Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pływalnia Na Rookgaardzie :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157109)

Fpitolony w sprawe 12-12-2007 21:44

Deskorolki, hulajnogi, rowery, motory, samoloty, wrotki, statki (a nie, juz sa xD)... Moze zrobia prawdziwy basen z dachem i wymiana wody ?
Oczyszczalnia sciekow bedzie pewnie tez niedlugo...

Pan Klocek 12-12-2007 23:03

Tia, nie ma to jak wskoczyć do wody w chan armorze, legion helmecie, skórzanych bootach, kataną w jednej i copper shieldem w drugiej ręce i ćwiekowanych spodniach, no i nie zapominajmy o plecaku ze złotem. Wszystko waży jakies 700 oz czyli 70 kg. Nie no suuuuuuuuper. Faaaaaaaaaaajne!

Co następne? POKEBALL? DIGIMONY?!

Hakuoh 13-12-2007 10:23

@up
SpongeBobSquarePants

RookeR 15-12-2007 16:30

Wiecie co wam powiem ? Dziwie wam się że narzekcie... W końcu Cipsoft pomyślał o Rookgaardzie i dodał pływalnie. A wy mówicie że po co to ? Jak widze dla niektórych liczy się tylko exp, exp i exp... Smutne to troche :(

Wiceros 15-12-2007 16:35

@up
Ta a ja jestem...
A co innego sie liczy na rooku? Ahaa SPIKE SWORD!!!
Dla mnie tylko exp i kasa , btw cieszyl bym sie jakby dali samochody xd ;)

Mapetek 15-12-2007 18:31

Szkoda że nie ma limitu czasu pobytu w tym basenie, bo wiadomo siły nie mamy nieskończonej.

Dark Horseman 15-12-2007 21:29

@UP
L2 sie klania.

RookeR 16-12-2007 19:57

"A co innego sie liczy na rooku? Ahaa SPIKE SWORD!!!
Dla mnie tylko exp i kasa , btw cieszyl bym sie jakby dali samochody xd "

Nie chodziło mi dokładnie o Sof-a, ale także o inne rzeczy. Jakie ? Np. Pomoc newbe, szukanie rozwiązań do zagadek itp. Ale jak ktoś woli "exp i kase" to nie lepiej wyjść na Maina ?

Topic@
Wiele osób mówi że ta pływalnia nie ma zastowania, racja nie ma, ale czy wszystko na Rooku ma zastosowanie? Przykłady? Ok już daje :
Dirty Furr ( to coś podobne do "kreta" lecące z Orca Spearmana), Broken Sword, "fish bone" itp. Tyle że tamte rzeczy są śmieciami, to w basenie moża popływać i pogawędzić. A wiec Pływalnia ma zastosowanie "Towarzyskie", aczkolwiek nie dla wszystkich. Jak dla mnie ma.

Tajeg 18-12-2007 11:20

@up
Nie rozumiem dlaczego porównujesz te rzeczy do basenu.
Jak dla mnie pomysł jest głupi, bo bez przesady, są rycerze, smoki, orki, a tu nagle basen walną -.- I o ile dirty fur tu pasuje, bo to jakaś wiewióra, którą zeżarły trolle czy spearmany to basen jak kwiat do kożucha...

Fajna zabawa. Na krótką metę.

Knight Simon Dark lord 18-12-2007 12:48

Z tego co czytałem to basen nie pełni tylko funkcji rekreacyjnych,Podobno jeszcze zmywa wszystkie statusy z Ciebie.

Mi osobiście się podoba.Gdyby CIPSoft myślał tak jak większość graczy(znaczy exp exp i jeszcze raz exp) to by dodawał co update 300 nowych respów różnorakich potworów i powiększałbym aktualne.Cieszcie się że coś dodał na Rooka.Najlepiej dla was by było by Cip zamiast basenu dodał nowy teren z trollami?

nairdan1994 18-12-2007 14:44

No w sumie to nie pasuje do klimatu RPG ale np. w Gothicu też sobie pływasz ;) ( z tym że w rzece ) . No zabijasz bestie a potem idziesz sobie w czepku pływać w baseniku to troche dziwne. Ale popływać zawsze fajnie. Pewnie za jakieś 4 update' y to samoloty wprowadzą.:D

RookeR 18-12-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tajeg (Post 1794177)
to basen jak kwiat do kożucha...
.

Hmm... kwiatek dodający troche uroku... A pozatym to nie jest typowy "basen" tu nie ma kafelek itp. To raczej rzeka w której można się wykąpać... A tak na poważnie, racją jest że nie ma on zastosowania, ale popatrzmy z innej strony. Cipsoft w końcu łaskawie pomyślał o Rookgaardzie, więc nie rozumiem dlaczego się tak tej "pływalni" czepiacie ?=P
Wiem, wiem że lepszy był by np. dodatkowy resp trolli lub jakiś nowy teren do odkrycia... No ale Lepszy Rydz niż nic =P
Pozdrawiam

Duke Dran 18-12-2007 20:18

Nie rozumiem czemu pływanie kojarzy wam się zaraz z czymś nowoczesnym co nie pasuje do tej gry, jest pływalnia to czemu nie ma samochodów i samolotów. Tak wynika z waszych wypowiedzi. Według mnie jest to bardzo fajny pomysł, można się pobawić ale szkoda, że niczemu więcej to nie służy (?)

Cytuj:

Tia, nie ma to jak wskoczyć do wody w chan armorze, legion helmecie, skórzanych bootach, kataną w jednej i copper shieldem w drugiej ręce i ćwiekowanych spodniach, no i nie zapominajmy o plecaku ze złotem. Wszystko waży jakies 700 oz czyli 70 kg. Nie no suuuuuuuuper. Faaaaaaaaaaajne!
Ahh ta realistyka prawda? Szkoda, że nie można komuś głowy odrąbać za jednym cięciem.

RookeR 18-12-2007 20:50

Up

W 100% z tobą się zgadzam, w końcu tibia NIE jest grą realistyczną (czytaj. występują w niej smoki i inne paskuctwa ) a więc dlaczego nie wskoczyć z całym Eq do wody? ;>
Jeżeli ktoś traktuje Tibie jako grę realistyczną to :
a) Jest poważnie od niej uzależniony i niech się zgłosi do lekarza xD
b)Jest na "haju" (nie wiem jak to się piszę, chyba złapiecie o co mi chodzi) lub ma różowe (może raczej mroczne =P) okulary w których widzisz smoki...
Ps. Nie czepiać się że to gra RPG i mogą w niej być Smoki, bo nikomu nie przeszkadzało że w RPG klasy Gothic po zabiciu potworów z całym orężem wskakiwało się do wody...
Ps 2. Myślicie dlaczego tak bronie tej "pływalni" ? Dlatego bo nie rozumiem ludzi którzy najpierw narzekają że na Rook-u nie ma nic nowego, a po dodaniu owej "atrakcji" narzekają...

Patton 18-12-2007 21:15

Myslelismy o czyms innym na rooku o domkach mieszkalnych o depo etc a niekoniecznie o basenie:baby:

Depeszowiec92 18-12-2007 21:32

Jeszcze w tibi brakuje rakiet, prądu, reaktorow atomowych i laptopów na hunty, ogółem update kicha na maxa

Salarigoth 18-12-2007 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Klocek (Post 1787798)

Ta idz zlow gotowana rybe. Pomysl jakby pvp wygladalo jakby gra bylo w 100% realistyczna leci seromontis dostal strzale w tyl glowy i byelando?

KotekSmierci 18-12-2007 22:43

80% Forumowiczow to sa dzieci jak widze. co to sie dzialo przez ten czas co mnie nie bylo...
dziecko UP. wiesz co to jest IRONIA ? nieeee ? to widzisz zapisz w pamietniczku.
Plywalnia nie ma nic do rakiet aut i helikopterow wiec o czym wy mowicie ? mi sie osobiscie podoba Uptade 8.10. nie ma w nic zlego.
Kotek:*

piotrinho 18-12-2007 22:50

Witam,

Sam nie wiem po co pływalnia na rooku (wogóle w całęj tibii...), przecież Tibia to niby gra RPG , a nie jakaś typu The Sims. Ale ok, nie sprzeciwiam się woli wielkiego i potężnego CiapSoftu :p

Ps: Update 9.0 - Market i samochody :-)

i... pozdr. :evul:

Magurius 18-12-2007 23:25

ekchem..... jeżeli chodzi o te plażowe piły, to ja rozumiem ze na rooku nie ma... ale z tego co wiem, powinny lezec na plazy. tak wiem z owego forum "mainland", na forum.tibia.pl

a jak sie gra ta pilka? po prostu sie pcha ja :) od tych wlasnie informacji jest owe forum, podane wam wyzej ;]
ja przedchwila bylem na plazy na poludnie od Thais i pilki nie bylo :P
ale koniec koncow, plywa sie zaaaaaarabiscie :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00.