Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Podsumowanie roku 2007 na arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157656)

Bartas15 18-12-2007 22:44

1.Najlepszy gracz?-Rendrum
2. Najgorszy gracz?-Dart Jiuss
3. Przegrany roku?- Tiuso
4. Objawienie-Arris
5. Najlepsza gildia- Ormo ofc :)
6. Najlepszy wojownik-Dran Arhari (za kozakowanie i wbicie się w trapa ormo co skończyło się jak się skończyło...)
7. Knight- Knight Kotletas
8. Druid-Sue (za imprezki)
9. Sorcerer-Dofrek
10. Paladyn-Theos Sunath(jaki loot?)
11. Najciekawsze wydarzenie-Yamha ban,Dran owned by Ormo i przyjeciele:P
12. Największy oszust- Bedurion?nie!Bo ja!!!
13. Najbardziej fair play-Bellish Elane(bo jak widzi ormo to spierd*** haha)
14. Redri-ej no ocb?

Bartholomew 18-12-2007 23:20

@bartas

"Zapomniales dodac "najwiekszy frajer - Rendrum"....

podpisano
Marcin.

Bartas15 19-12-2007 16:03

Wyslij mi gg na priv i poczekaj do soboty popołudnia prosze.

Adow Adan 20-12-2007 23:23

1.Najlepszy gracz? - Polo Enmo
2. Najgorsz gracz? - Bedurion
3. Przegrany roku? - Tiuso , Lamusini
4. Objawienie - Moruthanix Coron(boter nie boter 200 lvl wbil , chociaz nie wierze w bota)
5. Najlepsza gildia - :( DPFT
6. Najlepszy wojownik - Youffie
7. Knight - Miech temu bylby Bedu , teraz Caros Micus
8. Druid - Sua Mea
9. Sorcerer - Youffie(frags ofc)
10. Paladyn - Alunir
11. Najciekawsze wydarzenie - Masslog w Hellgate ^^
12. Najwiekszy oszust - Bedurion
13. Najbardziej fair play - Alunir

Ciacho1920 21-12-2007 12:15

1.Najlepszy gracz? Leszczu, Alunir
2. Najgorsz gracz? Kazdy Ng boter
3. Przegrany roku? JA (hak na 115), Tibia (kazdy idiota tez wbije 100lvl)
4. Objawienie? Powrót Arrisa
5. Najlepsza gildia: DPFT, mysle ze jeszcze dlugo tak bedzie
6. Najlepszy wojownik: Alunir
7. Knight: Leszczu
8. Druid: Bellka
9. Sorcerer: Youffie i wszystko jasne
10. Paladyn: Alunir
11. Najciekawsze wydarzenie: Akcja z Dranem (polewa)
12. Najwiekszy oszust: Kazdy dobry gracz to oszust;]
13. Najbardziej fair play: Thouri Shady

SnoziSF 22-12-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1798347)
3. Przegrany roku? JA (hak na 115), Tibia (kazdy idiota tez wbije 100lvl)

Bardzo duzy wklad miales w ten 115 lvl, Acroma wbil na nim skile 70/70, ja wbilem 35~ lvl, 2 owner Ci wbil 90% tego co tam bylo...a Ty? ;)

Ciacho1920 23-12-2007 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SnoziSF (Post 1801641)
Bardzo duzy wklad miales w ten 115 lvl, Acroma wbil na nim skile 70/70, ja wbilem 35~ lvl, 2 owner Ci wbil 90% tego co tam bylo...a Ty? ;)

I licz w tym to, ze ja nie dawałem dupy jak ty na każdym kroku żeby sie utrzymać na serwie("Lechu twierdzi ze sprzedawałem na wojnie;()tak płakałe¶ mi na prv i tak Cię xefu do***ał! Cypeek tez twój char jeszcze większa pi*da...

Synku jeste¶ dzieckiem bo teraz jedziesz po wszystkich z Chorzowa, to tylko gra u¶wiadom to sobie! Takie zachowanie dowodzi jakim jeste¶ ¶miesznym maniakiem i płaczesz nawet na forum! Mamie sie żaliłe¶??

SnoziSF 23-12-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1803011)
I licz w tym to, ze ja nie dawałem dupy jak ty na każdym kroku żeby sie utrzymać na serwie("Lechu twierdzi ze sprzedawałem na wojnie;()tak płakałe¶ mi na prv i tak Cię xefu do***ał! Cypeek tez twój char jeszcze większa pi*da...

Synku jeste¶ dzieckiem bo teraz jedziesz po wszystkich z Chorzowa, to tylko gra u¶wiadom to sobie! Takie zachowanie dowodzi jakim jeste¶ ¶miesznym maniakiem i płaczesz nawet na forum! Mamie sie żaliłe¶??

Jakbym mial w rl kogos w DPFT tez bym mial na wszystko wyjebane. Lechu mnie nigdy nie lubil, zreszta ja go tez. Xef mnie nie dojebał, tylko hunci mnie za nic...wiec kto jest pizda? Ja czy wy? I powiedz mi po kim z Chorzowa tak strasznie jade? A czemu moj poprzedni char byl wieksza pizda? Bo sie umialem postawic frajerom "shady" ?

PS: Nie jestem twoim synkiem.
PS2: Tak, mama juz wie.

Mordor 23-12-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SnoziSF (Post 1803085)
Jakbym mial w rl kogos w DPFT tez bym mial na wszystko wyjebane. Lechu mnie nigdy nie lubil, zreszta ja go tez. Xef mnie nie dojebał, tylko hunci mnie za nic...wiec kto jest pizda? Ja czy wy? I powiedz mi po kim z Chorzowa tak strasznie jade? A czemu moj poprzedni char byl wieksza pizda? Bo sie umialem postawic frajerom "shady" ?

hmm frajerom z shady? Akurat z tego co znam juz troche arcanie, t wiekszosc ludzi z familii shady to naprawde zajebsci typowie, a jesli ty im podpadles to twoj problem..., i nie obrazaj ich teraz na forum:)

eloMurarz89elo 23-12-2007 23:54

Ha dopiero teraz sie skapowalem ze ciaho to Seba Shady pamietam go jak zaczynalem gre jakies z 2 lata temu gdzie nie wiedzialem co to skilowanie a spike sworda uwazalem za zajebista bron wlasnie wtedy dal mi serpent sworda co w dzisiejszych czasach zamiast pomocy uslyszalbym s*******aj noobie czy cos podobnego:) <aha chwale sie zeby nikt nie pisal>

Koszyk 24-12-2007 00:18

1.Najlepszy gracz? - Alunir za caloksztalt
2. Najgorszy gracz? - Drocan... Fert... i kilku innych...
3. Przegrany roku? - Dran ?
4. Objawienie - Arris
5. Najlepsza gildia
6. Najlepszy wojownik
7. Knight - dunno
8. Druid - Sua Mea
9. Sorcerer - dunno
10. Paladyn - Alunir
11. Najciekawsze wydarzenie - Wojna SB vs DPFT, POI by Bedurion.
12. Najwiekszy oszust - Bedurion
13. Najbardziej fair play - hę?

Ciacho1920 24-12-2007 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SnoziSF (Post 1803085)

Postawiles sie na Shady.... HuahuAhuahuahuahuahauhauhau ja to troche inaczej pamietam...owned

eloMurarz89elo: Ciekawe, bardzo....

Ciacho1920 24-12-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 1803540)
hmm frajerom z shady? Akurat z tego co znam juz troche arcanie, t wiekszosc ludzi z familii shady to naprawde zajebsci typowie, a jesli ty im podpadles to twoj problem..., i nie obrazaj ich teraz na forum:)

to jest choroba zwana "wypadasz z gry"

SnoziSF 24-12-2007 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1803784)
to jest choroba zwana "wypadasz z gry"

Sorry, ale jezeli ty tylko pamietasz moje dedy i bledy to nic na to nie poradze.

Ciacho1920 24-12-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SnoziSF (Post 1803788)
Sorry, ale jezeli ty tylko pamietasz moje dedy i bledy to nic na to nie poradze.

Nigdy sie na nikogo nie postawiles... koniec tematu nie bedziemy robic syfu na forum

Poll 24-12-2007 10:12

lol,Boroth,jedyni zajebi¶ci shady to Misiek i Medivh,reszta to crap,tak samo de'omerta jedyni zajebi¶ci to Ljubo,Krecik,Gidekab i Wiatrak.lol

Bartholomew 24-12-2007 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1804001)
lol,Boroth,jedyni zajebi¶ci shady to Misiek i Medivh,reszta to crap,tak samo de'omerta jedyni zajebi¶ci to Ljubo,Krecik,Gidekab i Wiatrak.lol

lol misiek to najwiekszy noob na arcanii, ogromny pa, za samo nawalanie sie nawet na party kaze placic. ile razy widzialem jak noobki po desercie mu 10k rzucaly na depo.

Nacpany_Wlodek 24-12-2007 16:21

Misiek wielki kozak, tylko jak kto¶ mu sie postawił to od razu msg od Meda.
"zajebi¶ci shady" haah xd

SnoziSF 24-12-2007 17:59

Cytuj:

Misiek i Med...huncili mnie za outfit, oni sa zajebisci? :| Inny hunt za to, ze jakis pajac legoludek zabil mi druta, ja go zaatakowalem mainem i odrazu sie medowi zesrał i musialem uciekac.

Ciacho1920 25-12-2007 03:48

Cytuj:

Ljubo "zajebisty" hahahahaha, najbardziej pojebany gosc na arcanii

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31.