![]() |
oj
Oh sory z tym 25lvl mi sie pomylilo :P Ale loozem da rade! :P
|
Nie ma sie co wypowiadac juz bo pewnie koles byl na tym dragu juz i pewnie padl :baby:
Ale ten jego podpis jest najlepszy :D |
@up
ale młynek :] byłem już na dragu i nie padłem niestety nie poszło po twojej myśli -.- ... EDIT : twój podpis mnie dobija :P |
Uuu... Gz draga ubiles xD ;PP jaki loot? xD
|
Próbuj na każdym lvl, za którymś razem ci się uda....
|
28 level jeśli nie chcesz waste
summonujesz 2 dsy i lejesz dragi z WoCE HMM lub lepiej ice (jak dobrze pójdzie to ktoś się z tobą wymieni HMM na ice ale bardziej sie opyla sprzedawać i kupowac za pieniądze runy od drutów |
@UP
Po co to piszesz? On juz ubil draga -.- @UP2 Ta.. a jak pojde na 8? xD :P |
ubiłem tego draga już dawno a ten temat ma ze 3 lata lotu nie pamietam nic nadzwyczajnego nie wypadlo troche kasy i 3 drag hamy chyba :confused:
|
No to...
No Max no to ładny lvl przez te 3 lata wbiłeś xD
|
Cytuj:
Jak chcecie w miare male waste to 40 level,hmm lepiej icicle,kilka bp potionow i idziecie expic na d lair.Poza tym nie nastawiajcie sie ze po pol godziny wypadnie wam dragonka albo woi,zwykle to jest kilkanascie gp i hamy ale jak jesli expi sie na takim d lair to mozna lootnac takie woi albo dragon hammer i juz :P |
Cytuj:
1. Pisałem na jaja że 3 lata ma zobacz datę 1 posta ma około pół roku 2. Nie grałem w tibie 3 miesiące ze względu na grę margonem ponieważ to w nią grałem te 3 miechy 3. Mialem 29 lvl na sorcu zrokowałem go do 24 i teraz go odbudowuje 4. Zrobiłem przez ten czas 27 lvl knighta , 17 palla , 11 palla 10 druta Jakieś pytania lub zastrzeżenia ?? tu link do margonem :www.margonem.pl jak chce ktoś popykać :D |
To slabo ja przez pol roku zrobilem: 34 druta (byl 42), 37pala (byl 40), sorca 30, pala 22, sorca 17, druta 21 :) i tak jakies inne chary :OP
|
@up jak cały czas expiłeś to możesz se zrobić 100 -.-
ja też moge iść i siedzieć cały dzień na guardach no i co i se wbije przez pół roku 70 lvl ... dobra mozna zamknąć temat :confused: EDIT : @up maniak tibijski :p |
Ale ja gralem zadko :/ zeby nie bylo :P Poprostu szybko expilem, ale juz nie gram, bo znudzilo mi sie troche. Wiecie Szkola, itp. Rozne najecia. Na Tibie zadko ma sie czas :P Ale jak sa wakacje to sie korzysta :P I se zagram czasem. Ale polowe charow ktore wymienilem albo zapomnialem passow (ale nautralne nastawienie mam na te chary tzn. Zlewam na nie). Zalezy mi tylko na pallu i drucie :)
|
28 i na luzie zabijesz...xD
|
Odpuść sobie dragi o ile chcesz mic kolosalne straty :p
|
No bardzo kolosalne. Ja na 28 sorku tez na dragu i co? Zwrocilo mi sie na h +1.5k -.-
|
28 lvl na luziku :P tak mi sie wydaje :]
|
Po co odpowiadacie jak juz wszystko jest jasne?! Zal mi was drogie dzieci... Temat CLOSE
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:17. |