![]() |
@Up
Pod warunkiem, że się będzie uważać. S±siadowi kiedy¶ pół dłoni rozpierdzieliło. :/ |
Co do "uwazania" indywidualna sprawa kazdego, jedni chca sie popisac, przed kolegami, raczej Ci malolaci, to wtedy sa fajerwerki, ale w szpitalu. Jezeli chodzi o bezpieczenstwo, nic nikomu sie nie stanie, jezeli prawidlowo się bedzie wszystkiego uzywac. Dorosly czlowiek, ale nie koniecznie, lepiej powiedzec ten co "mysli" w miare racjonalnie, nie bedzie robił głupot, typu trzymanie petardy w ręce etc.
Jezeli sie ktos lubi tym bawic, to czemu nie, większosc z tego wyrasta, a inni znowu wol± eksperymentować, jak na filmie wczesniej, a nie powiem, bo efekt calkiem przyjemny. Wszystko dla ludzi. |
Cytuj:
@topik Nie obchodzi mnie to |
A ja to sobie lubie wzi±ć paczuszkę 'pikolasów' i porobić bum. A w sylwestrow± noc wystrzelić parę rakietek.
A co do sprzedawców... Mam to gdzie¶. Ja petardy zawsze mam z legalnego Ľródła (od rodziców ^^). |
Czyżbym tylko ja z tego zacnego grona wpadł na genialny pomysł wsadzenia petardy w kupę...?
|
@Yoh
Ja już to zrobiłem.. znaczy znalazłem kupę tylko, a kumpel wsadził xD Ahhh.. jaki widok ~~ Po tym co petarda z gównem zrobiła, nie mam zamiaru się tym bawić, bo to samo z ręk± zrobi. |
Oczywi¶cie nic nie mam do strzelania petard w sylwestra na ulicy. Lubie sobie popatrzeć jak co¶ robi bum, a najbardziej to co¶ lubię rzucać. Uwielbiam puszczać też co¶ ciężkiego... Tylko krew mnie zalewa gdy widzę imbecyli rzucaj±cych petardy przed sylwkiem... tydzień temu jaki¶ debil rzucił petarde w sklepiku w wyniku czego jeden z uczniów stracił słuch. :confused:
Było też drugie przykre do¶wiadczenie (i to nie przez ze mnie), które obrzydziło mi zabawe przed sylwkiem. Dlatego jestem przeciw. P.S. Skurwysy*** sprzedaj±cym dzieciom w sklepie petardy przed ¶więtami należy wykastrować. -.- |
Cytuj:
;) Ps : piękna sygnatura ;) |
Ja tam co roku wydaje ponad 30 zeta na ,,korsarzyki" i 20 dyszki na rakiedty...korsarzy mam na cały rok...uwielbiam sie bawić w bboom xD
|
Ha, lubiłem petardy jak byłem młodszy. Teraz szkoda mi pieniędzy ^.^
|
Cytuj:
|
@Yoh Asakura:
Nooo ja z koleg± przed domem tez tak wysadzalismy:D. Ale jak kolege ochlapało to(oczywi¶cie) skończyli¶my:o.... @topik: ja tam lubie robić czasem kabum:D. |
Ogien jest fajny !
Ehh... mnie to nie obchodzi to sie lubię bawić ogniem:>Ja to se biorę jaki¶ tam kubek po deserku papierek na sam dol biorę jaki¶ lakier do włosów lub tam jaki¶ perfum np.AXE i pryskam tym do ¶rodka i szybko papier toaletowy tam na sama gurę i zakleić np ta¶m± , zrobić dziurę na samej gorze zapalić zapałkę i wrzucić do ¶rodka... Nic takiego fajnego ale lubię to jako¶ robić xD
Pozdro ~Derius |
Ja mam lepszy pomysł. WeĽ duży kubek, wlej trochę zmywaczu do paznokci, wrzuć zapałkę, a potem szybko zalej to wod±. Efekt zajebisty ; >
|
@up
mozesz mi podac efekt :> ? nie chce wyniesc kuchni w powietrze : D |
@up:
nom, efek był taki że umywalka pękła:o. |
A ja jestem mała i lubię petardki! Zwykle tylko z jednym wymiataczem i picolo po osiedlu biegam i wsadzam go tam gdzie nie wolno. A tak normalnie to korsarze id± w ruch.
|
Malina jest uzbrojona i niebezpieczna;)
|
Heh sam pamietam jak za malolata to sie biegalo z petardami.
Dzieciaki i tak beda strzelac ale niech kupuja w dobrych sklepach z atestem bo na targach itp. mozesz odpalic petarde i po 0.5s wybuchnie ci w rece (moj kolega kupil sporego achtunga i jak podpalil wywalilo po 1.5 sek ledwo zdazyl zucic :/)... A i doradzam petardy na l±d. Bezpieczniejsze :) |
@up
chodzi Ci o lont? oO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:30. |