie w przniu, a narzekać będą tylko ludzie, którzy naczytali się wielu artykułów, a sami nie zajrzeli do gry, ale po 2 miesiącach wszystko wróci do normy (za długo?- Chodzi mi o święta jakie będą, ale po walentynkach będzie już looz).

Cleon 10-12-2007 19:02

o0 to już jutro ^^ a ja mam dopiero 12 lvl idę grać
o tak ta możliwoąć pływania przypomina mi Pokemony :):)

Bajtunio 10-12-2007 19:17

nie wiecie kiedy beda nowe servery ?

beznazwy12 10-12-2007 19:40

hmm... o tej porze wracam ze szkoły ale nie jestem nalogowcem

Ganci. 10-12-2007 19:44

Ludzie, niech sobie noobki robią sorców/drutów ale w letnim update 2008 jak coś knightom dadzą to się w twarz zaśmieje xd

kto popiera ręka do góry

Begiedza007 10-12-2007 19:49

Dla mnie luz wreście upek B):]:]
bende czekać od przyjscia z budy 4 godzinki
Ale zawsze powtarzam ,,Szkoła to tylko budynek zawsze można ją ominąć'' xD :):]:]

Begiedza007 10-12-2007 19:51

o kurewka 42 osoby oglądają temacik :DB):];)

Zalgadis 10-12-2007 19:56

Andrew@
wcale nie jesteś "cool" jeżeli zacytujesz wszystkie posty które ci się niepodobają.

Pozatym twoja ortografia leży
"krutrze"
"updete"
"wlezie w kolejkę"
"zurzyłem"

Ale to zdanie to juz żal totalny
"Cieszmy się w końcu ten upragniony update, budzący wiele kontrowersji ( nie przecinek tylko literka "i" ) intrygujący wielu ludzi."

Tylko "plx" niewyskakuj z tekstem "jestem DyZlEgDyKiEm"
albo coś temu podobnego.
Mając 17 lat powinieneś znać pdst. zasady ortografii.

Niechce także wiedzieć co do mnie powiesz po przeczytaniu tego posta pewnie mi jakoś "pojedziesz" po starych albo coś.

UP@
edytuj posty bo śmiecisz troche

SkateElement 10-12-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xagar (Post 1785662)
LoL... Znajac te updaty to na 100% nie wlacza o tej 18.00. Od tibii 7.4 (wtedy zaczelem grac) chyba nigdy nie skonczyli punktualnie up-datowac. Zapewne cos ~20.00 bedzie mozna pograc :/

Indeed.

@Topic
Takie pytanko co do upa... Co będzie z assasin starami? Na Test-Serverze łamały się szybciej niż speary, ale starczały na dłuuuużej, oraz kosztowały 10k/100. Jak będzie po upie?

@Begiedza007
Edit post plx!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33.