![]() |
A mnie interesuje jakby ktoś naprawde zdobył SS'a ?
|
Tak naprawde to jeśli SS to prawda a nie po prostu mieczna wyspie bez dostępu to właśnie on jest naj silniejszy, a nie Taurus Mace poniewarz w podziemiach koło Questu ,,Mino Hell'' nie ma mino maga tylko jest Apprentice Sheng wyglonda tak samo ale jest słabszy od mino maga, byłem, widziałem, przeczytałem, a co do SS na roku to widziałem wie le screenow jak ktoś go tam ma ale część z nich to były fake (fałyszywki).
Ciekawe kiedy dowiemy sie o co ho z SS i pokojem z Apprentice Sheng. |
pokojem z Mino magiem, nie Aprentice Sheng!!! AS czasem biega z chienami po mh a mm w pokoju z teleportem lazi zamkniety!!
|
Cytuj:
|
@up
Ja mam Internet Explrorer,a i tak pisze bezbłędnie to jest kwestia ortografii... Spike Sword rox!! Nie zaliczajmy już spearów, to jest szczegół :P |
co to za różnica czy ten pokój, czy ten obok xD.
A w Mino Hell obok pokoju z teleportem jest mino mag a nie apprentice sheng, bo widac nick! A W mino hell czasem sie pokazuje as! a wpokoju jest mino mag!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
/Topic : Czas wszystko pokaże, tak samo jak POI było kiedyś zagadką... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak moim zdaniem najlepszą bronią na rooku teoretycznie jest spear gdyż można z niego walić na odległoś i ma 25 atk.:)
|
Cytuj:
A tak wogule według mnie lepszy od spike sworda jest spike swrd z enchantem B) |
Cytuj:
|
Haha OMG wiem że sie nie da to tylko żart...
A z kad wiesz próbowałeś to robic na tych fieldach w Akademii ?? Kto wie jakie jeszcze "skrypty" dodał CipSoft na Rookgaard... |
Cytuj:
|
Sorka pomyliły mi się tematy ;p
|
@up
A co to ma do tematu? @Topic źle z formułowany temat bo, najlepsza w sensie ataku?(spear) czy ogółem (spike sword, bo ma i atk i def, a spear 0 def). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:29. |