![]() |
Hmm jednak mysle ze lepszym rozwiazaniem byloby zrobienie dzialu "Swiaty"
i tak jak w dziale "Handel" na poczatku nazwy topica umiescic nazwe serwera |
Hmmm, dzieki temu forum bedzie duzo ciekawsze. Nie wiem tylko czy Starczy odpowiednich ludzi do odpowiednich swiatów, sam moze cos napisze o Isarze:)
|
Cytuj:
Odnośnie gazetki.. to może być to całkiem niezły pomysł o ile znajdzie się na tyle dużo osób aby zawsze coś nowego było w wydaniu ^.- Może i ja coś skrobnę ^.- P.S. Postujcie, postujcie. Ja i tak niepotrzebne posty potem skasuje i srogo ukarze ^.- |
Ja pier.dziele, ale tibie.pl zasuwa w rozwoju. Gratulacje, ciekawe kiedy ów dział powstanie.
|
Spokczko :)
Ja oferuje pomoc na Mytherze Co do koszulek i kubków to ja raczej nie kupie ;) Sorka ale taka prawda koszulka bedzie koło 20 zeta a to już jest troche do nowego pacca ;) Już mam pomysł na 1 artykuł ;) Biore się za skrobanie :P |
pomysl swietny, ale na niektorych swiatach bedzie problem ze znalezieniem osob ktore mogly by pisac artykuly do gazetki.
|
Postanowiłem sie tym zając na poważnie i jusz mam przygotowany wywiad.
Ludzie nie czekajcie tylko szykować palce i pisać. :) |
świeże i fajne pomysły macie konkurencja też nie śpi:)
Gazetka jest spoko pomysłem myśle że koszulki też:) pps.Ciekawe ile zroi się nieprawdziwych wywiadów z bubble hahaha:) |
Mnie osobiscie bardzo ciekawi jedno, jak to bedzie wygladac:)
Naprawde swietny pomysl:) Rowniez wyzwanie dla nowych modkow;) |
gazeta RULEZ!
POMYSŁ POPROSTU SUPER!!!!Długo czekałem na cos takiego , nareszcie informacje z tibi nie bedą się mieszać! :)
Mam nadzeję ,ze ten pomysł wypali , więc wiernie kibicuje temu pomysłowi , i nie wykluczone ze przesle raz za czas jakies informacje z Eterni...:) |
Cytuj:
|
Hm..Pomysł ciekawy. =]
Polskie tibia.news ? =P Kto wie, może coś skrobnę. Question: Mam rozumieć, że CAŁA gazetka będzie w j. polskim? |
@ up :
nie jestesmy polakami ale bedziemy pisac po portugalsku (br?) |
Cytuj:
p.s spojrzalem na twoj post, nie jestes :p Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Gimlos
Bo..tak, nie wyobrażam sobie, jak mogą wyglądać wywiady, np: Gimli_Dżornalist:Panie, Znana_Osobistość dlaczego pan tak szybko zdobywa levele? Znana_Osobistość:Gra się po 24h.... G_D:Dziękuję za rozmowę Z_O:Ja również Right?? ;) |
Mógłby ktośodpowiedzieć
Sporo było już pytań apropo tego kiedy ten dział powstanie wieć prosze niech ktoś wreszcie odpowie bo nie wiem czy już zaczynać pisaź coś o dan00bce :p
|
Skoro mam nie pisać w imieniu tibia.pl, mogę tak zacząć wywiad
-Witam piszę DLA tibia.pl? Nie piszę w imieniu tylko do:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |