![]() |
ja waste niemam w ogule (guardy rox)
ale niemam tez nic na + za 1 bp mf zbieram jakies 1.2k ;/ |
A złesjtowany czas też się liczy?:P
|
Tydzień temu padłem przez laga z truskawką (Red Skull)
Wypadl mi p set bohy GS i duuzo potków największe waste mego życia :< |
Najwieksze waste to chyba dragi knightem na niskich skillach :P
|
Cytuj:
Ku mojemu zdziwnieniu gdy zeszedłem do kanału nie było w pobliżu żadnej z tych przerażających bestii. I choć mogłem się wycofać, ciekawość skłoniła mnie żebym poszedł w głąb tunelu. Tam czekaly na mnie dwa raty. Wiedziałem, że będzie ciężko ale na czarach exura gran i exura vita z 5 BP manapotionów wiedziałem, że jestem na wygranej pozycji... ...do czasu. Po chwili przybiegły dwa Cave Raty, które mnie strapowały. Manapotiony konczyły się z prędkością porównywalną do prędkości pianina zżuconego z siódmego piętra bloku. Wtedy wiedziałem, że trzeba sięgnąć po cięższą artylerie i zacząłem się potionować. No ale marne 9 BP potionów nic nie zmieniło, jedynie przedłużyło nieznacznie moją jakże błyskawiczną drogę do Tempel of Thais. W taki sposób straciłem ponad 15k. Większego waste nie miałem w życiu. Teraz expie na owcach i wychodze na + zwykle, czasem mam waste ale to sporadycznie. Temat bezsensowny edit: Cytuj:
Imię: Jef'rey Profesja: Paladin Gildia: Doomsday Świat: Nerana Poziom: 80+ Skille: train Poziom mag.: 17 Ostrzeżenia: /2 (3) non-pvp? ehm |
Ostatnio psozedłem do jakiegoś Cave'a z Guardami, stawiam 2 monki (5MP)... a tu się okazuje, że na piętrze się respi tylko z 10 guardów xD
Wiem, że moje waste jest niczym w porównaniu z waszymi :P. No cóż... 31 sorc ;/ |
To byuo straszne! Pszyszetłem mym 520 ekiem na ratwormy a one mnie dup 9 dup 8 mysłałem że padne bo zostało juz tylko 7201 hp!11111 wienc ja szypko ten..no..utevo lux utevo lux !! ale pacze a tu nie pszypywa rzycia no to ja !1 exana pox a tu nagle 2 hp doszlo ale pacze a tu ni ma many no to ja jurz panika ;( i wiecje biegne do mamy muwie mamo bjiom mnie kulki po 8 a moja mama rzybko relog na hara 27 sorkerer co bije z axa i zabiiła je a lot to byl jakieź marne 9kk w kasie i pare great shiełdów;( a zwastowałem całom swojom mane nie wiem kiedy bbende mial znowu ;/:baby:;(
@topic rly Dragi i dle solo ? 40k w 1 dzień i 4 lvl _/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakieś 150k przy robieniu areny 3 knightem na 100 lvlu przy ostatnim potworze zobaczyłem piękny napis TIME OVER
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:32. |