![]() |
Ja używam darmowego AntiVir Personal Edition i spisuje się bardzo dobrze znajedziecie go tutaj: ==> http://www.free-av.de/personal/de/avwinsfx*****
|
avast!Antivirus- bardzo dobry antywir, nie pozwoli nic sciagnoc bez zgody i non stop scanning, nie zwalnia dzialania kompa. Płatny
|
Ja osobiście używam AVG Free Edition (nie wiem jaka wersja)
:)I narazie jest ok :p |
ja teraz przeszedłem na Kaspersky i jak narazie jest niekiepsko. Niezykle mało % procka pochłania.
|
Norton system works 2005
dobry, platny i jest w nim wszystko czego potrzeba :P |
ja używam NAV 2000 i firewalla i mam komp czysty co 2 dni aktualizuje baze virusów i narazie miałem 5 virusów i 3 trojany efekt nie ma już żadnych ani virusów ani trojanów
|
Powiem krótko - avast! 4.6 ROX. To naprawde swietny antywir do tego bezplatny. Co do pobrania - wejdz na www.komputerswiat.pl i poszukaj go ;) Jeśli link do bezposredniego pobrania nie działa to kliknij na Strone Producenta (w wersji jezykowej jest j.polski)
|
Ja używam PC-cillin'a 2002. Bardzo dobry poniewaz raz mialem Troyana i nawet nic nie musialem robic by ten program zlikwidowal natreta :)
|
Po Zadnym Pozorem!
UWAGA PODZADYM POZOREM NIE INSTALUJ 2 ANTIVIRUSUW MOZESZ MIEC PROBLEMY Z KOMPEM ITD ITP
j uzywam avast legalnie dobry antivir :baby: |
Moze komus przyda sie pare skanerow on-line. W moim przypadki, gdzie uzywam aVasta jest to doskonale uzupelnienie:)
Panda Active Scan BitDefender Ten jest bardzo dobry. Skanuje m.in sektor rozruchowy dysku, pliki skompresowane, wiadomosci e-mail. Wykorzystywany jest silnik heurystyczny. Wspolpracuje z IE eTrust House Call MKS Skaner Online Norton Online F-Secure Antivirus Ostatnie trzy jednak maja o wiele mniejsza skutecznosc skanowania. Przykladowo nie skanuja plikow spakowanych Spis pochodzi z www.hacking.pl |
Norton Internet Security (Płatne), Teraz McAfee Security Center , Ad-Aware :-)
|
Ja tam od niedawna uzywam Kaspersky AV i jestem zadowolony. Wcina mało procka i jest wydajny ;)
|
Ja używam avast!. Jest on darmowy, dość dobry antywirus. Raz na jakiś czas trzeba się zarejestrować. Polecam też firewall "Zone Alarm" :cup: . Jak na darmowy program, porządny firewall, blokuje większość niepotrzebnych programów, chroni przed atakami hakerów :) .
Wszystkie programy szukać na www.dobreprogramy.pl |
Cytuj:
|
To ty chyba nie widziales NIS. To dopiero muli PC.
|
@up: niom to tez niezly bydle :S
|
Cytuj:
Ja używam avasta ale profesionala (tego platnego) Cytuj:
|
The Best antyvirem jest Kaspersky ant-vir. Raz uchronil mnie przed keyloggerem :cup: mozna sciagnac na www.underpl.org
|
mi portekcje zapewnia Avast Home Edition w połączeniu z Sygate Personal Firewall 5.6. wiecej mi nie trzeba :]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |