![]() |
Keyloger
**** Nie Sciagac Tego To Jest Keyloger X( X( X( X( X( X( ,bylem Na Foldie Z Eq A Wchdzoe Dzis Patrze **** Jestem Na Red Hp Bez Eq W Ab Plz Pomuzcie Jak Mam Zlikiwodawc Tego Keylogera Zebym Mogl Normlanei Bez Obawy Grac ;( ??a Ty Co Dales Ten Link Oddawaj MÓj Eq
|
I po co to ściągałeś? Gdyby w tym nie było logera to by już dawno mówili o tym na innych stronach o tibii. Po samym temacie można było sie domyślic. A takim ciekawskim radze takich plików więcej nie ściagać.
|
Cytuj:
Jakby temat zniknął, w ogóle nie mieliby szans się dowiedzieć, że coś z tym plikiem było nie tak. (tzn. dowiedzieliby się, ale za późno http://tibia.pl/forum/images/smilies/wink.gif). ps.zalecam większą rozwagę w ściaganiu wszelkich "nowości" do tibii... |
Gratulacje dla tych, którzy sciągneli, i dla autora tematu.
Ściągajcie tylko z oficjalnych stron, i nigdy nie sciągajcie niepewnych rar'ów/zip'ów, a jeśli już sciągneliście i po rozpakowaniu znajduje cie expe to---> do kosza(jedyne przydatne narzędzie spłodzone przez Bill'a;) ). |
Cytuj:
@ Down On już dość dawno tego bana dostał i jeszcze jeden user, czytaj a nie pisz bezsensowne posty. |
Polski Hacker MuHuhuHhUHUhahHAuhauHAHU
BAN DLA ZALOZYCIELA TEGO TEMATU PLX :p |
Nie Ścaigac-keylogger!!!!
Zauważcie ze ci co to chwala maja zbanowane konta...
Dziwne....? NIe ściagajcie...napewno keylogger.... |
Co za zasrany Archeolog sie znalazł ! Lubisz grzebać ? Pogrzeb w Dópie ;-)
Poprostu czysty kretynizm. Nie wiem czy link jeszcze działa ale jeżeli tak to powiedz "nie ma za co" jeżeli ktoś straci przez ciebie swojego 20 lvla ;-) |
@up
Ten link i tak nie dziala. @btw Zalapal ktos z Was exploita na innym forum? Wczoraj byly jakies ataki... Na stronie konkurencji. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |