![]() |
Cytuj:
|
Hmm...chyba nikt nie wzial pod uwage ze po update guardy daja nie tylko mniej expa ale takze w walce sa duzo silniejsze :/ przed update ze skillami 76/78 fire axem i demon shieldem+axe ringi na 110k expa zuzylem 3bp uh, a po update nieduzymi roznicami 79/80 vamp shield fire axe 1 arma wiecej (nowy armor :p) na okolo 50k expa zeszlo mi 3bp uh :/
|
Bronie dwuręczne są lepsze.
Cytuj:
|
Nawigator - Derlik? xD
|
Cytuj:
No wiesz, ja mam kolege druida na ruberze który ma lev 47 i jego best monster solo to Demon. Widziałem też kiedyś filmik, jak jakaś kolesiówa z 43 (knight)poszła sobie na Behemothy z kolegą na 34 (sorcerer) |
Jak maż już takie skile to dotrenuj do 80/80.
Wiem że łatwo powiedzieć bo sporo czasu to zajmuje, ale naprawde efekty będą widoczne. I wtedy właśnie możesz kupić spokojnie gs'a. |
Cytuj:
Hmm a ile sword ringów zalozyles ? zeby walnac za 200 + z brighta? Wiesz troche znam sie na skillach i na hitach i z tego co mi sie wydaje to dodaes sobie jakies 30-40 dmg. Ja majac skilla 102 walnelem najmocniej z brighta 212 w guarda ze sword ringiem 245 za full.... moze pomylil Ci sie bright z gsem? moje besty to tak: 245 ze sword ringiem - bright sword -- dwarf guard 298 bez sword ringa - GS -- drag 490 z ice rapiera - ancient scarab 344 z sova - dl |
Sam mam taka postac ale skille troche lepsze :P ( 44 level 80/79 skille ) Na guardy chodze z GSem ale tam cie glupio expi bo wlasnie duzo uh leci. Tobie radze isc na ghoust land i tam jest takie fajne miajsce duza przestrzeni 0 ludkuff musisz na poczatek pokonac jednego Dsa ale jemu latwo uciec wiec nei musisz sie z nim bic on jest na jednym pienterku ale mozesz mu uciec i zejsc na dul tam gdzie sie ffajne expi. ja tam zrobilem na feriach 5 leveli w tydzien
|
Re: Giant sword :2handed: & Bright Sword :sword:
Eee..... Ja to bym ci radzil zostawic BS'a i se dotren do duzego lvla i wykonaj MS quest. Mozesz tez poszokac legenmdarnego Pharao Sword :D ale jesr ciezki no ale wg mnie to 1handed rule
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |