Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zäuważyliście...? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15833)

By$iu 02-11-2004 12:37

Opisy przejdą, mogły być jakieś bardziej rzeczowe, a nie !@#$%^& gadanie.
Tak jak powiedział Khan, lepiej byście zajeli się czymś porządnym, niż tracić czas na jakieś opisy.

eldian 02-11-2004 15:18

od razu zauważyłem że dłuższy opis wole stary:):P

Nightwalker 02-11-2004 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dobo
Szczerze? Nawet tego nie zauważyłem ;-) Oczywiście miało być z małej, ta duza to pewnie przyzwyczajenie z pisania wypracowań na religię :P Mam nadzieje że nie jesteś AŻ TAK urażony.
Done~

Nie :)

nie jestem aż TAK urażony :P
Spox :)

Dan the Automator 02-11-2004 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez By$iu
Opisy przejdą, mogły być jakieś bardziej rzeczowe, a nie !@#$%^& gadanie.
Tak jak powiedział Khan, lepiej byście zajeli się czymś porządnym, niż tracić czas na jakieś opisy.

Może jednak pozostawisz to moderatorom? Uwierz mi, wiem znacznie lepiej od CIebie co mamy robić.
... a co do rzeczowości opisów. Śmiem twierdzić że każdy z IQ powyżej 30 potrafi się domysleć że do działu "zdjęcia" dajemy zdjęcia, a do działu potwory pytania dotyczące potworów.

Shanhaevel 02-11-2004 16:26

Mogliście dodać na końcu Grafików "... ewentualnie zbluzgamy". :D

Mogliście je dać krótsze... ale może być.

Adaras 02-11-2004 17:23

Pierwsze wrażenie po wejściu na forum:
"-Skąd tu tyle ***** literek ? +P"

]v[ichal 02-11-2004 21:27

Co do tresci nie mam zastrzezen , kawał dobrej roboty , ale forum jest przez to nieco mniej czytelne (trzeba dłużej przewijać, trudniej znaleść poszukiwany dział).

off topic
Cytuj:

Dobra jak jej nie zbanowaliscie(faworyzacja plci pieknej? ^^)
Niekoniecznie , z tego co wiem she~ miała bana. 3 dniowego , ale miała . ;)

Zaknafenian Do'Urden 02-11-2004 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Nie :)

nie jestem aż TAK urażony :P
Spox :)

No ... wynika z tego ze Night nie jest az TAKurazony (size 7) ale np moze byc TAK urazony (size 5 ale tez sporo) B) a wiec wydaje mi sie ze night nosi w sobie zamkniety i gleboko zakopany smutek z tego powodu. I w przyszlosci kiedy ozeni sie (pingwiny maja zwiazki malzenskie? ;) )i bedzie mial duzo pisklatek to przeleje w nie swa gorycz, spaczajac ich mlode umysly tym, ze wielu ludzi nie wiezy w Boga i potem gdy te piskleta wyrosna same zaczna twierdzic ze Boga nie ma i w ten sposob upadnie katolicyzm na swiecie. Ale zes Dobo narobil...

( OFCOZ ALL POST IS DZOLKKKKKKKKK!!! )<- pomimo tego textu i tak znajdzie sie ktos kto pomysli ze ja na serio jade nightowi :/ life is brutal & ful of zasadzkas and sometajms kopas dupas.

p.l 03-11-2004 06:37

nie no mogą być ... tylko jeden jest lekko dwuznaczny ...
Cytuj:

Wszystko co inne nie jest nam obce. Nieszablonowy temat, dziwne pytanie, coś co nie pasuje do żadnego innego działu? Inność znalazła tu swoje miejsce!
ja nie chce homo na forum ;P

she_devil 03-11-2004 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ]v[ichal

Niekoniecznie , z tego co wiem she~ miała bana. 3 dniowego , ale miała . ;)

Właśnie! Ja bez tego żyć nie moge, a po za tym nie rób dziury gdzie jej nie ma
Zaknafenian Do'Urden. Do twojej wiadomości dupa to część ciała, a nie opinia chyba, że przez 10 lat mi coś źle wbijano do łba.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56.