![]() |
Tez sie zglaszam do konkursu
moj nick na tibi to Furryaa gg to :7019820 |
Start!
Konkurs rozpoczęty !
Zadanie 1 Opis . a) Podobno kiedyś na tej wyspie żyły bestie ... Bestie o sile że nawet doświadczeni tibijczycy zostawali spaleni...Na szczęście tych bestii już nie ma .. Na pewno ? A może coś jeszcze po nich zostało. b) W dawnych czasach gdy minotaury zasiedlały te ziemie , inne prymitywne stworzenia modliły się do swoich bogów składając im ofiary ... c) W starszej części wyspy , bardzo starej zostały kiedyś wybudowane korytarze , gdy się do nich wchodziło było czuć stęchliznę , Ludzie czuja smród a czy stworzenia tam żyjące czują nas ? Zapach naszej krwi ? Zadania : a ) Podać hasło z opisu a b ) Zdobyć ... i przynieś do mnie c ) Podać nazwę potwora |
2 sprawy
1.jaki masz nick?? 2.gdzie pisać odpowiedzi? @Snick [quote=Snick;1822671]Przestańcie sie kłucić i zaśmiecać to forum on tylko przyjmuje zgłoszenia, jak sie coś nie podoba to po prostu nie bierzcie udziału w tym czymś i zamnijcie dzioby!!! X( Już sie nie kłućcie.[quote] kto się "kłuci"?? my się zastanawiamy gdzie dać odpowiedzi a to NIE jest zaśmiecanie forum |
Znam juz odpowiedzi na wszystkie pytania tylko gdzie napisac odpowiedz i jaki masz nick!?
|
Odpowiedzi na gg : 7598777 !! Zapomniałem podać Oo
|
Ja pierdziu!!! X( Przestańcie sie kłucić i zaśmiecać to forum on tylko przyjmuje zgłoszenia, jak sie coś nie podoba to po prostu nie bierzcie udziału w tym czymś i zamnijcie dzioby!!! X( Już sie nie kłućcie.
PS: Wzioł bym udizał tylko za poźno sie skapnołem :| PPS: Jak konkurs sie skończy to niech ktoś wypisze wszyskie pytania i poprawne odpowiedzi ;) |
a co powiesz na małą podpowiedź??
Pan klocek też tak robił:baby::) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |