![]() |
Fajne i bardzo przydatne.Nawet nie wiedziałem,że coś takiego tam jest
|
Jeśli chodzi o mnie to myslałem, że to miejsce trzeba rozkopać pickiem i sie zdiwiłem kiedy nic to nie dawało. tera widze, że jest dźwignia. GZ i THX :p
|
nie no
sory ze tak muwie ale to jest POProstu do za przeproszeniem DUPY no przeciesz tyle nagadal zeby nikt tego nie rozumial
tam tyle bylo ostatnie screeny fajne ale tak to jest do kitu tyle napisal ale co my z tego mammy X( X( X( X( X( X( X( :elf: :elf: :elf: |
Jest tam jakas bramka lvl ?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Boze zeslij grom na tego n00ba
Cytuj:
:baby: Po drugie jak sie ma maly mozdzek to ciezko cos zrozumiec. :cup: Po trzecie ja mu jestem wiecej niz wdzieczny za ten artykul bo juz od dawna chcialem sie wybrac do molts ale sie troche boje czy na 56 lvlku moim palkiem :lucznik: dam rade :P Pozdrawiam z azury. Byle tak dalej stary, dobra robota. |
super
uuuuuuuu napracowałeś się przy tym wiele osub jest ci wdzięcznych :) :) :) :) :) :) :)
|
dobra robota
@up:brawo noobie jestes super
Dobra robota dzienki tobie mam tam juz wycieczke zaplanowanom ;) |
ja mam pytanie czy trzeba miec pacc zeby tam sie wbic na te warloki?
|
Nie trzeba mieć PACC'a.
|
Wow
Świetny poradnik tylko nabijac 30 lvl i pakować sie :)
|
Nice xD
Dzieki tym screenom trafilem do demony i zrobilem quest na Griffin Shield i Dwarven Axe
Thx.. |
Nie zbyt zorganizowany jestes X( tyle mapek zes zalaczyl ze glowa boli przecietny czlowiek idacy tamtendy sie zgubi :confused: ale dobrze ze sa tacy ludzie jak ty potem idzie taki ponad przecietny czlowiek i znajduje jego loota bo wlazl gdzie nie trzeba i padl on ;( aja :] z nowych boh'ow na przyklad :D
|
Do kolegi Master of Puppets, jeżeli masz tylko dwarf axe i griffin shielding to idz jeszcze raz i weż obsadian lance. Musiałeś przeoczyć.
Dzianki mapce mozna dobrze poexpic i jeszcze nizły quest wykonać. :cup: |
thx przydało się ale w trochę innym celu niz dochodzenie do demony:]
nie zdradze w jakim ale wielkie thx edit: @TuRaN przepraszam czy ty coś z deklem masz? on nic na to nie poradzi że właśnie tak wyglądają te labirynty zawiłe i poplątane. Nie można mu zarzucić niezorganizowania. qwa jak tak sie do niego sadzisz to zrób lepszą.... byś mapę tibii musiał zmienic |
:d
Super mapka serio, jak widac po nich byles w kadzym korytarzu bo mapki sa peelne. wiec jak ktos sie zgubi to look na twoja mapke i wszystko pod kontrolą :) podziw co do mapki
|
Gratki
gratki widac że sie narobiles opracowując ten temat ^^
|
niezly niezly poradnik, kawał solidnej roboty
tyle ze pewnie nigdy nieskorzystam ^^ ;) |
Fajnie nigdy nie wiedzialem jak tam dojsc
|
Fajny Poradniczeka
Pordnikza***isty
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |