![]() |
Ja mam dość nietypowe pytanie na http://adsense.org.pl jakoś nie bardzo zrozumiałem, co powoduje problem czy opłaca się zakładać konto. Chodzi mi o podatek od zarobionej kasy, jak ja to potem mam rozliczyć na koniec roku?. Co miesiąc mam drukować sobie z worda fakturę i na koniec roku do PIT-u to dołączyć?
|
To juz musisz sie kogos poradzic, roznie bywa z tym Podatkiem, jak masz niski dochod, to mozesz zaryzykowac i nie odprowadzac.
Co do kumpla numeru wydawcy - mozesz. |
Cytuj:
|
A ja mam takie pytanko. Jeśli tyle osób z tego zacznie korzystać to jakie jest prawdopodobieństwo że to właśnie nasza reklama się pokarze? Ja już mam tam konto. Gdzie te reklamy będą się pojawiać?
|
przelewają kasę na paypala ??
|
Podatki są odprowadzane bezpośrednio przez podmiot wypłacający należność, czyli reklamodawcę, już w USA.
|
Cytuj:
|
Nie wiem czemu sie tak "podniecacie" . Jak juz ktos wyzej wspomnial, rejestracja w adsense to takze rejestracja wlasnej DOBREJ strony www. Myslicie, ze google rozdaje kase za darmo? Domyslam sie, ze mniej niz 0,5% tego forum ma DOBRA strone www z duza iloscia odwiedzin.
Ale ogolnie pomysl dobry ;) |
Cytuj:
@down: a taki system jest wbrew zasadom AdSensa to pierwsze :P tam (nie)stety nie można zmuszać do klikania ani zachęcać... |
Cytuj:
Sa strony, na ktorych praktycznie nic nie da sie zrobic zanim nie kliknie sie w reklame raz dziennie... :P |
Cytuj:
|
Mam pytanie czy tą stroną www może być blog?
|
Cytuj:
|
:)
Super Pomysl teraz kazdy bedzie mogl sobie zarobic : D
|
No bardzo dobry pomysł :)
Konto AdSense mam od pół miesiąca, ale na forum jeszcze nie mam tylu postów :P |
Wcale nie trzeba mieć rozbudowanej strony. Ja na swojej miałem kilka artykułów zaledwie, tydzień istnienia i konto adsense dostałem. Rozpatrzenie propozycji było piorunem. Jednego dnia wysłałem zgłoszenie, a rano już była pozytywna odpowiedź.
|
Może lepiej byłoby to w FAQ'u napisać "na chłopski rozum" bo to nie do końca zrozumiałem, napisać 'jak to działa' :p i nie mówcie że pisze to żeby pisac , bo czytałem wiele razy, na oko wiem o co chodzi, ale jak to dokładniej działa.
|
Tymczasowo musimy zawiescic ta usuge. Google sie to stanowczo nie podoba :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |