Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Spis programów antywirusowych itp. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15713)

Oxygane 17-02-2005 10:57

Ja używam darmowego AntiVir Personal Edition i spisuje się bardzo dobrze znajedziecie go tutaj: ==> http://www.free-av.de/personal/de/avwinsfx*****

Evul Tibian 23-02-2005 14:03

avast!Antivirus- bardzo dobry antywir, nie pozwoli nic sciagnoc bez zgody i non stop scanning, nie zwalnia dzialania kompa. Płatny

Pati-Knight 06-03-2005 16:17

Ja osobiście używam AVG Free Edition (nie wiem jaka wersja)
:)I narazie jest ok :p

Hegemmon 06-03-2005 18:05

ja teraz przeszedłem na Kaspersky i jak narazie jest niekiepsko. Niezykle mało % procka pochłania.

Chopkers 06-03-2005 20:41

Norton system works 2005
dobry, platny i jest w nim wszystko czego potrzeba :P

Knight Simon Dark lord 10-03-2005 17:32

ja używam NAV 2000 i firewalla i mam komp czysty co 2 dni aktualizuje baze virusów i narazie miałem 5 virusów i 3 trojany efekt nie ma już żadnych ani virusów ani trojanów

Donas 11-03-2005 20:09

Powiem krótko - avast! 4.6 ROX. To naprawde swietny antywir do tego bezplatny. Co do pobrania - wejdz na www.komputerswiat.pl i poszukaj go ;) Jeśli link do bezposredniego pobrania nie działa to kliknij na Strone Producenta (w wersji jezykowej jest j.polski)

Destruktor 28-03-2005 20:39

Ja używam PC-cillin'a 2002. Bardzo dobry poniewaz raz mialem Troyana i nawet nic nie musialem robic by ten program zlikwidowal natreta :)

janek@ 08-04-2005 00:07

Po Zadnym Pozorem!

UWAGA PODZADYM POZOREM NIE INSTALUJ 2 ANTIVIRUSUW MOZESZ MIEC PROBLEMY Z KOMPEM ITD ITP
j uzywam avast legalnie dobry antivir :baby:

Matek 13-04-2005 12:40

Moze komus przyda sie pare skanerow on-line. W moim przypadki, gdzie uzywam aVasta jest to doskonale uzupelnienie:)

Panda Active Scan

BitDefender
Ten jest bardzo dobry. Skanuje m.in sektor rozruchowy dysku, pliki skompresowane, wiadomosci e-mail. Wykorzystywany jest silnik heurystyczny. Wspolpracuje z IE

eTrust

House Call

MKS Skaner Online

Norton Online

F-Secure Antivirus

Ostatnie trzy jednak maja o wiele mniejsza skutecznosc skanowania. Przykladowo nie skanuja plikow spakowanych

Spis pochodzi z www.hacking.pl

Dechsta 07-05-2005 14:33

Norton Internet Security (Płatne), Teraz McAfee Security Center , Ad-Aware :-)

Parys 07-05-2005 15:47

Ja tam od niedawna uzywam Kaspersky AV i jestem zadowolony. Wcina mało procka i jest wydajny ;)

Lider Pandoriansów 11-05-2005 19:34

Ja używam avast!. Jest on darmowy, dość dobry antywirus. Raz na jakiś czas trzeba się zarejestrować. Polecam też firewall "Zone Alarm" :cup: . Jak na darmowy program, porządny firewall, blokuje większość niepotrzebnych programów, chroni przed atakami hakerów :) .

Wszystkie programy szukać na www.dobreprogramy.pl

Vekegi 08-06-2005 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateusz_90
Ja tam od niedawna uzywam Kaspersky AV i jestem zadowolony. Wcina mało procka i jest wydajny ;)

wcina mało? słyszeliście go? no chyba że masz super extra kompa to moze ci sie wydaje ze mało muli kompa ale uwierz mi że to takie bydle jest ja uzywam nod32 wykrywa mi wiruski na stronkach i luzik :) z www.megapliki.pl mozna pobrać albo z innych stron z programami co najważniejsze mało zżera!

Parys 08-06-2005 14:25

To ty chyba nie widziales NIS. To dopiero muli PC.

Vekegi 08-06-2005 17:23

@up: niom to tez niezly bydle :S

daroslaw 16-06-2005 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mateusz_90
To ty chyba nie widziales NIS. To dopiero muli PC.

To zobacz PC Clina to dopiero ci zamuli ja musialem reinstalke robić ;]
Ja używam avasta ale profesionala (tego platnego)
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vash
darwowych AVP zone alarm. do diagnostyki proponje hack this (tylko ze trzeba sie znac na swoim systemie i golna znajomoas systemu)

poprawanie hijackthis

Stary syn Al`a Bandiego 01-09-2005 12:38

The Best antyvirem jest Kaspersky ant-vir. Raz uchronil mnie przed keyloggerem :cup: mozna sciagnac na www.underpl.org

Dark Lord Gorgoroth 14-09-2005 01:10

mi portekcje zapewnia Avast Home Edition w połączeniu z Sygate Personal Firewall 5.6. wiecej mi nie trzeba :]

Mashter 02-10-2005 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Obecnie używam Norton Internet Securuity+Norton AntyVirus(pakiet) i nie nażekam. Niestety jest on płatny.

Z darmowych polecam Zone Alarm, wpisz to na google i wyskoczy ci strona z której można ściągnąć.

Ja osobiście wole i polecam Kerio Personal Firewall, do użytku domowego jest również, jak zone alarm, darmowy... :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53.