Lechista |
02-01-2008 19:03 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morkox
(Post 1799814)
Czemu nie lubicie świąt ? Święta są najpiękniejszym dniem w całym roku w tym dniu pogadzamy się z naszymi najgorszymi wrogami.Czyli mówiąc waszym językiem pogodzić się z noobami na święta którzy kradną itemy.I co że chcą action mena ja przyznam się lubie być dziecinny , mam w pokoju jeszcze pluszaki i samochody którymi się bawię bo kto chce być poważnym no powiedz przecież dzieciństwo przemija.Dla mnie religia i dziecinność jest ważna.Nauka też.Czas świąt Bożego Narodzenia przeżywamy z rodziną i krewnymi i wpuszczamy biednych do domu
To tyle z mojej strony;)
P.S serio bawię sie zabawkami i mam 13 lat:)
|
Ja tam nie wpuszczam biednych do domu<lol> i nie bawie się action menami, ale jak ty lubisz to twoja sprawa. Nie chcę, zebys to zrozumiał w ten sposób, że się z ciebie śmieje.
@topic
Nie mam zamiaru obchodzić świąt w tibi :D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszalek
(Post 1800256)
Ci co piszą jakie to wspaniałe są świeta są prawdopodobnie dziećmi 6-12 lat i cieszą sie bo dostaną jakis prezent i dla nich właśnie to jest urokiem całych świąt. Ja nie lubie świąt, wszyscy jak wariaty chodzą po sklepach i kupują prezenty i te prezenty sprawiają dla większosci ze swieta im sie podobają, wkurza mnie reklama coca coli- ten tir ubrany w lampeczki i głópie hasło reklamowe- a nikt sobie nawet nie zdaje sprawy z czego coca cola jest robiona i jakie toksyczne substancje w niej są, dobra w smaku... ja osobiscie nie pije. Ksiądz z kolędą łazi po domach i starzy zawsze wpuszczają i potem jakies glupie pytania kazdemu zadaje ten ksiądz. A to ze ktos sie pogodzi w wigilie i są dla siebie mili to co to da jak później znowu sie kłócą np. ja z moim pojebanym starym. Wogóle świeta mi sie kojarzą z rozrywką dla ludzi bez problemów...
|
i @UP
Nie możecie uszanować czyiś poglądów?? Mam 14 lat, uwielbiam święta, nie dlatego, że są prezenty, chodź je tez lubie, ale dlatego, że spotykam się z rodziną w miłej atmosferze, i oczywiście jest super żarcie :D:D Nigdy moja rodzina w święta nie ugania sie po sklepach. Wszystko jest robione spokojnie itd. nigdy nie chodzę do kościoła specjalnie na święta. Jestem poprostu sobą. Dziwie sie wam. Moja cała rodzina lubi prezenty. To jest taki fajny moment, wszyscy otwierają paczki, smieją sie itd...:P
Uważasz, że skoro moja rodzina lubi prezenty w święta to są debile??
Żal mi ciebie, skoro obrażasz aż tyle osób na całym Świecie. Nikt tu nie pisze, że lubi Święta tylko dlatego, że są prezenty
@Morkox
Masz 13 lat i nie rozrurzniasz ironi, bawisz się lalkami i samochodzikami?? Co z ciebie za facet??
|