![]() |
Wisła jest najlepsza.Jest to klub z ogromnymi tradycjami założony został w 1906 rokui ma najlepszego trenera kasperczaka który zdobywał doświadczenie latami.
|
hey Cw ,cwk , cwks LEGIA
ale legia pany legia rulez legia hura sagan gola a inne to nic wielkiego |
Cytuj:
Nic wielkiego? Nasza kochana jaga was pobila :) A pozniej wszyscy jak jeden brat rzucilismy sie na policaje :) Mi koledzy wyszli na ulice i zaczeli wrzeszczec Jaga Pany Czerwono zolte Szatany :) |
wow, wszyscy piszą o polskich przekupnych klubach, o tych podwórkowych grajkach... eh...
Valencia i Depor - to są dla mnie 2 zarąbiste kluby, ewentualnie Real a z polskich Chłopcy Spod Klatki FC :) wole lige podwórkową jeśli chodzi o nasz kraj - przynajmniej w takiej lidze są czasem jakieś akcje ;) |
Legia rządziw polskiej lidze a Juve na świecie !!(potem Arsenal)
|
[ALIGN=center]!!STAL STAL MISTRZU NASZ POKAZ DZIADOM JAK TY GRASZ!! [/ALIGN] [ALIGN=center]!!STAL STALOWA WOLA RLZ!! [/ALIGN]
|
Wisla Płock rocks ^^ no i moze Real ;)
|
Viva GKS Jastrzębie Zdrój
Najbardziej kibicuje GKS-owi Jastrzębie (to moje miasto) :] a oprócz to Barcelona, FC Liverpool i Juventus :))
Z polskich z Wisła Kraków, Ruch Chorzów :) |
WKS.........WKS...........WKS.............WKS..... ..........WKS.........WKS...............WKS....... ......WKS.............WKS............
PpAWdopodobnie znacie ten klub z telewizji bo przy ostatnim meczu zabili człowieka ehh ?( no ale 3 liga i niedlugo 2 HIP HIP HURA HURA !!! 8) |
oczywiscie z polskich klubow to najleprzy jest GROM ZAWADZKIE :)) :))
a z zagranicznych Arsenal londyn ;) |
Poslki-Flota Świnoujscie !
Zagraniczny-Real Madryt(jest ich kilka) |
:evil: MaNu rox:evil:
ReaL sox |
Czy wygrasz czy nie ja i tak kocham Cię,
bo najlepsza w Polsce jest [ALIGN=center]POGOŃ SZCZECIN MKS [/ALIGN] |
Z Polski lubie: Wisle Krakow i Piast Gliwice
A Zagraniczne to duzo ale najlepsze to: Fc Porto ,Chelsea ,Barca ,Real Madryt (dlatego ze gra tam Robinho i Roberto Carlos) to na tyle Pozdro!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:23. |