![]() |
Tak, masz racje... Kto lize dupe ten lize...
Nic nie bd mówi co wypisywales na xx osobe ktora znasz z rl, na sprawy glupiuch pixelkow, za to Cie nie trawie i kolegami nie bedziemy :( |
kłosu jestem z tob± całym sercem :( :*!
|
Wiedzialem, ze to nastapi ! Pozdro Hool.
|
Może nadszedł czas na zmiany.
Hail Anima |
Seraphim w takiej sytuacji muszę Ciebie przeprosić za pewne wydarzenie :)
Wtedy co mi opowiadałe¶ o Em :) Teraz CO jest z EM i trzeba się zjednoczyć ;) Hail Co and Em :) PS: Czy kto¶ wie co się dzieje z Lunus±? |
Ja tam jestem za CC i Anim±... Hail Anima!!!:cup::cup::cup:
Zet w drodze rozpaczy prosi o pomoc "żydów"...?8o |
Cytuj:
Jest tam sporo normalnych ludzi, ale dużo przydupów. Hail Anima Hail CC |
Cytuj:
|
Cytuj:
EM: Za mała srednia lvli i za bardzo wyniszczeni wojna... CO: Zbyt duzo dziwnych ludzi8o Anima: sami napaleni wojacy, to fakt:D CC: Same autorytety:p:p:p Pozdro///:cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
same autorytety z legenda jako liderem B) |
Panowie z EM i CO niestety nie raczyli zaszczycić nas swoj± obecno¶ci± i nie raczyli stan±ć do walki. Wyszli dopiero po naszym mass logoutcie.
|
Cytuj:
Kolejne tibijskie dziecko olewajace szkole "w imię wiekszego dobra", jakim jest tibia... GZ;) Pozdro///:cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nie katuje w Tibie :) Retired od roku ;) Ja co¶ osi±gn±łem, teraz czas na rl life. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Proszę Cię ... osłabiłe¶ mnie w tym momencie ... czekali¶my 40 min i ci±gle pisali¶my do CO i EM ze maj± jeszcze X czasu. Dali¶my loga a oni dopiero wtedy wyszli. |
Cytuj:
Swoja droga zastanawia mnie po co ludzie z em i co mieli by sie ustawiac na pustyni po waszym logoucie (Twoja wersja), no ale spox. Teraz mozecie mowic ze sie was bali, mam nadzieje ze wplynie to na was pozytywnie. |
Cytuj:
A co do wczoraj to było ładnie ;) I mamy wynik 46-29 dla CO+EM Alleluja i do przodu @! edit: więcej info w tym temacie: http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=1 |
jakies movie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:05. |