![]() |
Poszli bezbronni tam jak polacy na 2 wojne swiatowa ;d
http://img213.imageshack.us/img213/2939/owned9wzhj4.jpg |
|
Troszke ciezko ale dalo by rade zrobic :D
|
@Drokles
Za podpis bana powinieneś otrzymać. @topic Widać, że tibia idzie do przodu oO |
Cytuj:
Co do tematu to przynajmniej tera Anni to jakiś HARDCOR,a nie jak w czasach Tibii 8.0 |
KTO WRZUCI NA YOUTUBE?
przeczyta ktos?! -.- |
Hahhahaha,to wygląda jak by Anhi robiły jakieś 60lvle przed update:D
|
double post -.- prosze o usunięcie
|
Cytuj:
N/c Ps. Ja wrzuce na youtube :d |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No co?. Przeciez CipSoft dba o graczy (o ich portfele).
|
Hahahaha, zajebiście :D.
Demce prawie co ture biją z czaru obszarowego + jakoś mocniej. Teraz sie chyba nie da zrobić anni palkiem:P |
Żal
Żal... Ciekawe co w następnym update dodadzą (pewnie żeby zrobić anni trzeba będzie 300lvl...)
|
Zalosni jestescie...
Po 1 Exh~ na potion = 1 sekunda na spell = sekundy ( ale nie gryzi sie z potionami ) Tak wiec: Strong health potion - 400hp ( 1sekudna ) + Exura san - Zalozmy 500hp ( 1sekunda bo nie gryzie sie z health potionem ) + Strong Mana Potion ( 1 sekunda [ mana na exure san ] ), i potem Healing itd itd. I w taki sposob na 100% dozyjecie do nagrod :d. 2 Opcja Strong health potion - 1 sekunda ( +- 400hp ) UH ( w zaleeznosci od mlv ? ) - 2 sekundy ( nie gryzie sie z potionami ) ( +- 200-300hp ) Strong~ - 1 sekunda ( +- 400hp ) Daje w ciagu 1.5 cyklu exh~ w poblizu 900-1k hp, wiec quest bedzie banalny do wykonania. Wkoncu zeby przyzyc trzeba myslec i laczyc hotkey'e , a nie jak przedtem marny UH, do tego spamowany na botku. Jestem jak najbardziej za upem, trzeba kombinowac. Ale jedynie co powinno byc zmienone, to z wiekszym lv, lepsze leczenie na kazdym z potionow. |
@Up Teoretycznie i według obliczeń wszystko jest banalne, ale wbij ten 100 lvl i idź na Anni z tym przekonaniem co piszesz na forum, a zobaczysz że troszke to inaczej wygląda...
Zanim jak zrobie anni to już bedzie next update mam nadziej, że Cipki coś zmienią. Puki co ładnie teraz demno armor, sca i sov pujda w góre ^^ |
Ostro :PP i dobrze wreszcie jakis stopien trudnosci :]
|
Cytuj:
Okk.. Kiedy mamy sie smiac? Polacy walczyli bardzo dzielnie i bronili sie dluzej, niz mozna bylo przypuszczac. Trzeba jeszcze zaznaczyc, iz atak szwabow byl z zaskoczenia i masowy - po calej granicy polsko-niemieckiej tj uderzenie z trzech stron(plan Fall Weiss). To mialo byc smieszne? coz, nie wyszlo. @Topic No, ciekawe kiedy jakies palki zrobia anni :D |
Cytuj:
Ale i tak obrazek jest cool :D 8o:D8o:D8o:D8o:D8o:D tyle osob przeglada temat Nadal czekam na dodanie filmu na Youtube |
powiem krotko... zaskoczyli mnie oni.... zamiast uzywac uh i potiona jednoczesnie to same potiony :p ile ten potion leczy ? 200-300 ? oni sie chcieli wyleczyc kiedy sam jeden demon z gfb te250 walnie ? nie wiem czy by wykonali ale napewno by sie dluzej trzymali :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |