![]() |
Zanim napiszę co dostałem to mam sprawę do szanownego użytkownika Pjotrogruta: Szybciej przeczytałeś i nauczyłeś się mojego poradnika na pamięć niż ja go napisałem! Brawo! :cup:
A co do moich prezentów to otrzymałem od Św. Mikołaja; Ładny sweter Nowe majtki Nowe skarpetki Czkoladę Milka Czekoladę Orzechową Czekoladę z bakaliami Czekoladę mleczną Cukierki Michałki Cukierki Bajeczne Bluze Nike Bluze Adidas Ortalionową kurtkę Przykrótkie żółte spodnie Książkę "Teletubisie" Nowiutkie sandałki z CCC |
nokie 5200
doladowanie za 50 zł 50 zł fajna bluze |
Świnka a w niej 101gp a drugim charem 5 śnieżek.
|
Cytuj:
@topic Ozdoby Świąteczne, 5 śnieżek, ciastka. |
Kopa w jaja...
Skarbonke i 401 GP |
Cytuj:
|
Ja dostałem 21 jabłek (na wino:baby:) a innym charem jakieś ozdoby:D
|
a ja dostelam
1 cahrem piggy bank bylo 1.6k 2 char piggy bank 3.5k 3. char piggy bank 2.3k i 5 snow ball X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( |
5 oranges ;(
|
ja
ja piggy bank w nim 1 gp;(
|
Wszyscy sie wokół mnie cieszyli skarbonkami a ja obok sam w*******ałem ciastka :o
|
Ja dostałem Piggy Bank a w nim 2,3k
|
mi dał jabłuszka :(
|
A mi dal skarbonke a w niej 1gp X(
|
3 postaciami bralem prezenty. Dwoma miałem ozdoby a trzecia piggy bank w której było 7 platynek i 1 gp ( 701 gp )
|
Piggy bank - 1,2k Ciacho i 12 jabłek xd
|
Mi dał ozdoby. Do powieszenia na drzwi i na ścianę. Inną postacią dostałem kartkę świąteczną :) Trzecią dał mi 15 pomarańczy.
|
1,501k w pigi banku ;]
|
Prezenty
Ja dostalem jabluszka :cup:
|
Podszedlem dzisiaj do niego i pisze: HI>>PRESENT
on mi dal 4 ciastka zul jeden! zamiast piggy bank z kasa. No coz; Darowanemu koniowi sie w zeby nie zaglada... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |