![]() |
1.Najlepszy gracz?-Rendrum
2. Najgorszy gracz?-Dart Jiuss 3. Przegrany roku?- Tiuso 4. Objawienie-Arris 5. Najlepsza gildia- Ormo ofc :) 6. Najlepszy wojownik-Dran Arhari (za kozakowanie i wbicie się w trapa ormo co skończyło się jak się skończyło...) 7. Knight- Knight Kotletas 8. Druid-Sue (za imprezki) 9. Sorcerer-Dofrek 10. Paladyn-Theos Sunath(jaki loot?) 11. Najciekawsze wydarzenie-Yamha ban,Dran owned by Ormo i przyjeciele:P 12. Największy oszust- Bedurion?nie!Bo ja!!! 13. Najbardziej fair play-Bellish Elane(bo jak widzi ormo to spierd*** haha) 14. Redri-ej no ocb? |
@bartas
"Zapomniales dodac "najwiekszy frajer - Rendrum".... podpisano Marcin. |
Wyslij mi gg na priv i poczekaj do soboty popołudnia prosze.
|
1.Najlepszy gracz? - Polo Enmo
2. Najgorsz gracz? - Bedurion 3. Przegrany roku? - Tiuso , Lamusini 4. Objawienie - Moruthanix Coron(boter nie boter 200 lvl wbil , chociaz nie wierze w bota) 5. Najlepsza gildia - :( DPFT 6. Najlepszy wojownik - Youffie 7. Knight - Miech temu bylby Bedu , teraz Caros Micus 8. Druid - Sua Mea 9. Sorcerer - Youffie(frags ofc) 10. Paladyn - Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie - Masslog w Hellgate ^^ 12. Najwiekszy oszust - Bedurion 13. Najbardziej fair play - Alunir |
1.Najlepszy gracz? Leszczu, Alunir
2. Najgorsz gracz? Kazdy Ng boter 3. Przegrany roku? JA (hak na 115), Tibia (kazdy idiota tez wbije 100lvl) 4. Objawienie? Powrót Arrisa 5. Najlepsza gildia: DPFT, mysle ze jeszcze dlugo tak bedzie 6. Najlepszy wojownik: Alunir 7. Knight: Leszczu 8. Druid: Bellka 9. Sorcerer: Youffie i wszystko jasne 10. Paladyn: Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie: Akcja z Dranem (polewa) 12. Najwiekszy oszust: Kazdy dobry gracz to oszust;] 13. Najbardziej fair play: Thouri Shady |
Cytuj:
|
Cytuj:
Synku jeste¶ dzieckiem bo teraz jedziesz po wszystkich z Chorzowa, to tylko gra u¶wiadom to sobie! Takie zachowanie dowodzi jakim jeste¶ ¶miesznym maniakiem i płaczesz nawet na forum! Mamie sie żaliłe¶?? |
Cytuj:
PS: Nie jestem twoim synkiem. PS2: Tak, mama juz wie. |
Cytuj:
|
Ha dopiero teraz sie skapowalem ze ciaho to Seba Shady pamietam go jak zaczynalem gre jakies z 2 lata temu gdzie nie wiedzialem co to skilowanie a spike sworda uwazalem za zajebista bron wlasnie wtedy dal mi serpent sworda co w dzisiejszych czasach zamiast pomocy uslyszalbym s*******aj noobie czy cos podobnego:) <aha chwale sie zeby nikt nie pisal>
|
1.Najlepszy gracz? - Alunir za caloksztalt
2. Najgorszy gracz? - Drocan... Fert... i kilku innych... 3. Przegrany roku? - Dran ? 4. Objawienie - Arris 5. Najlepsza gildia 6. Najlepszy wojownik 7. Knight - dunno 8. Druid - Sua Mea 9. Sorcerer - dunno 10. Paladyn - Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie - Wojna SB vs DPFT, POI by Bedurion. 12. Najwiekszy oszust - Bedurion 13. Najbardziej fair play - hę? |
Cytuj:
eloMurarz89elo: Ciekawe, bardzo.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol,Boroth,jedyni zajebi¶ci shady to Misiek i Medivh,reszta to crap,tak samo de'omerta jedyni zajebi¶ci to Ljubo,Krecik,Gidekab i Wiatrak.lol
|
Cytuj:
|
Misiek wielki kozak, tylko jak kto¶ mu sie postawił to od razu msg od Meda.
"zajebi¶ci shady" haah xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |