Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Minusy Update (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157495)

Rav 15-01-2008 15:28

Największym minusem tego update jest ten glupi system leczenia się, brak uhów lol nawet nie mowie tu o tym jak sie dygra grajac 40 najtem ale.. chociażby ten pro filmik jak 300Ek going down widzieliscie ile mu hp przyrastało po uleczeniu sie? Nie wiem czy płakać naskarżyć mamie ale cokolwiek bym nie zrobił nie zmienie tego, w prawdzie mam knighta jako main chara ale retired jestem niezalezy mi ale mowie wam z tego miejsca ze to sie zmeini tak byc nie moze pozdrawiam i czekam na komentarze :baby:

Rudimir 16-01-2008 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donpeyot (Post 1844037)
ja też nie wiedziałem, ale widać koleś wie lepiej.

Ta jasne sam expiłes swoim 2 charem knightem na orkach , lol (jak ci przejście przyblokowałem to stałeś jak kołek i tylko "exura") itp. to samo roty aff bys już padł min 3 razy gdyby potów nie zjebali. Co do potów , nie kryjesz zadowolenia że są już useless , natomiast każdy komu się ta zmiana nie spodobała jest wg ciebie noobem (a tylko ty nim jestes zachowując się w ww sposób).

Donpeyot 16-01-2008 14:09

Nigdy mnie na oczy nie widziałeś i kłamiesz tylko nie wiem po co. Ciekawe czy masz w ogóle chara na celeście. Pewnie nie. Ale co ci szkodziło kliknąć na moje konto, zobaczyć ,że mam kinę i nałgać, a nuż się uda. No i ci nie pykło bo akurat nie używam botów. Co to potów - wali mnie to czy są czy nie bo ich nie używam, ale nie mogłem patrzeć jak wielki master thief Caban płacze jak mała dziewczynka, że mu je zabrali i nie może zrozumieć, że zabrano je przez lurerów a nie bo to by promować cave boty. Do ciebie też to pewnie nie dotrze, więc dyskusje chyba można zakończyć.

DuRi_Zmc 16-01-2008 15:12

Zgadzam się z paroma osobami,Najwiekszy minus to te poty i leczenie.A tak szczerze ja i tak gram drutem to mi tam rybka ;]

Salarigoth 16-01-2008 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yugovek (Post 1811101)
Yo mam 33 paladyna dzisiaj wbilem nim 34 lvl oczywiscie musialem paść ponieważ nosze kusze bo speary mają 3 kratki zasięgu ale jeszcze z nich nie szczelalem musze sprubowac pozdro dal tibia.pl

ty sie "szczel" w glowe lepiej i otworz slownik.

Fibo1991 19-01-2008 23:27

Druid jest dobry na pacc. Tak samo jak sorc.
Ale na faccu to już są słabe.
Na pacc wymiatają sorki i druidy a na facc knighty i paladyni.

Vasth 20-01-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fibo1991 (Post 1852374)
Druid jest dobry na pacc. Tak samo jak sorc.
Ale na faccu to już są słabe.
Na pacc wymiatają sorki i druidy a na facc knighty i paladyni.

Moja ulubiona profesja naprawde nie musi wymiatac zeby mi sie podobala. Jezeli zaczniesz grac dla przyjemnosci wyrobisz sobie to samo zdanie co ja.

eloMurarz89elo 20-01-2008 02:04

z tymi potionkami to mogliby zrobic tak ze sila leczenia zalezy od lvl i mlvl danej postaci tak samo jak bylo w przypadku UH przy great potionach w tych slabszych powinni zrobic cos podobnego tylko leczenie oczywiscie slabsze poniewaz sa tansze:) gdyby chcieli to by ladnie wykombinowali

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11.