![]() |
W ktorejs tam misji, trzeba przejsc przez drzwi z swiecąco klamką, to trzeba miec postmana zrobionego ? zeby przez nie przejsc ?
|
nie, nie trzeba
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak btw nie trzeba mięć explorera... Na goromie tez sa quary i to nawet nie trzeba mieć odblokowanych wysp wystarczy wejść za tp (z grzybami) i jak na hydra isle by sie Szlo tam sa quary i na bank ta, co trzeba, bo ja tam zdobyłem krew(?) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up: przeczytaj trzy posty wyżej
@2 down: a gdzie ja napisałem ,że trzeba ze "skounta" ?? |
Mam problem w drugiej misji. Wziąłem od bozo vial i chcę uwięzić w tym gaz slima. Zabijam go i daje use with... butelką na slima, ale pisze Sorry, not possible.
Czemu nie mogę tego zrobić? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odnosnie Slima to musisz uzyc zaraz po zabiciu (liczy sia kazda sekunda) Mi sie udalo za drugim razem (po zabiciu drugiego slima).
Co do paczki z ciastkami to jest tylko jeden sposob przewiezienia aby wam jej nie rozwalili straznicy. Nie da sie plynac statkiem, dywanem, przeslac parceem ani zrobic Tp z nia :D Trzeba przez roty isc na cormaye (pieszo) i poplynac parowcem do Kazo. Stamtad prosto do Thais. |
Czy sprawdzał ktoś jak jest rzeczywiście z ta quarą ??
Czy trzeba mieć explorera aby zejść pod wode w Tyrsung ?? Bo jeżeli nie to ktoś widocznie musi nam kupić Helmet of the Deep. Sprawdzał ktoś to?? Zszedł ktoś pod wode w Tyrsung bez explorera?? |
A ja mam taki problem ze drzwi do empereror roomu z ktorego mam zdobyc brode sa zamkniete ;/
|
Nie można zejść pod wodę na Tyrsung mając hełm, ale bez dostępu na Calassę.
|
Cytuj:
To teraz tylko czekać na najazd quadr na liberty bay |
mało tego
aby iść na frozen trench pod tyrsung trzeba mieć nie tylko calasse zrobioną ale i outfit norsemana done bo inaczej nie będziesz mógł zaczać misji, póki nie zaczniesz misji nie masz tam dostępu |
Ale ktos moze ci ta krew przyniesc ;]
|
Właśnie że nie może.Kolega chciał tak zrobić ale sie nie udało :(
Trzeba osobiście pobrać ta krew |
Kurizu, tylko jak już masz dostęp do Calassy to po co Tyrsung robić jak można zanurkować w Calassie i stamtąd pobrać quarę.
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |