![]() |
Cytuj:
|
@Yoh
Co się dziwisz? Arsenalem to LM i Statek Premiera z palcem w dupie... @Sza'hel Jeśli chcesz coś zdziałać w Europie to i musisz mieć skład na miarę Europy. Zwykły ligowy nic Ci nie da i będziesz chłopcem do bicia. Najlepiej na razie skup się na budowaniu mocnego składu i wygrywaniu ligi, a dopiero potem na Europie. |
Dostałem 6mln. na "zakupy"
Myślałem nad Dudkiem,on nie chce grać w polsce ;( |
Cytuj:
|
Ogólnie wyślij scoutów do Białorusi, Estonii, a w nowej wersji nawet piłkarze z zachodu Europy przychodzą. W Polsce nie ma ograniczeń wzg. piłkarzy spoza UE, więc masz wolne pole do popisu.
|
Teraz gram Viktorią Żiżkow i jest ciężko dopiero 3 miejsce po rundzie jesiennej
|
A ja sie pochwale, ze spuscilem Arsenal do 2 ligi. Zobaczymy, czy uda mi sie zwojowac cos wiecej. =)
|
@up
Po czyms takim juz dawno by Cie z klubu wyrzucili |
Cytuj:
|
Sorki za lekką archeologię, ale potrzebuję angielską/polską instrukcję do fm 2008 (pdf). U mnie w folderze są tylko po francusku i holendersku :P. Oczywiście mam oryginalną grę ;). Jak ktoś ma to proszę o kontakt na pm. Thx.
|
Cytuj:
|
Uhm znowu Lechia Gdańsk,ale za to PU 2x z rzędu(2010-2012)Uhm...no i dostałem pracę jako trener polski
|
A mnie zwolnili z Kutafonierow po dwoch kolejkach. Teraz czekam na jakas posadke. =P
|
Cytuj:
|
Wszyscy wiedzą, że prawdziwy twardziele grają w FM 07 ; ).
2012 rok, 6 rok w Milanie. 21 jako trener reprezentacji. Debiut : - |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wielkie sorry, że odświeżam(w sumie ostatni post tylko 2 miesiące wstecz). Czy gra ktoś jeszcze w FM'a i czy zdarząją się komuś takie perełki :)? http://img232.imageshack.us/my.php?image=5999wy8.png
|
Cytuj:
A ja cały czas się Milanem bawie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:11. |