![]() |
To niech się śmieja. Sa tak samo glupi jak brazylyjczycy. Ale wiecie to moze tesz i nasza wina. Na jamerze slyszalem taki tekst
-Jeb** Brazylyjczyków! Je*** Brazylyjczyków! Chociaz badzmy madrzejsi i i jak ktos wczesniej wymienil Nie znizajmy sie do ich poziomu. |
Rotfl, śmieszycie mnie, dzieci. Polaczki są dużo głupsze od Brazylijczyków i Szwedów...
|
Według mnie obie strony mają nie równo pod sufitem w wc. xd
Polak dla polaka to najgorszy skur.... , a brazole szowinistami. Najlepiej nie komentować tego. @down Moja mówić, że lubić bardziejdziej eskimosów. |
@3up
nie to tesz nie jest nasza wina ale to jest tez nasza wina @top powiem jednym slowem "zal..." |
Pytanie brzmiało 'Jak się nazywa ten program?', a wy gadacie o rasizmie i Brazylijczykach.
Ja pamiętam, że to był nie program, a strona. Kiedyś się tym nawet bawiłem, ale zapomniałem linka. Zaraz poszukam na forum... |
Ech... jak zwykle br mowia ze polacy to nooby i na odwrot.... wyzywacie ich i oni nas chociarz nic o nich nie wiecie... a jakies pro kozaczq co maja 12 lat mysla ze sa cool jak pojada po innym narodzie... przecierz czy ktos jest noobem czy nie nie zalezy od narodowosci tylko od osobowosci czlowieka -.- jak widzialem dzis jakis kolo mial w podpisie spella "Za********amy all sw! to zal mi go... co jak spotka szweda to go zabije? :p
Niedlugo to beda na swiecie wojny ze Polacy sie pienia z Szwedami bo ktos plakowi podwalil plejt arma >.> pozdro dla trzezwych |
Znalazłem. To jest ArtPad.
http://artpad.art.com/ |
Cytuj:
|
Heh, Brazylijczycy nigdy nas nie lubili xD
Ale mnie to wali xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |